VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

HYS HYS!
Vieras

#3697 Re:

19.05.2012 11:40

#3695: -

Turha apinoida! Kyse oli nyt siitä että täällä hehkutetaan suureen ääneen KUINKA NE IHANAT RAKKAAT METSÄSTYSKOIRAMUSSUKAT joutuu kaikki suden suuhun ja sen takia susi pitäisi hävittää Suomesta sukupuuttoon. Osa metsästyskoirista elää TODELLA KURJAA ELÄMÄÄ ja niille yksilöille olisikin parempi kun kuolisivat täältä pois. Jokainen metsästäjä tuntee aivan varmasti jonkun metsästäjän jonka koirien oloissa riittäisi valtavasti parantamisen varaa. Mutta tämäkin on tietysti sellainen asia josta ei saa ääneen puhua, hys hys!

Sen sijaan esimerkiksi Kennelliitto on ottanut tiukan kannan eläinsuojelurikkomuksiin ja omien sääntöjensä rikkojiin; Koiramme-lehdessä julkaistaan nimien kera kaikki Kennelliiton kurinpitolautakunnalta sanktioita saaneet. Mikä on aivan oikein! Odotan samaa käytäntöä eri metsästysjärjestöiltä! Hyssyttely pois ja lain sekä sääntöjen rikkojien nimet esiin!

Ai niin, mutta ihan unohdin; metsästäjäthän ovat aivan lainkuuliaista ja fiksua porukkaa, hehän eivät tee koskaan mitään laitonta. Ne kaikki salakaadetuiksi väitetyt suurpedot, ne on tietysti itse juosseet moottorikelkan alle tai itse ampuneet kuulan kalloonsa. Niinhän se menikin...

 

Vastaukset


Vieras

#3699 Re: Re:

2012-05-19 12:43:43

#3697: HYS HYS! - Re:

 

Ai hyssyttely pois...... Mitäs v...a tuo susien suojelu sitten on?????????

 

Jos 6 suden lauma käy päivittäin pihoissa, syö koiria ja muita koiteläimiä ja sitten kun siitä ammutaan 2 sutta pois, niin leidit susien suojelijat nostaa siitä sellasen metakan, että palottelumurhakin jää mediassa kakkoseks.

Tällä Pöytyän metsästyksellä kun oli vielä kaikenlisäksi täysin toivottu vaikutus.

Ja sen jälkeen eivät ole sudet pihoissa vierailleet.

 

Pääsääntöisesti metsästyskoirat elävät nykypäivänä hyvissä oloissa. Ei muutamasta mätämunasta voi tehdä tekosyytä susikannan kasvattamiseen. Kyllä on hataralla pohjalla suojelu jos näin on.