uimahalli Mäntsälään

Kommentoitu viesti

Muikku

#23 Tärkeä asia

13.04.2012 07:03

Luulimme monitoimitaloa uimahalliksi muuttaessamme Mäntsälään. Pettymys oli valtava kun tajusimme, että tällainen peruspalvelu puuttuu kunnasta. Melkein teki mieli kääntää nokka takaisin. Esim. naapurikunnassa Orimattilassa uimahalli on ollut iät ja ajat. Siellä uimahallissa uimaankin opin.

Nykyään uiminen ja vesijuoksu ovat minulle tosi hyviä harrastuksia, tukevathan ne terveyttä ja jaksamista. Ja hyvä uimataito mahdollistaa mm. melontaharrastuksen.

Toivonkin että uimahalli tulisi pian, ettei uimamatkoihin enää tarvitsisi käyttää kohtuuttomasti aikaa.

Toivon myös että tulevan uimahallin aukioloaikojen jälkeen pääsisivät melojat harjoittelemaan melontaa ja pelastautumistaitoja, kuten muissakin uimahalleissa.

Vastaukset


Vieras

#25 Re: Tärkeä asia

2012-04-14 12:44:46

#23: Muikku - Tärkeä asia

Hei, sama meidän perheellä - ei tullut mieleen ennen muuttoa tarkistaa tätä asiaa, kun ilman muuta oletimme että tämänkokoisesta kunnasta halli löytyy! Keitähän ovat ne valtuutetut jotka aikoinaan päättivät rakentaa kuntaan jäähallin uimahallin sijaan, ja istuvatko samat tyypit edelleen valtuustossa? Facebookin sivulla ehdotettu osin tai kokonaan yksityinen rahoitus (Tokmanni tai uusi tölkkitehdas tai muu suuri työnantaja mukaan, tai miksei joku vaikkapa s-ketjun kylpylä uuden Prisman yhteyteen) voisi toimia uimahallinkin suhteen jos kunta ei yksin pysty tätä toteuttamaan. Ihmetyttää vain, miksei Mäntsälän kokoinen muuttovoittokunta tähän pysty kun lähes kaikki muut Suomen kunnat pystyvät.