VESIOSUUSKUNTIEN PAKKOLIITÄNTÄÄ VASTAAN

Kommentoitu viesti

HESE

#67 Re: Olet nimimerkki "HESE" tainnut ymmärtää...

27.01.2013 21:09

#65: KakkaJussi - Olet nimimerkki "HESE" tainnut ymmärtää... 

 Anteeksi. Ei ollut tarkoitus loukata, eikä kohdistaa itsesäälistä sanomaani juuri sinulle, vaan yleisesti kaikille samassa pakkotilanteessa oleville. Tiedän että lakeja väärin tulkitsevia virkamiehiä ja päättäjiä vastaan taistelu on painajaismaista ja tuntuu  yksin mahdottomalta sekä turhalta. Kirjoituksellani oli vain tarkoitus antaa uskoa kaikille samassa helevetillisessä tilanteessa oleville. Yrittäkää jaksaa pitää "tuulimyllyjä" vastaan taistelussa puolijanne.

Vastaukset

KakkaJussi

#69 Re: Re: Olet nimimerkki "HESE" tainnut ymmärtää...

2013-01-30 11:10:30

#67: HESE - Re: Olet nimimerkki "HESE" tainnut ymmärtää...

Kärkevä vastaukseni siihen itsesääliin johtui ainoastaan mielentilasta jolla sillä hetkellä olin, eli kuten sanoit niin tilanne tosiaan tuntui toisinaan perin helvetilliseltä. Sen jälkeen kun tein lopullisen päätöksen liittymättömyydestä, niin alkoi hiljalleen helpottaa, eli siis jos alkavat keksimään pakotteita ja uhkasakkoja, seuraava siirtoni on paikkakunnan vaihto. Näin tällä kertaa mutta tiedän olevani varsin tuulella käypä taivaanrannan maalari, joten huomenna voin jo ajatella toisin.

 

Muokkausta ja lisäystä:

Niin tilanne on kohdallani kuitenkin suhteellisen helppo, olen yksin asuva ja elämän ehtoopuolelle hiljalleen kääntyvä. Sääliksi käy nuoria ja juuri oman kodin rakentaneita asuntovelallisia, ja kaiken lisäksi niissä uusissa taloissa on taatusti määräykset täyttävät likavesijärjestelmät.