'Kiitos, herra kenraali!' - Suomen kansan avoin kiitosadressi

dick

#76 Re:

10.06.2012 21:02

#73: Aivoilla varustettu -

Aivoilla varustettu, mutta minkälaisilla aivoilla.... Venäjä on ainoa joka pystyy pistämään kampoihin näille jenkki/nato kusipäille. Luuletko että kun p*ska iskee tuulettimeen jenkit odottaa että heidän maaperälleen tullaan sotimaan?? Niin ei koskaan käy koska todellisuudessa kukaan muu ei hyökkää, paitsi jenkit.

"Hei mut jenkithän tekee hyvää työtä maailmalla. Muista ihmisoikeudet ja sillai!"

Jokaisella on oikeus saada kasa tuhansien arvoisia pommeja niskaansa. Onhan se toki avokätistä käyttää niin paljon rahaa pommien valmistamiseen ja sitten ihan ilmaiseksi jakaa niitä kaikkien iloksi :)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2012 22:10


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2012 22:53


sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012

#79

11.06.2012 03:29

Jokaisella on omat syynsä allekirjoittaa adressi, tai yrittää vaikuttaa muihin, niin etteivät nämä uskaltaisi allekirjoittaa adressia. Sisällissodassakin 1918 toiset olivat lahtareita ja toiset punikkeja - veli veljeä vastaan.

Syy miksi allekirjoitin adressin, oli se että halusin kiittää venäläistä militaristia, siitä, että hän ystävällisesti kävi kertomassa meille, kuinka venäläinen militaristi näkee maailman. Se voi olla ihan hyödyllinen tieto, yksilölle ja yhteiskunnalle. Militarististen sotaherrojen saappaanpohjia ei ole ollut tapana nuoleskella, ei suurvaltojen eikä kotimaisten militaristien.

Eräs militaristi A.Hitler aikoinaan julkaisi ajatuksensa vähän pidemmässä muodossa. Voi olla, että moni ei uskonut tulevaisuudenvisioita, arvelivat varmaan että kaveri ei ole tosissaan. Kunhan lämpimikseen puhui, kun suunnitteli arjalaiselle herrakansalle elintilaa idästä.

Tämän venäläisen militaristin kanssa voi selvästi keskustella asioista ja neuvotella, ennenkuin pommeja alkaa satamaan niskaan. Ennenkuin venäläiset militaristit alkavat soveltamaan uutta sotilasdoktriiniaan, joka sallii ydinaseiden ensikäytön. Ydinaseillahan on niin mukavaa pelata bluffipeliä, katsoa kumpi ensin räpäyttää silmiään. Kuuban kriisin aikaan 1962 sitä peliä pelattiin yksi erä, nyt näyttäisi olevan edessä toinen erä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.06.2012 11:46


sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012

#81

11.06.2012 13:46

"Allekirjoita tai tulee ydinsota!" No huh huh. Että ydinsodan syttyminen ratkaistaan sillä, kirjoittaako kansalainen N.N. jonkun yhdentekevän adressin jossain yhdentekevällä saitilla?

Mietipä tapaus Breivikiä. Olennaista ei ole se, että Breivikin todellisuuskäsitys on vinksallaan, hänhän kuvittelee olevansa länsimaita ja kristinuskoa puolustava ritari. Olennaista on se, että näin Breivik ajattelee. Kun ihminen ajattelee jollakin tavalla, ajattelusta voi seurata toimintaa. Eikö siksi ole ihan hyödyllistä tietää, mitä venäläinen militaristi ajattelee?

Se nyt on aivan yhdentekevää kuka tämänkin adressin allekirjoittaa tai jättää allekirjoittamatta, siinä ei maailma liikahda mikrometriäkään mihinkään suuntaan. Ulkona paistaa aurinko, minä lähden parvekkeelle homovissylle. (Satun muuten olemaan hetero, mutta tuo siiderin nimitys juutuupissa jäi mieleen..)
Realisti

#82 Re:

11.06.2012 13:58

#81: sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012 -

Onhan se tavallaan hyvä tietää mitä naapurissa ajatellaan, vaikka ei tuossa nyt kovin paljon uutta tullut ilmi. Mutta, se, että lähetetään jonkinlainen "kiitosadressi" siitä, että kenraali tulee ja esittää korulauseisiin kätketyn uhkauksen on minusta lähinnä säälittävää. (Joka toisessa adressissa uhotaan, miten milloin mikäkin on "maanpetoksellista toimintaa", koska se tuntuu olevan jonkinlainen muotitermi nykyään, mutta tässä tapauksessa voitaisiin ehkä jo vähän fundeerata missä mennään.)

sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012

#83

11.06.2012 14:16

Ei tosiaan tullut paljon uutta, lähinnä vahvistus vuosien varrella tihkuneille uutisille. Sitä vaan kun tuppaa suhtautumaan vähän epäilevästi mediaan, mieluummin lukee militaristien alkuperäiset ajatukset, että tietää missä mennään.

Voihan tuo olla "kiitosadressi", jos sen niin tulkitsee. Minusta tuo oli lähinnä suomalaista huumoria, mutta jokainenhan tulkitsee maailmaa ja tekstejä omien värittyneiden lasiensa lävitse. Minullekin tämä kentsu on pelkkä militaristi, plain and simple. Todellisuudessa taitaa olla isokin sotaherra naapurimaassa. Mutta, nyt täytyy lähteä parvekkeelle, siideri jo lämpiää lasissa. Rauhaa!

Vieras

#84

11.06.2012 16:53

Suomi suomalaisille !
Suominousuun

#85 Re:

12.06.2012 04:39

#19: -

Johan on puppua. Varsinkin kun ottaa huomioon että Venäjän apu voisi pelastaa Suomen siltä muuten varmalta tuholta jota kohden olemme ajautumassa. Venäjällä ei ole enää stalinisti hallintoa. Mutta lännessä kohta on.

Suominousuun

#86 Re: Re: Re:

12.06.2012 04:54

#77: Aivoilla varustettu - Re: Re:

Ja taas täyttä puppua.

Venäjä on auttanut näitä ns. "pikkudiktattoreita" heidän selviytymistaistelussaan länttä hallussaan pitävää internationaalia vastaan. Zioni$t $tate$ of America on Venäjän vastaisuuden takana ja tukee kaikkea terrorismia kaikkia maailman hiukankaan vapaita kansoja vastaan. Venäjä taas puolustaa näiden vapautta.

Ja kyllä, pamppua saivat homot Venäjällä. Mitä tuohon nyt voi sanoa? Valtaa Putin tämä Suomen homoluolakin äkkiä?

Samoin sai pamppua lännen maksetut provokaattorit Venäjällä. Hyvä Putin! Kun vain saataisiin joskus tuollainen johtaja Suomeenkin.

Venäjää ei tarvitse ylistää muuten kuin asioista jotka tekevät oikein. Ja niitä oikein tehtyjä asioita on siellä paljon enemmän kuin täällä, valitettavasti.

Joten tekisit Suomen kansalle palveluksen jos lakkaisit suoltamasta potaskaa ympäriinsä ja selvittäisit asioiden todellista laitaa ennen kuin yrität uudelleen.

Asiat nimittäin ovat niinkuin ne ovat, riippumatta siitä pidätkö sinä, tai pidänkö minä, siitä miten ne ovat.


Vieras

#87

12.06.2012 05:07

kenraalilta erittäin asiallinen puheenvuoro, jonka suomen valtapoliitikot ovat tahallaan olleet ymmärtävinään väärin- häpeän puolestamme.
Janus Putkonen
Adressin tekijä

#88 Venäjän oppositiota Bilderbergissä: tarjolla ongelmia Venäjälle?

12.06.2012 05:57

Mistä Suomen hallituspiirien ja lehdistön ankara Venäjä-vastaisuus kumpuaa? Mistä Venäjän oppositiota imarteleva asenne juontuu? Kuinka moni on pysähtynyt kysymään, mikä ihmeen oppositio, ja kuka sitä johtaa, rahoittaa ja masinoi? Tässä kovaa faktaa Suoraan Yhdysvalloissa pidetystä Bilderberg-ryhmän salakokouksesta.

Vuosittainen Bilderberg-ryhmän salakokous, johon kokoontuvat kapitalistimaailman finanssi-, politiikka- ja mediapamput, pidettiin tänä vuonna Washingtonin kupeessa, Dullesin kansainvälisen lentokentän takaportin tuntumassa Marriott Westfields -lomahotellissa.

Tämän vuoden kokoukseen osallistui kolme venäläistä. Toisin kuin länsimaiden kuten Yhdysvaltain, Britannian, Saksan, Ranskan ja Kanadan edustajat, kaksi kolmesta venäläisestä edusti Vladimir Putinin oppositiota. Vuoden 2012 Bilderbergiin osallistuivat Anatoli Tšubais ja Garri Kasparov, johtavat Putinin vastustajat Venäjän politiikassa.

Suurin osa venäläisistä syyttää Tšubaisia siitä, että hän hoiteli Venäjän ja entisen Neuvostoliiton valtionyritysten yksityistämiset Boris Jeltsinin ja Viktor Tšernomyrdinin hallinnoissa. Yksityistämisestä keräsi hyödyn kourallinen venäläisiä liikemiehiä, joista tuli pian miljardööri-oligarkkeja. Monet oligarkeista löysivät pian itsensä vankilasta tai maanpaosta joko Israelista tai Isosta-Britanniasta. Tšubais on nykyään johtavan venäläisen nanotekniikkayritys Rusnanon johtaja.

Bilderbergissä Tšubais teki tuttavuutta Wall Streetin rosvoparonien kanssa. Heihin kuuluivat Goldman Sachsin ja Citigroupin toimitusjohtaja ja Bill Clintonin hallituksen valtionvarainministeri Robert Rubin, Goldman Sachs Internationalin hallituksen puheenjohtaja Peter Sutherland, Kohlberg Kravis Robert & Co:n hallituksen apulaispuheenjohtaja Henry Kravis sekä entinen Obaman budjettipäällikkö ja nykyinen Citigroupin hallituksen varapuheenjohtaja Peter Orszag.

Tšubais kokousti myös Yhdysvaltain Venäjän-suurlähettilään Michael McFaulin kanssa. Kuten Yhdysvaltain uudet aktivistilähettiläät useasti, McFaulkin on tökerösti sekaantunut asemamaansa sisäpolitiikkaan. Sen jälkeen kun Tšubais ja McFaul olivat äskettäin tavanneet, McFaul valitti julkisesti, kuinka venäläisen NTV-tv-kanavan toimittajat olivat häntä vastassa kokouksen jälkeen. McFaul osoitti kaikkia paranoidin salaliittoteoreetikon oireita valittaessaan, että Venäjän lehdistö seurasi hänen sähköpostiaan ja puheluitaan, mistä media tietenkin sai hyvän syyn seurata McFaulin toimia.

Venäjän Yhtenäinen kansalaisrintama -liikkeen johtaja Kasparov ja hänen kollegansa Boris Nemtsov ovat Putinin vastaisen opposition kärkinimiä. McFaul on avoimesti tukenut oppositiota. Nemtsov on lisäksi entinen Tšubaisin poliittinen liittolainen. Tšubais, Kasparov ja Nemtsov edustavat "uusliberaalia" poliittista ideologiaa, jota tukevat heidän kaltaisensa kansainväliset hahmot sekä valuuttakeinottelija ja monimiljardööri George Soros.

Jos "uusliberaalit" pääsisivät valtaan Venäjällä, Venäjä alkaisi tanssia New Yorkin, Lontoon ja Frankfurtin finanssieliitin tempausten tahtiin. Kun otetaan huomioon konkurssikypsien euromaiden edustus Bilderbergissä, on ilmeistä, että myös Tšubaisin ja Kasparovin Venäjällä alettaisiin noudattaa globaalin pankkieliitin tiukkaa säästöpolitiikkaa, ja Venäjästä tulisi jatkoa Kreikalle, Espanjalle ja Irlannille.

Lue lisää:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4015

http://www.waynemadsenreport.com/

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.06.2012 11:46


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.06.2012 12:01


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.06.2012 12:23


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.06.2012 12:36



Vieras

#93

12.06.2012 13:03

Taitaa olla hyvinkin KGB asialla kun kriittiset viestit sensuroidaan. No, tällä tyylillä tuskin saatte paljon nimiä kokoon. Suomalainen ei suostu sensuuriin.
Janne K

#94

12.06.2012 13:11

Mikse väki uskalla laittaa nimeään näkyviin kun ovat näin hyvällä asialla?
HERÄÄ NYT SÄKIN ÖYKKÄRI....

#95 Re: HERÄÄ NYT SINÄKIN IDI00TTI ......

12.06.2012 13:14

#26: Otto-Ville - ylilyönti 

 

Otto-Ville

#26 ylilyönti

08.06.2012 13:52

Osoittaa huonoa arvostelukykyä lähteä adressin voimin ikäänkuin osoittamaan uskollisuutta Venäjälle. Janus Putkosen askelissa on stalinismin kaiku. On toki totta, että Suomen hallituksella on kohtuullisen vahva NATO-kiima ja Suomen politiikka ärsyttää itänaapuria. Tällainen adressi on kuitenkin säälittävä hanke, joka on eräänlainen NATO-kiiman peilikuva. Nämä ihmiset jatkavat sitä kommunistien perinnettä, jonka mukaan Suomi olisi pitänyt liittää "rauhaa rakastavaan" Neuvostoliittoon. Kun saatte adressin toimitettua Tehtaankadulle, niin siellä naureskellaan hyödyllisille idiooteille. Mutta ehkäpä SVR käy listan läpi ja arvioi olisiko siellä joku potentiaalisesti värvättävä henkilö joukossa.
IDIOOTTI EI OLE NÄKÖJÄÄN TIETOINEN NW0 AGENDASTA.......TUTKI SITÄ....(ENEMMÄN KUIN 5 MINUUTTIA.....SEKÄ PUOLUETTOMASTI...NIIN EHKÄ AIVOPESTYN IDIOOTINKIN SILMÄT ALKAISIVAT AVAUTUA....MAAILMAN TODELLISESTA MENOSTA)
TOIVOTTAVASTI SULLA ON LAPSIA....NIIN SAAVAT PIAN HAISTELLA NATO$ETIEN DU-PÖLYÄ...
HERÄÄ NYT SINÄKIN IDIOOTTI TUOSTA LAPSELLISESTA  LÄNSI/ITÄ POTEROSTASI.....JA ALA TUTKIA MITÄ NÄMÄ NAT0$AATANAT TOUHUAA TÄÄLLÄ MAAILMALLA...
ALOITA KU$IPÄÄ VAIKKA TÄLLÄ.......
JOS ET ITKE JA TUNNE RAIVOA NIITÄ KOHTAAN JOKA TEKEE TÄMMÖISTÄ.....NIIN OLET TODISTETUSTI ANTANUT SIELUSI $AATANALLE........
NIMI

#96 Re: NIMENSÄ LISTALLE PISTÄNYT

12.06.2012 13:26

#94: Janne K -  

 MIKSEI PUSKISTA HUUTAJA ALOiTA SITTEN OMALLA ESIMEREKILLÄÄN VAAN HUUTAA "NIMIMERKIN" TAKAA

Realisti Sekä Ei Pelkuri

#97 Re: Re: Pelkureita on ne Kaikki..On ne Kaikki..On ne Kaikki....Pelkurei....

12.06.2012 13:48

#80: Realisti - Re:  

 

Realisti
Vieras

#80 Re:

11.06.2012 11:46

#79: sisällissodan tuulahduksia vuonna 2012 -

"yrittää vaikuttaa muihin, niin etteivät nämä uskaltaisi allekirjoittaa adressia."

 

Näyttää kovin olevan adressin kannattajat jotka yrittävät vaikuttaa pelottelemalla.

 JOS ET KESTÄ KUULLA TOISTEN NÄKEMYSTÄ ASIOISTA....VAAN ALAT PELKÄÄMÄÄN..Niin...VOI....VOI....JESTAS SENTÄÄN..

"Kuuban kriisin aikaan 1962 sitä peliä pelattiin yksi erä, nyt näyttäisi olevan edessä toinen erä."


Mitä muuta tuo muka on kuin pelottelua??? "Allekirjoita tai tulee ydinsota!"

VAI OLIKO TÄSSÄKIN MÖRKÖ MUKANA.....ÄKKIÄ....UOKSE SÄNGYN ALLE PIILOON..

$AULI SETÄ KYLLÄ KERTOO SITTEN KUN USKALTAA TULLA ESIIN.. 

 

Jo yksin tuollainen "taktiikka" varmistaa sen, että minä en allekirjoita tätä adressia.

 

JO NÄIN LAPSELLINEN "TAKTIIKKA"  VARMISTI SEN ETTÄ MINÄ ALLEKIRJOITIN ADRESSIN

Janus Putkonen
Adressin tekijä

#98 USA:n armeijan erikoisjoukot harjoittelevat Utissa

12.06.2012 14:18

Maavoimien erikoisjoukot harjoittelevat Jääkärirykmentin kanssa kansainvälisen sotilaallisen kriisinhallinnan tehtäviä. Viikko sitten alkanut harjoitus on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Yhdysvaltojen maavoimien erikoisjoukot ovat harjoitelleet viikon verran Utin Jääkärirykmentin kanssa kansainvälisen sotilaallisen kriisinhallinnan tehtäviä. Everstiluutnantti Jukka-Pekka Kiukas maavoimien esikunnasta kertoo, että viime viikon maanantaina alkanut harjoitus on ensimmäinen laatuaan Suomessa, mutta Utista on aikaisemmin osallistuttu vastaaviin erikoisjoukkojen harjoituksiin Norjassa.

Kiukkaan mukaan koulutuksesta on saatu hyviä kokemuksia tähän mennessä. Koulutuksen tarkoituksena on parantaa yhteistoimintakykyä kansainvälissä tehtävissä. Harjoituksen myötä suomalaisjoukot voivat toteuttaa paremmin vaativia kriisinhallintaoperaatioita. Koulutusvierailu päättyy 21. kesäkuuta.

Yhdysvalloista harjoitukseen osallistuu 13 henkilöä. Erikoisjoukkojen sotilaat ovat palvelleet aiemmin esimerkiksi Irakissa ja Afganistanissa.

YLE, 12.6.

Kommentti: Tämä siis tapahtui kaikessa hiljaisuudessa samaan aikaan Makarovin vierailun kanssa, luulisi jo selventävän heikkoälyisemmällekin huutelijalle...

http://yle.fi/uutiset/usan_armeijan_erikoisjoukot_harjoittelevat_utissa/6177885

VOI VI%UN IDIOOOOTIT

#99 Re: SUOMALAISTA IDIOOTTILOGIIKKAA: Suomalainen ei suostu sensuuriin....JOTEN PIDÄN SUUNI KIINNI !

12.06.2012 14:22

#93: -  

 93 12.06.2012 13:03

Taitaa olla hyvinkin KGB asialla kun kriittiset viestit sensuroidaan. No, tällä tyylillä tuskin saatte paljon nimiä kokoon. Suomalainen ei suostu sensuuriin.

#99 Sensuuri voi hyvin

11.06.2012 00:02
Ilmeisesti aihe on vaarallinen, koska Suomi24-keskustelu poisti viestiketjut joiden aihe oli tämä adressi ja mielenosoitus Eduskuntatalolla.
SUP0  TAITAA OLLA SITTEN TÄSSÄ ASIASSA LIIKKEELLÄ....JOTEN AIOT SIIS JÄTTÄÄ TUONKIN  ADRESSIN ALLEKIRJOITTAMATTA TUON SAMAN SAIRAAN LOGIIKAN MUKAAN......VAIKKA "ISÄNMAATASI" OLLAAN VALLANPITÄJIEN TOIMESTA TUHOAMASSA IKUISESTI...
JA NÄMÄ ASIAT KUMMALLISESTI NIVOUTUVAT YHTEEN....AVAINSANANA: NW0
Janus Putkonen
Adressin tekijä

#100 Sensuroinnista

12.06.2012 14:38

Jos nyt ylettömän "ryssävihakiroilun" ja kiihkoilun sijasta koitetaan keskustella siitä mitä ja miksi Venäjän asevoimien komentajaa kohdeltiin kuten kohdeltiin?

Poistan varmasti tuollaisen alapäätason kiroamisen ja huutelun vastaisuudessakin. Ei keskustelun modaaminen ole sensuuria vaan hyvää tapaa, jota tämä koko adressi edustaa, mikäli nyt suomalaisilla enää mitään kykyä kohteliaisuuteen edes on.