Poroäidit, naiset ja tyttäret porotalouden puolesta

Kommentoitu viesti

Porojen vihaaja

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Re: lasketaanpa

14.05.2012 23:23

#56: - Re: Re: Re: Re: Re: lasketaanpa

Nyt ollaan kansantalouden ytimessä. Siis muitten pitää maksaa poromiesten harrasteet. Ei jumalauta teidän ajatusmaailmaa :D

 

Tämä keskustelu osoittaa kuinka vinoutuneet poromiesten ajatukset ovat. Onnea ja menestystä pitää alkaa toivoo paljon porohävikkiä lisää ja jos löydän raadon niin ihan takuulla piilotan sen ettei siitäkään tule korvausta.

Vastaukset


Vieras

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lasketaanpa

2012-05-14 23:30:10

#57: Porojen vihaaja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: lasketaanpa

Pointti ei ollut siinä, vaan siinä että samalla tavalla me kaikki maksetaan verot, vakuutukset ja siitä potista näitä jaetaan. Tarkoitus oli hieman provosoida keskustelua, koska täällä osa keskustelee tuntematta edes taustoja. Ei ole kovin vaikeaa käydä lukemassa miten rahoja jaetaan ja mistä sitä tulee. Vakuutusten kanssa toki voi olla montaa mieltä. Tosin jos ajat oman poron päälle niin et saa korvauksia, jos se yhtään helpottaa tuskaa. Keskustelu on livennyt hieman. Alunperin täällä on puhuttu petokorvauksista, maatalouden korvauksista jne. Niissä ollaankin jo suurilta osin EU:n varassa. Verot maksetaan, rahat menee EU:n pottiin mutta sinne ne myös jää tätä vauhtia.