Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Kommentoitu viesti

Toomaj
Vieras

#109 lityy meihin, mielenosoitus on tulossa

05.01.2011 02:32

Hei, Järjestämme mielenosoituksen ja tarvitsemme koko Suomea sinne mukaan.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_175992542432622&ap=1

Vastaukset

Lion of the Wasteland
Vieras

#144 Toomaj on tosi fiksu

2011-01-09 04:41:42

#109: Toomaj - lityy meihin, mielenosoitus on tulossa 

MAASSA MAAN TAVALLA!!!

Voiko Suomessa uskoa vapaasti?

Suomen laki turvaa jokaiselle uskonnon ja omantunnon vapauden. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus sekä uskonnon tunnustamiseen että sen harjoittamiseen. Lisäksi kaikilla on oikeus vapaasti ilmaista vakaumuksensa. Uskonnon ja omantunnon vapaus tarkoittaa myös sitä, että jokainen saa itse vapaasti päättää, haluaako hän kuulua vai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Luonnollisesti ketään ei voida pakottaa osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnollisiin tilaisuuksiin tai muunlaiseen uskonnon harjoittamiseen.

(Lähde laki24.fi)


Paina tästä niin aukeutuu sivusto missä googleen on laitettu sanat mellunmäki islam.

Lue muutamaa keskustelua muutaman kommentin verran, ja huomaat että kenelläkään nettikeskustelijalla ei ole mitään hajua siitä mitä tarkoittaa demokratia, vapaus, tasa-arvo ja suvaitsevaisuus. Nämä ovat niitä ylhäisiä periaatteita mitä meidän suomalaisten isoisillä oli kun he maamme rakensivat. Nämä periaatteet unohtuvat aina kun kuullaan sana islam.

Hauskinta on, että Mellunmäessä ei edes ole vielä mitään muuta kuin remontin tarpeessa oleva kiinteistö jossa ei tulla pitämään vielä edes avajaisia moneen kuukauteen. Myös mainittakoon että kyseessä ei edes ole varsinainen moskeija sillä mitään moskeijaa ei sinne olla rakentamassa vaan vanha ravintola baari/teollinen kiinteistö muutetaan kulttuurikeskukseksi ja kerhotilaksi. Suomessa ei ole kuin yksi oikea aito moskeija, jonka tatarit rakensivat. Muut suomalaisten muslimien moskeijoiksi kutsumat rakennukset eivät ole oikeita moskeijoita vaan kulttuurikeskuksia ja yhdistyksiä. Oikea moskeija olisi rakennettu moskeijana toimimisen tarkoituksella ja islamin lain mukaisesti "vihitty" moskeijaksi.

http://3.bp.blogspot.com/_7owJuNEf-Fw/TSeHuiD_XEI/AAAAAAAAAQE/zdGS-tHD-sY/s320/m...


Kuva: Helsingin Sanomat
Kaunis Suomalainen moskeija.

Eli paljon melua tyhjästä. Jos itse asuisin Mellunmäessä, haluisin viereeni mieluummin "moskeijan", kuin baarin. Miksi paikka on jo mustamaalattu "terroristi pesäkkeeksi" ja ties miksikä muuksi kun sitä ei ole edes avattu ja siellä ei ole pidetty ainuttakaan Jumalanpalvelusta. Paikka on kaikille avoin. Yhdyskunta toimi Laajasalossa vuosikausia eikä sillä ollut ainuttakaan ongelmaa tai valitusta.

Lisäisin vielä huomautuksen iltalehden uutisjuttuun että kyseinen Yhdistys ei ole mikään homogeenin pääosin tietystä etnisestä ryhmästä koostuva ilmiö. Yhdistys on suomalaisen suvaitsevaisuuden esikuva sillä jäsenkunta itsessään koostuu monesta eri etnisestä taustasta -aina afganistanilaisista (joka on suurin ryhmä), suomalaisista, irakilaisista, iranilaisista, pakistanilaisista, libanonilaisista, ghanalaisista ym. Esim. osa afganistanilaisista jäsenistä on kärsinyt kotimaassaan uskontonsa vuoksi, Talebanit ja Al-Qaida ovat vainonneet heitä. Nyt he ovat saaneet uuden mahdollisuuden suomelta elää rauhassa ja suomalaiset lait turvaavat heidän oikeutensa harjoittaa heidän uskontoansa ilman vainon ja väkivallan pelkoa. Mellunmäen keskuksen avajainen tulee olemaan Jumalan, ilon, uskonnonvapauden, suvaitsevaisuuden, ja tasa-arvon voitto.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-01-09 15:44:08


Patrick
Vieras

#160 Re: lityy meihin, mielenosoitus on tulossa

2011-01-10 21:59:37

#109: Toomaj - lityy meihin, mielenosoitus on tulossa 

Jepjep...olipa mielenosoitus. Peräti kolme osallistujaa. Kukaan ei ottanut kuvia, eikä lähettänyt lehteen. Lehdistö ei varmaan tiennyt tästä etukäteen. Huonosto organisoitu