Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Kommentoitu viesti

faktaa?
Vieras

#39 muutama tarkennos adressiin?

29.12.2010 17:27

hyvä että otetaan aktiivisti kantaa asioihin jotka huolettavat/pelottavat...adressissa oli kuitenkin muutama joka vähän kummastuttaa. Faktaa vai fiktiota?

"Iranin Shiia-muslimeista koostuva Resalat-yhdyskunta avaisi moskeijan"
Yhdyskunta on ihan rekisteröity ja suomalainen. Puheenjohtajakin taitaa olla supisuomalainen, onko jäsenillä Suomen kansalaisuus vai Iranin kansalaisuus ja ovatko he edes Iranista lähtöisin...?

"Shiia-muslimit ovat sunni-muslimeista poiketen fanaattisempia uskonsa puolustajia ja herkempiä äärimmäisiin tekoihin oman profeettansa ja yhdyskuntansa jäsenien puolustamiseksi."
Lähde? Konkreettisia esimerkkejä esim. Suomesta tai Pohjoismaista? Entä wahhabit (salafit, talebanit), jotka eivät kumpaakaan em. ryhmistä?

Vielä rahoitukseen liittyen, onko tietoa miten tämä on rahoitettu/tullaan rahoittamaan?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#43 Re: muutama tarkennos adressiin?

2010-12-29 22:23:03

#39: faktaa? - muutama tarkennos adressiin? 

 Ymmärtääkseni kaikkien Suomessa toimivien yhdistysten ja yhdyskuntien, jne. on oltava rekisteröity siinä maassa jossa toimivat.

Ja mitä tulee shiioihin muutoin, niin ei tarvitse kuin selvittää itsemurhapommittajien ja terroristien taustat viimeisten vuosien aikana, niin selviää että lähes kaikki ovat shiioja. Ruotsissa pommi-iskun tehnyt mies, Timor Abdulwahab Al Abdali (tunnettiin myös nimellä Asadullah Alshishani) oli shiia. Syntynyt Irakissa palestiinalaisista vanhemmista. Vanhemmat olivat fanaattisia shiioja. Asui Ruotsissa useita vuosia. Sittemmin Myös Englannissa. Hän sanoi viimeisessä viestissään mm. näin:

" Islamilainen valtio on nyt toteuttanut sen, minkä se lupasi teille. Me olemme nyt Euroopassa ja Ruotsissa. Ja me olemme todellisia. Tekomme tulevat puhumaan puolestaan. Kaikille Islaminuskoisille Ruotsissa: Lopettakaa jo se nuoleskelu ja itsenne alentaminen, joka on kaukana siitä mihin islam on teidät kutsunut....Lopuksi kaikille jumalan sotureille (mujahedin) Euroopassa ja Ruotsissa: Nyt on vastaiskun aika, älkää enää odottako...älkää pelätkö ketään, älkää pelätkö vankilaa, älkää pelätkö kuolemaa..."

http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2251748/hor-hotsamtalet-innan-bomberna 

Rahoitus tullee Iranista, joka on rahoittanut muitakin moskeijoita Euroopassa.