VESIOSUUSKUNTIEN PAKKOLIITÄNTÄÄ VASTAAN

Kommentoitu viesti

KakkaJussi

#5 Mitä tehdä

05.04.2012 16:51

Onko todella ainoa vaihtoehto vaihtaa paikkakuntaa kun aletaan piakkoin kaivamaan putkea tontille päin ja uhkaillaan liittymispakolla.
Elämmekö me Suomessa, tai siis olemmeko me suomalaiset todella näin lammasmaista porukkaa, kun hieman vilautellaan pykäliä ja momentteja niin kiltisti niska taipuu, ja jos kaiken lisäksi Airikkalan kirjoitus perustuslain vastaisuudesta pitää vielä paikkansa.

Valitettavasti ne paljon parjatut kreikkalaisetkin uskaltavat lähteä kadulle kun tarpeeksi kiristetään kruuvia mutta suomi-poika on nöyrä alamainen.

Vastaukset

Christer Nikander
Adressin tekijä

#6 Re: Mitä tehdä

2012-04-05 22:50:20

#5: KakkaJussi - Mitä tehdä

Jos sinun tonttisi on tarpeeksi suuri ja kiellät kaivamisen niin putket ehkä vedetään yli 100 metrin etäisyydellä talostasi. Silloin ei voi kohtuudell vaatia sinua liittymään.

Ilman lupaa ei voida kaivaa. Jos kiinteistönomistaja kieltää kaivamisen voi vesiosuuskunta mahdollisesti maanmittaustoimituksen tuloksena saada kaivamisluvan edellyttäen ettei muuta järkevää linjausta löydy.

Ehdotan että lähetät kirjeen hyvissä ajoin vesiosuuskunnalle jossa kiellät kaivamisen maittesi läpi. Kopion voit lähettää kunnan yhdyskuntateknilliikan vastaavalle henkilölle.