Irtisanoutuminen Hurtigin kaltoinkohtelusta

Kommentoitu viesti

RHK

#21 Ajattelijan ajatuksia

30.04.2012 11:45

Minulla ei ole mitään Johannan toimintaa kohtaa, asia oikea. Ihmettelen kuitenkin hänen ja muiden tutkijoiden intoa keskittyä yksinomaa vanhoillislestadiolaisuuteen asiassa. Poliisille tulee tietoni mukaan lähes 2000 erilaista lapsiin kohdistuvaa seksuaalista tekoa vuosittain, kun niitä vuosikymmenen perioodissa on vanhoillislestadiolaisuudessa tullut ilmi alun toista sataa. Toivoisi siis, että puhutaan tämän kansan rappiotilasta ja siitä miten liika seksualisuuden korostus saa paljon pahaa eli syntiä aikaiseksi. Siinä rintamassa tarvitaan meitä kaikkia. Jokainen teko on liikaa.
Onko esim. kirkkomme toiminut tässä asiassa. Taitaa olla SRK ainoa taho, joka on tarttunut asian ilmitulon jälkeen asiaan tiukasti ja on tullut Kotien ja perheiden tueksi.

Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-04-30 17:17:12


lasten suojelija

#201 Re: Ajattelijan ajatuksia

2012-05-04 22:02:18

#21: RHK - Ajattelijan ajatuksia

Tietääkseni Hurtig on keskittynyt vanhoillislestadiolaisuuden piirissä olevien tapausten tutkintaan sen vuoksi että ko ihmiset, yleensä uhrit tai uhrien läheiset, ovat tulleet hänelle tilanteestaan kertomaan. Hän koetti jossain vaiheessa vaihtaa tutkimuksensa kohdetta mutta hänet ympäripuhuttiin jatkamaan tästä teemasta: itsekin asiat ja uskonyhteisön sisältäpäin tuntevana hänellä on aivan eri mahdollisuudet sekä ymmärtää että tulkita ko. yhteisön sisällä tapahtuvia/neita asioita.