http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti

voi aikoja, voi tapoja

#85 suvaitsevaisuuttako?

27.02.2012 16:21

Eivätpä homot ja lesbot ole suvaitsevaisia. Miksi heitä ei rangaista "vihapuheista" ja kiihottamisesta heteroja vastaan. Ei nykyään saisikaan olla hetero joutumatta homojen ja lesbojen
ivan ja pilkan kohteeksi. Jokainen seisoo kerran Jumalan tuomioistuimen edessä ja siinä ei omalla
mielipiteellä ole mitään arvoa, koska Jumala ei kysy kenenkään mielipidettä tuomiota antaessaan.
Hän, joka jo on ollut tämän elämänsä aikana Jumalan tuomiolla ja saanut armahduksen, ei enää joudu tuomittavaksi. Jeesus oli Jumalan uhrikaritsa, joka pois otti maailman synnin. Siinä armahdus, joka otetaan vastaan tai hylätään.

Vastaukset


Vieras

#86 Re: suvaitsevaisuuttako?

2012-02-27 17:38:15

#85: voi aikoja, voi tapoja - suvaitsevaisuuttako?

Viitsisitkä antaa jotain referenssiä missä homot/lesbot ovat lietsoneet yhtä kärkevästi syrjontää heteroita vastaan kun ns. "kunnon uskovaiset"?

 

Syrjintä on yksilökohtaista varmasti seksuaalisuuteen riippumatonta, mutta "tosi uskovaisilla" se näyttäisi olevan järjestelmällistä toimintaa kuten tästä viesti osiosta huomaa.

 

Kuten itse sanoitkin niin eikös se ole jokaisen henkilökohtainen valinta uskooko jumalaan vai ei? Jos näin on, niin turhaa ruveta perusteleman valtion tason pätöksiä raamatun pohjalta vääriksi. Suomessa on uskon vapaus ja tällä lakialoitteella ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Lopettakaa jo nillittäminen raamattuun vedoten ja käsittäkää nyt ihmiset että tällä ei ole edelleenkään raamatun mainitseman avioliiton kanssa mitään tekemistä.

 

Muissakin uskonnoissa on avoitumis riittejä, joten miksi te valitatte että avioliitto on jumalan edessä solmittava liitto aina. Käsittääkseni esimerkiksi budhalaisuutta tunnustavat ihmiset saavat mennä naimisiin, ja heistä tuskin kukaan on hakemassa kristinuskon hyväksyntää liitoilleen.

 

Tällä perusteella tahtoisitte siis kieltää 60% maailman väestöstä menemästä naimisiin. Voitteko nyt oikeesti ottaa pään sieltä pensaasta ja ruveta miettimään pikkuisen omilla aivoilla mitä eroa on valtiolla ja kirkolla....




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…