uimahalli Mäntsälään

Kommentoitu viesti


Vieras

#25 Re: Tärkeä asia

14.04.2012 12:44

#23: Muikku - Tärkeä asia

Hei, sama meidän perheellä - ei tullut mieleen ennen muuttoa tarkistaa tätä asiaa, kun ilman muuta oletimme että tämänkokoisesta kunnasta halli löytyy! Keitähän ovat ne valtuutetut jotka aikoinaan päättivät rakentaa kuntaan jäähallin uimahallin sijaan, ja istuvatko samat tyypit edelleen valtuustossa? Facebookin sivulla ehdotettu osin tai kokonaan yksityinen rahoitus (Tokmanni tai uusi tölkkitehdas tai muu suuri työnantaja mukaan, tai miksei joku vaikkapa s-ketjun kylpylä uuden Prisman yhteyteen) voisi toimia uimahallinkin suhteen jos kunta ei yksin pysty tätä toteuttamaan. Ihmetyttää vain, miksei Mäntsälän kokoinen muuttovoittokunta tähän pysty kun lähes kaikki muut Suomen kunnat pystyvät.

Vastaukset

Minä vain

#56 Re: Re: Tärkeä asia

2012-05-20 11:08:12

#25: - Re: Tärkeä asia

Mäntsälän jäähalli on toteutettu osake yhtiönä, siksi se on ollut mahdollinen Mäntsälässä.

Uimahallin rakennuskunstannukset tänä vuonna ovat n.6,2 miljoonaa euroa jonka päälle tulee vielä n.0,5milj.€ kunnallistekniikka yms kuluja.

Jos jokainen kuntalainen 15v-100v laittaisi kortensa kekoon , lunastaisi osansa uimahallista n 450€:lla oman osuuden, hallin pystytys ei varmasti enää olisi ongelma. Tällöin kunta varmasti pystyisi hoitamaan käyttökulut. Kaikki saisivat nauttia uimahallin ilosta ja kuntakin saisi säästöä terveydenhoitokuluissa ,sekä säästöä myös matkakuluissa muille paikkakunnille järjestettävissä terveysmatkoissa.