Kansanäänestys EU-jäsenyydestä

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

22.11.2012 06:44

Turuilla ja toreilla voivotellaan Suomen alasajosta. Painetaan nyt joukolla jarruja.

Vastaukset

Realistinen

#212 Re:

2013-01-04 13:24:55

#1: -

Juuniinhän se sit olikin. Näillä positiivisilla puolilla meidät silloin houkuteltiin Eu:hun mukaan.

-Eu: vapaa liikkuvuus Shengen alueella, "vähentäen" liiketoiminnan kuluja rajoilla.

-Euro: yhteinen valuutta ettei tarvi rahaa alkaa vaihtelemaan, niin paljoa kuin ennen.

Tässä ne positiiviset puolet tästä jäsenyydestä olivatkin ja mitä jätettiin mainitsematta miinuksina:

-Aivan järjettömiä lakeja ja säädöksiä jotka suunnattu lähinnä keskieuroopan alueelle eivätkä toimi millään tavalla Suomen pohjolassa vaikeuttaen maanviljelyä ja tuhoten pientilalliset sekä Suomen oman ruaan tuotannon että kaiken kaupallisen toiminnan, että kilpailukyvyn.

- Tolkuttomat tappiot kaikkien tukipakettien, jäsenmaksujen, ministerien lentelyitten yms puolelta

- Isompi alue ja kun se kaatui lamaan veni Suomen siinä samalla pohjamutiin.

- Päätösvalta hävisi, enää ei olla kuin sylikoiria EU setien penkin alla, vaikka urpilainen kuinka räkyttäisi ja vaatisi kaikkea jyrkiboyn kanssa. Totta kai kaikki tietää että tämä on vain imagon paikkausta näille kahdelle sankarille.

Tottakai tälläiset pikku asiat unohtuu kun meidän ministerit on niin intohimoisesti halimassa eu ministerin pallia ja isompia palkkoja. EU:sta olisi ihan hyötyäkin, mutta kaikki kaatui huonoon toteutukseen. Suomen miniserit nyt vain eivät omaa selkärankaa ja ajattelevat omaa vain omaa hanuriaan. Jos Suomi olisi ottanut ne positiiviset puolet ja jättänyt noudattamatta noita hölmöjä lakeja mitä EU latelee kuten, saksa ja ranska on tehneet alusta lähtien homma toimisikin hyvinkin Suomen osalta, mutta ei nämä ministerit edes sitä osanneet tehdä. Nyt kun nuo lait on otettu käyttöön eipä niitä voi helposti enää peruakkaan. Että kiitos sylikoirat.. eiköhän olisi aika lopettaa (sylikoirat) ja lopettaa pelleily eun pillin mukaan.

Pasi

#214

2013-01-06 03:05:34

Toivottavasti kansanäänestys eurosta eroamisesta saataisiin järjestettyä sekä uutisoitua kunnialla.

EVM:n (euroopan "vakautus" mekanismin) takia joudumme heittämään lisää rahaa kriisimaiden mustaan aukkoon miljardeja, vaikka valtiomme velkamme iskee pian 100miljardin rajan!

Lapsen saadessa lottovoiton(syntyessään suomeen) hänen äitinsä saa 300 euroa äitiyspaketin, mutta lapsi 16 000 euron velan. Järkevää?