Puolueita kohdeltava tasa-arvoisesti

Kommentoitu viesti

Anu Lindroos
Vieras

#20 Kaikki yhtenä rintamana kansanvallan puolesta

28.12.2010 18:42

Yllä oli kommentti adressin puolueellisuudesta Muutos 2011:n suuntaan.
Itse näen, että meidän, jotka puolustamme demokratiaa, ei ole tarkoituksenmukaista lähteä erottelemaan puolueita tässä kansakunnalle tärkeässä asiassa.

Tästä epäkohdasta on pidettävä ääntä yhdessä YLE:a vastaan, isoja puolueita vastaan, informatiivista diktatuuria vastaan! Puolueellista, epätasa-arvoista ja normaalin kansalaisen etuja ja oikeuksia puolueettomaan tiedonsaantiin jalkoihinsa polkevaa, sananvapautta kiertävää systeemiä vastaan.

Tämä ei ole vain Muutos 2011 puolueen asia, tämä on Meidän asia.
Kaikkien suomalaisten, joilla on halu saada lapsillemme parempi maa elää tasapuolisesti muiden kanssa!

Anu Lindroos
Itsenäisyyspuolue

Vastaukset

Jyri Suominen
Vieras

#21 Re: Kaikki yhtenä rintamana kansanvallan puolesta

2011-01-01 18:19:53

#20: Anu Lindroos - Kaikki yhtenä rintamana kansanvallan puolesta 

Anu on täysin oikeassa.

Erivapauksien antaminen myös puolueille tarkoittaa demokratian loppua, siis sitä mitä meidän "edustuksellisesta demokratiasta" on jäljellä.

Ne puolueet jotka eivät kannata tätä adressia, eivät aja missään vaiheessa demokratiaa parempaan suuntaan, sekä keskittyvät vaan hankkimaan itselleen ja ajamalleen taholle lisää valtaa tai pitämään sen vallan "samansuuruisena" kuin ennenkin

Samoin ne kansalaiset ketkä eivät allekirjoita tätä adressia, kannattavat diktatuuria sekä vallan keskittymiä ja elitismiä.  En nyt listaa tähän muita ongelmia.

Vaikkakin markkinat pyörivät rahalla, silloin ei saa unohtaa että rahalla ja vallalla on selvä syy yhteys, varsinkin siinä että media vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen hyvin isolla osuudella, rahan ja päättäjien vallan ollessa taustalla.

 

Jyri Suominen,Turku.

Muutos 2011 jäsen.