KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#176 Re: Valistustyötä? Missä?

09.12.2010 20:23

#127: Jokainen kisu on tärkeä - Valistustyötä? Missä? 

Kerropa, mitä valistusta kaipaat? Netistä löytyy uutiskirjeitä, Kissanpäivät on Neuvonta- ja valistustilaisuus, jossa on eläinlääkäri paikalla, jäsenlehdessä kerrotaan kissa-asioista ja hallitukselle voi kirjoitella ja kysellä. Kouluilla yhdistyksen jäseniä ollut puhumassa ja katukeräyksessä jaetaan jäsenlehteä ja kerrotaan kissoje hoidosta, jos vain lahjoittajat ehtivät jäädä keskustelemaan. Siispä kerro ihmeessä, mitä ja missä pitäisi valistaa. Julkisissa lehdissä on kyllä ollut vuosien mittaan kirjoituksia, samoin kuin radiossa ja TV:ssäkin. Voisitko itse auttaa valistustyössä? 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#178 Re: Re: Valistustyötä? Missä?

2010-12-09 20:58:25

#176: Vieras - Re: Valistustyötä? Missä? 

 Tässä kopio vastaamaasi viestiin. Kannattaa lukea otsikkoa pidemmälle ;)

"Valistustyöhön en laske lipaskeräystä, koska siinä kerätään rahaa, eikä keskitytä valistukseen. Ellei nyt joku satu jotain asiaa kysymään. Mutta aika tylyjä kommentteja kuullut, kun on kommentoitu lahjoituksen pienyyttä lahjoittajalle.

Katti Matti lehti on jäsenille, joiden luulisi pääasiallisesti olevan kissarakkaita, joten sitäkään en laske valistukseksi. Katti-Mattia en ole reiluun vuoteen nähnyt yhdessäkään käymässäni eläinlääkärissä tai muuallakaan.

Ensikodit omalla työllään kissoille koteja valitessaan tekevät varmasti siinä samalla hieman valistustyötäkin.

Keväisillä kissanpäivillä käy pääasiassa kissarakkaat ihmiset eli ne 10-40 tyyppiä, jotka eivät valistusta varsinaisesti tule ainakaan hakemaan. Eläinlääkäri siellä välillä vastaa kysymyksiin, muttei ole siellä valsitamassa. Eikä ne kissanpäivillä olevat pari vanhaa kissakirjaakaan mitään valista, eikä niitä porukka näi kaueasti lukevankaan.

Missään en ole myöskään nähnyt mitään ilmoituksia valistustapahtumista? En myöskään ole missään nähnyt kutsuja valistustilaisuuksiin, joihin kaivattaisiin valistajia?

Ja eikös se joku neuvova puhelinkin suljettu?"