Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Kommentoitu viesti


Vieras

#120

22.01.2013 20:13

FIMEA on lääkemonopolien sätkynukke viranomaispuolella. FIMEAn johdon taustat ja yhteydet läähefirmoihin tulisi tutkia ja paljastaa. Vuosi sitten kansainväliset lääkeyhtiöt saivat jyrättyä läpi EU-direktiivin, jolla asia pohjustettiin. Tämä on suoraa jatkoa sile.

EU:n piti olla kilpailua vapauttava laitos, mutta suuryritykset pyrkivät johdonmukaisesti tekemään sitä kilpailua rajoittavan ja kansalaisia tukahduttavan. Tämän adressin aihe osoittaa niiden uskomatonta röyhkeyttä, jota vastaan ei auta kuin taistelu!

Vastaukset

Arja-Liisa Kangas

#122 Re: Taistellaan kunnes suumme suljetaan!

2013-01-24 10:28:33

#120: -

Olet "Vieras" oikeassa. FIMEA on lääkemonopolin sätkynukke. Suomessa sitä vetelee STM ja THL (Tuhon ja Hävityksen Laitos), jotka saavat käskynsä Eurokomissiolta, jonka puolestaan on valloittanut mustasalkkuiset monikansallisten lääkeyhtiöiden osakkaat.

Voidaan myös kysyä mitä sellaista EU on saanut aikaan, jota siihen liityttäessä suomalaisille uskoteltiin? Emmekö me kansana kykene edes kouralliselle rahoillamme rehvastelevia ministereitä osoittamaan "missä pitää kaapin kotimaassamme seistä"!?

Arja-Liisa Kangas

#126 Re: Kahvipensaan papu sisältää huumetta josta maahantuojat eivät puhu mitään!

2013-01-25 12:26:05

#120: -

Miksi sanaa huume ei käytetä (Forte-rohdos) rohdoksista jotka on tehty sairaalakäyttöön soveltuviksi erottamalla ne  Unikosta, Näitä ovat mm. morfiini, codeiini ja digitalis.

LISÄÄN LUETTELOON KOFEIININ.

Kofeiinia päivittäin käyttämämme kahvin lisäksi on Coca Colassa ja monissa muissa, lastemmekin yleisesti käyttämissä  virvoitusjuomissa, puhumattakaan muotiin tulleista energiajuomista.

Kahvipavusta eristetty Xantiini tunnetaan maailmalla kovana huumausaineena, mutta Suomessa siitä ei puhuta tietyistä syistä.

Kofeiinin päivittäinen käyttö aiheuttaa "hiipivää hulluutta", lievimmät muodot ovat paniikkihäiriöt ja masennus. Kahvin sisältämien myrkkyjen pitkälle menneet ongelmat tulevat esiin mm. psykoosissa. Näihin terveysviranomaiset ja "Fimeat" eivät tahdo puuttua, koska ne "tuottavat lisää lääkkeiden tarvitsijoita". Mm. masennuslääkkeiden määräykset ovat lääketeollisuuden kannalta katsoen ilahduttavasti lisääntyneet nuortenkin keskuudessa. Miettikäähän, kuka tilanteesta hyötyy?

Suosittelen kirjautumaan osoitteeseen qmies.blogspot.fi