Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#153 Re: Re: Re:

23.11.2010 20:12

#152: vieras mieki - Re: Re:  

 vaatikaa torniolaiset peruturvajohtajan vaihoa, ennekuin kaikki palvelut menee!!! esittää asiantuntijaa joka kokouksessa, vaikkei todella sitä ole!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#154 Re: Re: Re: Re:

2010-11-23 21:02:49

#153: Vieras - Re: Re: Re:  

 Ei mene perusturvajohtaja vaihtoon, tähän työhönhän se palkattiin. Referenssejä oli entisistä työpaikoista. Se on pelkkä bulvaani, joka on palkattu muualta karsimaan kuluja  ettei jouduttais kriisikunnaksi ja pakko-ohjaukseen (joka olisi ollut hyvä asia Torniolle mutta liian tiukka paikka kunnanpampuille). Saneeraaja otetaan aina ulkopuolelta niin kunnissa, kuin firmoissakin. Sillä ei ole siteitä tänne ja se on teflonia. Muistakaa kuitenkin, että sitä käskyttää kunnan vaikuttajat vaikka se onkin puskurina keräämässä haukut. 

Tälläkin hetkellä "piireissä" osa hymyilee tälle hommalle, koska se tulee tiputtamaan tiettyjen ihmisten suosiota melko rankasti. Nämä loput, turvassaolijat (lue muut kuin kilpailutustyöryhmä) eivät tule missään tapauksessa kommentoimaan asiaa puolesta tai vastaan. Uhraavat mieluummin ne, joiden nimet jo tulleet esille. Eli ei ole tukea tulossa.

Katsokaapas vain niin ainoa kommentti tulee olemaan, että "kilpailutus on suoritettu sääntöjen mukaan ja meillä on ollut siihen täysi valtuutus. Asiaa ei enää tässä vaiheessa voida käsitellä mitenkään, teidän olisi pitänyt herätä aiemmin mikäli olisitte halunneet vaikuttaa".

Ikinä ei Torniossa tule joutumaan yksikään poliitikko vastaamaan mistään tekemisistään.

Silti on pöyristyttävää nähdä miten vähän päättäjiä kiinnostaa asioiden todellinen tila. Miettikääpä nyt vähän ja googlettakaa tämän uuden ensihoitoesimiehen nimi, yllätytte ansioluettelosta - todella pahasti.