'Kiitos, herra kenraali!' - Suomen kansan avoin kiitosadressi

Kommentoitu viesti

Piste tällaiselle "oppositiopolitiikalle"
Vieras

#21 Joku roti nyt tähän

08.06.2012 13:05

Persut ovat näköjään jo valmiit myymään Suomen vaikka ryssälle herravihassaan?????

Vastaukset

sota tulossa?

#27 Re: Joku roti nyt tähän

2012-06-08 13:56:01

#21: Piste tällaiselle "oppositiopolitiikalle" - Joku roti nyt tähän

Ai Persut. Kokoomus on myynyt maamme jo pankkiirieliitile ja EU:lle. Tutkipa Sokli nimellä ja huomaa että Sammon ryöstön tekivät tietyt puolueet. Venäjä on suurvalta me emme, ja viimeksikin meidät liittolaiset pettivät ja me heidät. Kyllä on paras olla puolueeton eikä natokiimassa kuten kokkarit ovat.

ljkdd

#28 Re: Joku roti nyt tähän

2012-06-08 14:01:19

#21: Piste tällaiselle "oppositiopolitiikalle" - Joku roti nyt tähän

Ymmärrän että suomalaiset ei halua venäjän talutushihnaan, mutta en ymmärrä miten suomalaiset eivät näe että me ollaan jo NATON/NATO-myönteisen hallituksen talutusnuorassa...  onko se sitten parempi vaihtoehto? Juostaan ympäri maailmaa varastamassa öljyä "terroristeiltä"?

(Terroristi on jännä käsite, kun miettii esim että kuinka USA on leimannut Iranin terrorivaltioksi. Jos ette ihmiset tienneet, niin USA:n ja muun läntisen maailman mustamaalaus irania kohtaan alkoi siitä kun iranin pääministeri otti _oman maaperänsä öljyt oman maaperän ihmisten käyttöön_. Ei käyny miljardöörisuvuille, joten vallankaappaushan se sieltä tuli . Sitten vuosia länsimyönteisen johtajan kanssa, kunnes kansa kaappas vallan. Nyt ollaanki sitte terroristejä, ydin pommi on ollu "6kk päässä valmistumisesta" jo 30 vuotta, jne. :) Operaatio Ajax @ Wikipedia)

Me tullaan aina olemaan venäjän kainalossa, maantieellisistä syistä, MEILLÄ ON ~1000KM YHTEISTÄ RAJAA. Mutta se ei tarkoita että meidän pitäis niiata kumpaankaan suuntaan. Suomella voi olla ystävälliset suhteet molempiin suurvaltoihin ilman mitään osuutta niiden resurssisotiin. Me suomalaiset ollaan niin taatanan huolissamme siitä että eikai me suututeta ketään ettei kukaan hyökkää tänne, kun sota on niin kauheeta. Mutta sitte seuraavalla sekunnilla ollaan täyttä häkää tukemassa NATO:n ryöstöoperaatioita lähi-idässä ja israelin sionististä poitiikkaa?

Ei kettu että me "länsimaiset kulttuurit" ollaan tärkeitä.

Unohtakaa toi jenkkien lietsoman kylmän sodan aikanen russofobia ja tutustukaa että kumpihan suurvaltio tässä maailmassa enemmän tuhoa tekee.