Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Seija Lehtonen
Vieras

#462 Mihin me menemme?

25.11.2010 05:17

Kun katsomme tämän päivän nuoria, näemme, että he ovat täysin tuuliajolla. Kun uskonnonopetus loppuu, lisää sielunvihollinen ihmisten hahmossa kyllä saatananpalvontaa, noituutta jms. Ei se tyhjäksi jää. Kohta jokainen nuori on aivan sekaisin ja se näkyy rikollistilastoissa ja mielisairaalatilastoissa ja itsemurhatilastoissa. Jos me kristityt emme nouse puolustamaan nuorten oikeutta oppia tuntemaan Jeesus, me tuhoamme heidät.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#491 Re: Mihin me menemme?

2010-11-25 17:59:09

Vieras82
Vieras

#494 Re: Mihin me menemme?

2010-11-25 18:09:57

#462: Seija Lehtonen - Mihin me menemme? 

Sinustako ateismi on "saatananpalvontaa"? Kyllä tuo uskonnon tyrkyttäminen tulisi lailla kieltää sellaisille puolustuskyvyttömille ja kyseenalaistamattomille alaikäisille lapsille. Päättäköön siitä kun ovat täysi-ikäisiä, mihinkä Jumalaan alkaisivat uskoa tai alkaisiko uskoa mihinkään.

Uskovaiset ihmettelevät sitä, miten ilman uskontoja voi ihminen elää. Hengissä ollaan vielä! Monessa valtiossa ei ole sellaista kuin valtion kirkkoja ja heistä ei pidetä mitään kirjaa, uskooko joku Jahveen vai Allahiin vai siihen Jumalaan, joka kristinuskossa on joka ei ole vielä kertonut nimeään jne.

Moraalikäsitykset lapsien tulisi oppia vanhemmiltaan ilman uskontojakin.

Kyllä sen rippikoulu tai -leirin voi käydä silloin täysi-ikäisenäkin? Mikä pakko sitä on käydä 15-vuotiaana?

Uskonto ei tulisi kuulua enää nykyisin suomalaiseen kulttuuriperinteeseen. Tuntuu naurettavalta myöskin se että miehet suorittavat asevelvollisuuden Suomessa ja siitäkin pidetään kiinni "hampaat irvessä".

Suomihan on "täysjunttilandia". Täällä arvostetaan vanhollisuutta siksi kun aina ennenkin on pidetty!