Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Kommentoitu viesti

Arja-Liisa Kangas

#116 Codex Alimentarius Re:

16.01.2013 17:53

#115: -

Tuo lakihirviö tappaa kaiken oma-aloitteisen ja kääntää maailman ruoka- ja terveyspalvelut ravinto- ja lääketeollisuuden ansaintamalliksi.

Kun seuraat TV-mainontaa, niin suuntaus on selvä. Ensin markkoidaan pizzat, MAC Donaldsit, Cocacolat, Saarioisten lisäaineliemissä lilluvat lihakimpaleet, makkarat joiden sisus on tehty tiskitavaraksi kelpaamattomista rasva- ja lihariekaleista (E- aineilla höystettyinä), kevyt ne ja kevyt nämä ............ jonka jälkeen kehotetaan ostamaan apteekista Losekkia kun maha ei toimi ja ottamaan Rennie pahimpaan närästykseen. Sen jälkeen näytetään, kun joku muija hankaa peffaansa puunkylkeen kun sillä kutittaa peräpukamia ja taas on uusi lääkeaine tähän vaivaan kuvaruudulla.

Kun lapsesi katsoo lapselle tarkoitettua ohjelmaa, niin karkin myynnillä rikastuvat uivat kuin varkain lapsesi pään sisuksiin antamalla ymmärtää, että ilman näitä karamelleja elämä on tylsää. Hespurgerilaisessakin on hymyilevä pelle ja burgerin myyntiä vauhdittaa lelut. Koulut ovat pullollaan karkki- ja limsa-automaatteja.

Oletteko miettineet, miksi meidän kaikkien terveyttä ja hyvinvointia valvova THL ei missään puutu näiden lisäainepommien markkinointimenetelmiin tai ruokamme sisältämiin myrkkyihin, mutta ikivanhat rohdot ja mausteet halutaan lääkeluetteloon?

Vastaukset

järkeäpäähän

#117 Re: Codex Alimentarius Re:

2013-01-18 11:48:46

#116: Arja-Liisa Kangas - Codex Alimentarius Re:

En olisi itse voinut paremmin sanoa. Paitsi että tähän listaan kuuluisi ihmisille luultavasti maailmanhistoria hyödyllisin yrtti - hamppu. Mutta koitetaan edes nämä jättää ihmisille vapaaseen käyttöön. Mutta silti, kun mietin miten monen vanhuksen selkävaivat paranisivat indikaisella luonnonlääkkeellä niin kyllähän kontrollointi harmittaa.. Ja varsinkin pelotava sana "huume" jolla kertaheitolla voidaan tuomita substanssi. Jostainsyystä sanaa "huume" ei käytetä kahvista, teestä, tupakasta, alkoholista tai apteekin tarjoamista huumeista.