Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Kommentoitu viesti


Vieras

#209 Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa.

02.03.2012 22:59

Puolustusvoimia yritetään johtaa kuten jotakin voittoa tuottavaa siviilisektorin yritystä. Johtajat puhuvat Pv:stä konsernina, koska haluaisivat olla oikeita johtajia! Johtamistapa on se minkä jo alikersanttikin osaa...käskeä kuuluvalla äänellä! Perusteluja käskyille keksitään sitten
jälkikäteen.

Pv:n komentajistolla eritoten ilmavoimalaisilla on taas kerran niin paljon intoa, mutta vain
niin kovin vähän ymmärrystä. He eivät ole ikinä vastaamassa omista käskyistään koko virkauransa aikana. Ovat aina opettelemassa. Ei tehtävät voi kovin vaativia olla, kun parhaimmillaan kolmessa kuukaudessa työn oppii täydellisesti ja on valmis seuraavaan tehtävään.

Näin sanon enkä mieltäni muuta! Hmmm...paitsi jos joku ylempiarvoinen käskee, niin silloin toki
takkini käännän.

Ja mikä pahinta meidän kansanedustajista suurin osa luulee perusteiden kestävän tarkastelun.

On se vaan niin hienoa olla oikein EU:n mallioppilasmaan kansalainen. EU-aika on ollut
vain yhtä kiristämistä, kurjistamista, karsimista ja supistamista. Kuoli se hevonenki juuri kun oppi olemaan syömättä.

Ei jää tästä ajasta lapsenlapsille positiivista kerrottavaa...häpeällistä aikaa kaiken kaikkiaan.

Tämä adressi allekirjoituksineen kuitenkin osoittaa ihmisten järkevään ajatteluun kykeneviksi ja kyseenalaistavan oikeutetusti kelvottoman johtamisen.

Vastaukset

Helsingin eteläpohjalainen

#210 Re: Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa.

2012-03-03 16:39:46

#209: - Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa. 

 Hallituksen ja puolustusvoimien tapa julkistaa Kauhavan lentosotakoulun lakkautussuunnitelma tällaisena yhtäkkisenä päätöksenä, joka esitetään työntekijöille ja kansalle  ilman ennakkovaroituksia,  "selkään puukotuksena" kuin salama kirkkaalta taivaalta , on huonoa hallintotapaa ja kelvotonta, diktaattorimaisin ottein toteutettua johtamista. 

Tällainen on demokratiasta kaukana. Kansan mielipidettä ei nämä johtajat kuuntele pätkääkään.

Meinaakohan Wallin käydä Kauhavallakin pikaisesti kuin kissa kuumassa uunissa, ilmoitusluontoisesti vain sanomassa, että Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamispäätös ei muutu. Näinhän hän valitettavasti teki ainakin Kontiolahdella eilen 2.3.12.?

Kun ihminen menettää työnsä, on siinä kysymys niin suuresta asiasta, että ei siinä auta, vaikka kuinka Wallin tulisi paikan päälle  myötätuntoaan lässyttämään.

Kyllä on väärin, että samanaikaisesti Suomessa pistetään 180 miljoonaa ohjuksiin ja toisaalta lakkautetaan hyvin toimiva varuskunta, johon on investoitu suuria summia ja saatu se nykyaikaiseksi yksiköksi, ja joka samalla on historiallinen ja sellaisena merkittävä osa suomalaista menneisyyttä ja nykyisyyttä.