Ei uraanikaivostoimintaa Kuusamoon

Kommentoitu viesti

HESE

#123 Helppo homma

21.11.2012 15:51

Suomen luonto olisi täynnä puhdasta energiaa, kuten puu, tuuli, aurinko ja myös kotitalous jätteiden käsittelyä ja vedenpuhdistamoita voitaisiin kehittää ja hyödyntää energian tuotannon hyväksi, jos vain päättäjillä olisi tahtoa riittävästi. Hinnaltaan tämä ei kyllä olisi este, koska tekniikka- ja tuotantomallit kaikille tavoille ovat jo olemassa ja suurimmaltaosin jopa suomalaista alkuperää. MADE IN FINLAND. Eli ei voisi olla helpompaa.

Vastaukset


Vieras

#125 Re: Helppo homma

2012-11-23 11:49:23

#123: HESE - Helppo homma



Ehkä tuo energiavaihtoehtojen puuttuminen johtuu siitä kun öljy- ja ydinteollisuus ampuu alas kaikki muut energiamuodot. Siinä on muuten kyse h-vetin suurista rahoista, sen kun vaan maksat ja vikiset ;) Rahakin tosin menettää kohta merkityksen, kyllä sitä jo niin paljon pumpataan kiihtyvällä vaihdilla markkinoille.

Tämä kehityksen pysähtyneisyyden tila vallitsee monilla aloilla. Meitä yritetään ajaa yhä alemmas ja ahtaammalle jotta meitä olisi helpompi hallita. Sitten kun riittävän suuri joukko ihmisiä alkaa tajuamaan tämän kusetuksen laajuuden niin asiat alkavat muuttumaan, loppuu niukkuudesta eläminen ja siirrytään yltäkylläisyyteen, jota riittää kaikille.