Eläinrääkkääjille Kovemmat tuomiot

Kommentoitu viesti

todellisuus
Vieras

#4 Lemmikit ovat ihmisten orjia

28.12.2010 03:45

Kaksinaismoralismi jälleen kerran taas internetissä vallitsee. Tajuaakohan nämä sankarit että eläimien lemmikkeinä pitäminenkin on sitä rääkkäystä. Oikea eläin elää vapaana luonnossa ja tekee sen mikä on omalle lajilleen ominaista eikä minkään toisen eläimen hallittavana orjana. Kannattihan myös ne imperialistitkin orjien pitämistä...

Vastaukset

Vieras
Vieras

#5 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2010-12-28 09:44:25

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

  Oikea eläin elää vapaana luonnossa ja tekee sen mikä on omalle lajilleen ominaista eikä minkään toisen eläimen hallittavana orjana.  Viitaten, että ne Viipurin katukoirat, saati muut kadulla elävät eläimet, onkin oikein onnellisia siellä kadulla, kun ei ole kenenkään "orjana". En tiedä miten teillä eläimiä kohdellaan, mutta meillä eläin on osa perhettä ja elää sen jäsenenä.

Vieras
Vieras

#7 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2010-12-28 10:25:27

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

Sul on vähän kaveri faktat hukassa mut jokaisel omat mielipiteet.. Luuletko että esim shihu pärjää suomen talvessa saati sitten jossain aavikolla?  Se miten kohtelet koiraasi kertoo kaiken! Kun koirat saavat tarpeeksi liikuntaa/hellyyttä/kuria/rakkautta ja ruokaa niin ne eivät koe olevansa orjia vaan laumanjäseniä. Koira toki päättää ajankohdan kun se hyväksyy sut laumaansa, vaikka ihminen saattaa luullakin muuta, mutta  se on eriasia jos sitten hakkaat ja laiminlyöt eläintäsi. Mutta nyt ei puhuta mistään tiikereistä ja leijonista!!!

Vieras
Vieras

#14 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2010-12-28 12:07:57

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

Koira on alunperin ihmisen (toki luonnonvaraisista eläimistä) jalostama eläin. Koira ei tule toimeen ilman ihmistä, eikä kyseessä ole orjuus, vaan YYA-sopimus. Koira tahtoo kuulua ihmisen laumaan ja on hyvin onnellinen eläin ja jäsen omassa laumassaan oikein kohdeltuna. Metsiin "vapautetut" koirat olisivat suurimmilta osin kovin onnettomia sekä aiheuttaisivat paljon tuhoa ja ongelmia sinä aikana, minkä hengissä selviäisivät. 

orjuuttajako;)
Vieras

#26 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2010-12-28 18:25:59

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

 meillä ainikaan mitään orjia ole ja asuvat vielä kauheeta kerrostalossa!! orjathan ei saa palkkaa, meilläpä koirat saa, mikä saa ne käyttäytymään mielellään haluamallani tavalla, orjat kun ei tietääkseni mielellään taas työtänsä tee, etpä varmaan sinäkään ilmatteeksi....

Vieras
Vieras

#90 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2011-01-01 18:54:49

Vieras
Vieras

#103 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2011-01-02 00:27:30

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

Hei,

 

Oletko tietoinen, että koira on jalostunut (ei edes jalostettu, vaan jalostunut muutamia tuhansia vuosia sitten) olemaan lemmikki? Samoin kesykissa. Olisi aika julmaa, jos luonnostaan lemmikeiksi syntyneet heitettäisiin metsään keskenään, eikö..?

Vieras
Vieras

#105 Re: Lemmikit ovat ihmisten orjia

2011-01-02 07:27:47

#4: todellisuus - Lemmikit ovat ihmisten orjia 

Joskus eläin valitsee oman tiensä ja haluaa palvella ihmistä. Minulla ainakin lemmikit ovat olleet parhaita ystäviäni ja palvoneet minua vapaina olentoina. Aina on ovet auki mennä, mutta eivät ole halunneet. Tai käyvät maistamassa vapautta, mutta palaavat sitten takaisin mun sylkkyyn.:)