Eläinrääkkääjille Kovemmat tuomiot

Kommentoitu viesti

pesko pakkanen
Vieras

#24 muurahaisten tappo

28.12.2010 18:13

miks sitten esim: koiria suojellaan jos muurahaisia saa tappaa ja muita pieni elukoita mitä eroa niissä

Vastaukset

Harmaakettu
Vieras

#65 Re: muurahaisten tappo

2010-12-30 17:19:36

#24: pesko pakkanen - muurahaisten tappo 

 Nii! Eihä murkkuja tai muitakaa eläimiä saa tappaa. Myös turkistarhaus on kidutusta mutta sen harjottajille annetaa vaa tukia!!!>:O

Vieras
Vieras

#81 Re: muurahaisten tappo

2011-01-01 17:38:14

#24: pesko pakkanen - muurahaisten tappo 

koska: muurahainen on ötökkä jolla ei ole selkärankaa. ja ötököillä ei ole selkärankoja! eläin myös ihminen on selkärangallinen "otus" joka tuntee kaikki kivut omistaa hermoradat yms. ja tunteet..           that's why...  tuo ois pitäny koulun käyneenä tietää sinunkin!

k
Vieras

#84 Re: muurahaisten tappo

2011-01-01 18:00:12

#24: pesko pakkanen - muurahaisten tappo 

tää on taas tätä nillitystä. Mutta jos tämä sinua oikeasti kiinnostaa niin ainahan voit ottaa kirjan käteen ja alkaa tutkia mitä eroa on nisäkkäällä, linnulla, kalalla, matelijalla ja hyönteisillä. Ihan tarkennukseksi että muurahainen kuuluu hyönteisiin. Niillä jokaisella on oma lokeronsa ja tarkoituksensa tässä maailmassa. Koska luonnossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, niin voisimme alkaa miettimään kuinka ihmisen toiminta on häirinnyt jokaisen eliölajin olemassaoloa. Meidän ahneuden takia kärsii niin paljon eläimiä, kasveja ja hyönteisiä että hirvittää. Luonnossa on ollut sama toiminta malli jo ennen ihmisiä, tämä järjestelmä missä ihmiset elävät on ihmisten luoma ja ihmiset voi tahtoessaan purkaa omat luomuksensa.

Itse olen vakaasti sitä mieltä, että jokaisen on käytävä vähintään vuoden mittainen PAKKOkurssi luonnon ja eläinten tuntemukseen. Vanhemmiksi haluavien samalla kurssi vanhemmuuteen, sekä aina jos ottaa vastuulleen minkä tahansa elävän olennon on käytävä läpi kunnolliset psykologiset testit ja jonkun on vielä senkin jälkeen kysyttävä päivittäin: oletko nyt ihan varma???