Seis hyvitysmaksun laajentamiselle!

Kommentoitu viesti

Mel
Vieras

#61 Re: Ei yllätä

16.12.2010 22:44

#60: parasemic - Ei yllätä 

 

Kyse on siitä millä periattella toimitaan. On niitä joilla luvatonta materiaalia on mutta heidän tekemisitään ei saa rankaista niitä joilla sitä ei ole. Oletko nyt sitten myös sitä mieltä että muistakin rikoksista rankaistaan kaikkkia, myös niitä joilla ei ole siihen mitään osuutta? Heitämpä omille silmillesi; se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Mitä nyt sitten olette heittelemässä kaikkien silmille kiviä joidenkin tahojen tekemisitä? Tuen taiteilijoita ostamalla heidän tuotteita en jollain pakkomaksulla. Sitten vielä ollaan maalamassa että kun puolustat oikeudenmukaisuutta ja vapautta niin olet rikollinen. Tämä osoittaa kuinka sairaasta näkökulmasta on kyse. Kohta on kamerat kaikien kodeissa (paitsi niiden jotka sitä asiaa ajavat) ja jos niitä ei halua on rikollinen, terroristi yms. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan, paitsi kun tietyt rikkaat ja vaikutusvaltaiset haluavat lisää rahaa. Hei mitempä olisi; 'olet syntynyt vero/maksu'? Kun nyt mitä suurimmalla todennäköisyydella tulet jossain vaiheessa elämäsi aikana tekemään jotain laitonta, ehkä, niin maksat siitä etukäteen - teit tait et. Ups ehkä ei olisi pitänyt mainita, saavat vielä oikeasti päähänsä jotian yhtä mielipuolista.

Vastaukset

parasemic
Vieras

#65 Re: Re: Ei yllätä

2010-12-16 23:04:52

#61: Vieras - Re: Ei yllätä 

Ensinnäkin luvaton lataaminen ei ole oikeastaan rikollista, vaan kyseisten tiedostojen jakaminen.

Toiseksi, painotan sitä etten näe edelleenkään tätä hyvänä ratkaisuna, mutta näen hyvänä asiana, että jollain tapaa yritetään (suhteellisen pienellä haitalla) pelastaa musiikkiteollisuudesta se mitä pelastettavissa on. Asia vaan nyt on näin, että kohta kellään ei ole varaa julkaista musiikkia, joka ei ole tehty mainstreamia varten, ja tämä tilanne tulisi estää kaikilla mahdollisilla keinoilla.

Kiven heittäjäksi en voi ryhtyä, koska olen ladannut musiikkia, joskaan en suomalaista musiikkia tai ylipäätään mitään mitä suomessa kaupasta voi ostaa.

En lähtisi vertaamaan tätä marginaalista hinnankorotusta ulkoisissa kovalevyissä mihinkään dystopiaan täydellisestä yksityisyydensuojan menettämisestä, vaikkakin siihen ollaan poliittisesti menossa, mutta se ei liity tähän mitenkään.

abcdef