Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Kommentoitu viesti

HESE

#329 Säteilee jo!

07.11.2012 19:36

Ympäristöministeri Niinistö sanoi TV haastattelussa, ettei hän voi kommentoida ja puuttua ysittäisen yhtiön rikkomuksiin. WAU. Mutta, mitenköhän olisi, jos edes puuttuisi edustamansa yksittäisen valtion luonnon tuhoamiseen.

Vastaukset


Vieras

#331 Re: Säteilee jo!

2012-11-07 19:55:03

Ympäristöministeri Niinistö sanoi TV haastattelussa, ettei hän voi kommentoida ja puuttua ysittäisen yhtiön rikkomuksiin.

Kyllä ministeri voi puuttua. Aivan samalla tavalla kuin kuka tahansa ministeri voi puuttua aseisiin, kun jossain päin ammuskellaan.

Mikä ihme siinä on, kun etäännytetään koko lainsäädäntötyö konkreettisista tapauksista? Tuo on yhteiskunnallisesti merkittävä tilanne, joka tuo selvästi puutteet esiin. Asia kuuluu ELY-keskukselle, jonka ylimpänä on ympäristöministeriö ja ympäristöministeri.

On harhaluulo, ettei yhteiskunnalliset asiat kuulu ministereille. Sitähän varten me heidät äänestämme jakkaroilleen. Jos vihreä ympäristöministeri kiemurtelee tuossa asiassa yhtään, on hänet valittu väärin perustein. Politiikka on yhteisten asioiden ajamista ja tuollainen katastrofi on paljon enemmän yhteisten asioiden hoitamista kuin joidenkin vaikka ruotsinkielisten varuskuntien kysymykset.


Vieras

#332 Re: Säteilee jo!

2012-11-07 19:58:26

#329: HESE - Säteilee jo! Ympäristöministeri Niinistö sanoi TV haastattelussa, ettei hän voi kommentoida ja puuttua ysittäisen yhtiön rikkomuksiin.

Yksittäisen yhtiön rikkomuksiin ei voida puuttua, mutta silti voidaan antaa yksittäisille yhtiöille luvat ydinvoimaloita varten? Herätys pellet, te olette kansanedustajia niin hyvässä kuin pahassa. Joka työssä on ikävät puolensa. Mitä nopeammin ja vahvemmin vastoinkäymisiin puuttuu, sen helpommin ne hoituvat.