'Kiitos, herra kenraali!' - Suomen kansan avoin kiitosadressi

Kommentoitu viesti

sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012

#79

11.06.2012 03:29

Jokaisella on omat syynsä allekirjoittaa adressi, tai yrittää vaikuttaa muihin, niin etteivät nämä uskaltaisi allekirjoittaa adressia. Sisällissodassakin 1918 toiset olivat lahtareita ja toiset punikkeja - veli veljeä vastaan.

Syy miksi allekirjoitin adressin, oli se että halusin kiittää venäläistä militaristia, siitä, että hän ystävällisesti kävi kertomassa meille, kuinka venäläinen militaristi näkee maailman. Se voi olla ihan hyödyllinen tieto, yksilölle ja yhteiskunnalle. Militarististen sotaherrojen saappaanpohjia ei ole ollut tapana nuoleskella, ei suurvaltojen eikä kotimaisten militaristien.

Eräs militaristi A.Hitler aikoinaan julkaisi ajatuksensa vähän pidemmässä muodossa. Voi olla, että moni ei uskonut tulevaisuudenvisioita, arvelivat varmaan että kaveri ei ole tosissaan. Kunhan lämpimikseen puhui, kun suunnitteli arjalaiselle herrakansalle elintilaa idästä.

Tämän venäläisen militaristin kanssa voi selvästi keskustella asioista ja neuvotella, ennenkuin pommeja alkaa satamaan niskaan. Ennenkuin venäläiset militaristit alkavat soveltamaan uutta sotilasdoktriiniaan, joka sallii ydinaseiden ensikäytön. Ydinaseillahan on niin mukavaa pelata bluffipeliä, katsoa kumpi ensin räpäyttää silmiään. Kuuban kriisin aikaan 1962 sitä peliä pelattiin yksi erä, nyt näyttäisi olevan edessä toinen erä.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-06-11 11:46:03