tinkimaito

Kommentoitu viesti

tinkimaitoa kiitos!

#32 käsitelty maito

17.08.2012 22:59

Suomessa juodaan maailman mittakaavassa paljon maitoa per asukas. Samaten Suomessa sairastetaan ennätyspaljon ykköstyypin diabetesta. Meneillään on tutkimus jossa tutkitaan käsitellyn lehmänmaidon yhteyttä diabetekseen ja sellaisia viitteitä on että runsaalla maidon kulutuksella ja diabeteksella olisi yhteys. Eli - paljon hyvää ja kaunista, mutta voi siellä pastöroidulla ja homogenoidulla "luonnontuotteella" olla kääntöpuolensakin..? Meille hankittiin omat vuohet, kun tinkimaitoa ei saanut mistään. Hengissä ollaan vielä ja terveinäkin jopa.

Vastaukset

Oiva Rutanen
Pihtipudas

#40 Re: käsitelty maito

2012-08-21 16:49:27

#32: tinkimaitoa kiitos! - käsitelty maito

Lehmänmaidossa ei ole mitään komponentia joka tuhoaisi beetasolun solukalvon joka johtaisi solun apoptoosiin, eli lehmänmaidon käsittely tai käsittelemättöömyys ei voi aiheuttaa Tyyin1Diabetesta!

Mutta homogenoinnilla aiheutetaan kyllä T2D.sta, Laktoosi-intoleranssia, jne!                                        http://www.adressit.com/maidon_kasittelyssa_on_vakava_terveysuhka_homogenointi

Ja miksi pitää käyttää JUURI rasvaista lehmänmaitoa: http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-1-l-a-2-l-b-ja-3-bif-probioottimhb-bakteerien-kayton-aloitus-vaiheittain/

Meijerit joutuvat taipumaan painostuksen alla:

http://www.arlaingman.fi/Tuotteet/Maidot-ja-Piimat/piima/arla-ingman-ab-piima-1l/#

http://www.valio.fi/yritys/valio-hilja-maito---maito-kuin-silloin-ennen/    En ymmärrä Valion hinnoittelupolitiikkaa: Mitä vähemmän Valio käsittelee raakamaitoa, niin sitä kalliimmat tuotteet!!! Se AHNEUS!!