Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irja Askolan erottaminen kirkon virasta.

ateisti

#76 tärahtäneitä

08.07.2014 22:17

Te joudutte kaikki sinne helvettiinne,jos sellainen kerta on olemassa. Mutta meikämanne ,ateisti pääsen taivaaseen.Jumala näkee kaiken,teidän ulkokultaisuutenne,tekopyhyytenne.

Vieras

#77

09.07.2014 14:41

Raamattu on voimassaoleva kirkon ylin ohje edelleen.
Oikaisu

#78 Re: tärahtäneitä

09.07.2014 16:06

#76: ateisti - tärahtäneitä

Ateistit eivät pääse Taivaaseen, elleivät synny uudesti ylhäältä.  Herran omat Pyhällä Hengellä varustetut ihmiset menevät Taivaaseen.

Johonkin seurakuntaan kuuluminen ei ole "pääsylippu" Taivaaseen, ei myöskään jokin kirkollinen virka sinänsä.

Henkilökohtainen suhde Jeesukseen ratkaisee ja se, onko ihminen uudestisyntynyt YLHÄÄLTÄ.

Jeesus on tie, totuus ja elämä. Vain Jeesus.


Vieras

#79 Miettikää

10.07.2014 07:16

Vihaamallako te sinne taivaaseen aiotte? Vihataan homoja ja maahanmuuttajia ja kaikkea, mikä ei itseä miellytä ja kenties pelottaa. Tätäkö se Jeesus opetti?

Vieras

#80 Re: Miettikää

10.07.2014 09:02

#79: - Miettikää

Vihataan homoja ja maahanmuuttajia ja kaikkea

 

Ai, sekö on heti vihaamista, jos haluaa elää Jumalan, Raamatun mukaan?

En ole tuollaista kuullutkaan!

Miksi muunnat totuutta?

 

 

Seurakuntalainen

#81 Piispan pitää pysyä kirkon opissa

10.07.2014 17:45

Piispan pitää pysyä kirkon opissa ja Raamatun totuudessa. Miksi Luthersäätiön pappeja ei oeta saarnaamaan kirkkoon ja miksi Raamatun totuudessa olevia pappeja syrjitään kirkossa ?

Vieras

#82

11.07.2014 11:24

Askola on vain saa*tanan käskyläinen.
Ses

#83 Taas tällainen helluntai mummojen addressi.

13.07.2014 18:02

Miksi otatte luterilaisuuden niin vakavasti?? Eikö luterilaisuuden pitänytkään olla kevenetty ja vapaamielisempi versio kirkosta??
Mitäs ne sitten ruotsissa tekee??
Luterilaisia nekin, väitättekö että kaikki ruotsalaiset joutuu teidän mustaan pöpelikköönne??
Juuri teidänlaistenne, ahdasmielisten liioittelijoiden takia niin moni nuori eroaa kirkosta.
sepi salonkylältä

#84 Ilman jarruja helvettiin...

14.07.2014 12:33

Tänään arkkipiispa Kari Mäkinen julkisesti sanoutui irti Raamatusta ja Jumalan Sanasta pyytämällä anteeksi sitä, että Ev.Lut kirkko on suhtautunut kielteisesti kammottaviin luonnottomuuksiin. Kaikki muu on luterilaisessa kansankirkossa kohta suvaittua - - -

Paitsi Raamatun, Jumalan Sanan julistaminen!

Vieras

#85

16.07.2014 09:51

Siunausta vaan teillekin...
sepi salonkylältä

#86 Jatkoa seuraa...

19.07.2014 10:14

Tänään 6 piispaa ilmottautui arkkipiispan tavoin kannattavansa Raamatun hylkäämistä. Paholaisen seurassa kulkeminen on nykyään EV.Lut kirkon johdon mukaan trendikästä!
Valkan kundi

#87 Sitäpaitsi...

20.07.2014 15:05

Sitä paitsi akkahan on ruma, kuin yliajettu tapiiri.

Vieras

#88

24.07.2014 15:35

Arkkipiispa Mäkinen on myös pudotettava jalustaltaan. Siinä on suurin syyllinen kirkon ja koko Suomen tilaan, että Jumala on ottanut pois siunauksensa, jolla Hän on maatamme siunannut. Jo messiaaniset seurakunnatkin Israelissa sanoutuivat irti Suomen Lähetysseuran ja Ev.lit.kirkon työyhteydestä. Tuomio tuli Jerusalemista.
Canterina

#89 Todella ala-arvoista...

28.07.2014 11:44

siis suurinosa näistä kommenteista. Laadultaan, arvoiltaan ja ihmiskäsityksiltään. Kadotukseen luulenpa joutuvan monen muun, mutten Irja Askolan. Niinkuin joku kirjoitti tuolla aiemmin, onneksi addressin aihe on sellainen, että on ihan sama mitä kirjoitatte ja saarnaatte, ei väliä loppupeleissä. Mutta sikäli vain surettaa, että on edelleenkin tällaisia ihmisiä, tällaisinen mielipiteinenn. Mutta koska olen sen verran avarakatseinen, toisin kun te, voitte pitää toki mielipiteenne ja uskoa niihin hamaan loppuun asti. Mutta jotenkin en voi välttyä ajatukselta, että tällaisilla vetoomuksilla menee kyllä hyvä ajatus hukkaan adressien vetoomusallekirjoituksilta. Tämäntyyppiset aloitukset kun kuullostavat lähinnä trolleilta ja sittenhän voi ajatella, että asiallisetkin olisivat jotenkin .... arveluttavia.
sepi salonkylältä

#90 Re: Todella ala-arvoista...

28.07.2014 17:18

#89: Canterina - Todella ala-arvoista...

Siinäpä oivallinen esimerkki ns. modernin teologian sokaiseman ihmisen Sanan arvostamisesta. Rajatonta suvaitsevaisuutta vaaditaan ja ihmisen valtaa Kaikkivaltiaan Jumalan asettamien lakien yli.

No, tämä kaikki eksytys kuuluu tähän maailmanaikaan jo Raamatun ennustuksien mukaan ja kristittyjen ahdinko vielä pahenee, kunnes paha saa palkkansa ja maailman nykyinen hallitsija, paholainen, syöstään vallasta.

Canterina

#91 Re: Re: Todella ala-arvoista...

29.07.2014 05:26

#90: sepi salonkylältä - Re: Todella ala-arvoista... 

 Canterina ei voi sanoa tähän mitään muuta, kuin että kuinka eksyksissä joku voikaan olla ja mitä kaikkea pahuutta ja rumaa uskon avulla voidaankaan esittää.  Aitoon uskoon ja lähimmäisen rakkauteen kuuluu suvaitsevaisuus, lähimmäisenrakkaus, avarakatseisuus eikä diskriminointi, tuomitseminen ja ihmisten leimaaminen syntisiksi. Ette te ole siinä asemassa, että voisitte tuomita ihmisiä kadotukseen ja julistaa ihmisiä syntisiksi tai synnittömiksi. Sikäli kun niin tapahtuu, sen tekee joku muu. Vaikkapa sitten Jeesus tai Jumala. Ja siinä tapauksessakin uskon armoon ja oikeudenmukaisuuteen.

Tällaiset addressit jossa kerätään nimiä jonkun erottamiseksi kirkon virasta , nämä voidaan tuklita sitten vaikka...synniksi.

sepi salonkylältä
Vieras

#92 Re: Re: Re: Todella ala-arvoista...

29.07.2014 06:13

#91: Canterina - Re: Re: Todella ala-arvoista...

Edustamasi modermi teologia, jossa Raamatun Sanan vastaisesti suvaitaan kaikkea, on kaukana oikeasta uskosta. Pappi, joka opettaa harhaoppisesti, olisi erotettava saastuttamasta yhteistä kirkkoamme.

Kaikkein arveluttavinta on tuo, että tuomitset Raamatun eksytystä, kaikkea pahuutta ja rumaa edustavaksi kirjaksi. Jos vaivaudut lukemaan Raamattua, niin takuulla ymmärrät itsekin joutuneesi modernin teologian aivopesemäksi ihmiseksi.

Raamatussa on totuus

#93 Re: Re: Re: Todella ala-arvoista...

29.07.2014 10:14

#91: Canterina - Re: Re: Todella ala-arvoista...

Askolan ja Mäkisen suvaitsevainen moderni eksytysoppi on mennyt perille kohdallasi. Ei voi kuin valittaa.


Vieras

#94

29.07.2014 12:59

Jeesus ei koskaan suvainnut saati siunannut kenekään syntejä, vaan teki juuri kaikkensa saadakseen ihmiset katumaan niitä. Raamatusta ei myöskään löydy kertaakaan sellaista sanaa kuin suvaitsevaisuus, suvaitseva(inen) tai suvaitseminen.

Matt 5:
17. Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
18. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.
19. Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
Huolestunut perheenäiti

#95 Lasten oikeudet

29.07.2014 18:25

Olen kauhuissani Irja Askolan lausunnosta lakivaliokunnalle tasa-arvoisesta avioliittolaista. Piispa Askolan lähtökohtana on eri väestöryhmien yhdenvertaisuus. Entä lapset ? Eikö kirkon pitäisi puolustaa lapsia ? Normatiivisesti ollaan luomassa tilannetta, jossa lapsella ei ole oikeutta sekä isään että äitiin. Vielä tätäkin pahempaa on, että tasa-arvoisen avioliittolain hyväksymisen myötä, päiväkotien ja koulujen opetussisältöjä tullaan muuttamaan. Homoseksuaalisuus ei välttämättä ole täysin synnynnäistä(kään). Tästä syystä on erittäin kyseenalaista, että herkässä kehitysvaiheessa oleville lapsille, päiväkodista lukien ja myöhemmin koulussa, ja nuorille opetetaan homoseksuaalisuutta normina, ikään kuin tasaveroisena vaihtoehtona heteroseksuaalisuuden rinnalla, yhteiskunnan toimesta. Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Sukupuolineutraali avioliitto johtaa väistämättä myös lukumääräneutraaliuteen. Moniavioliitot ja ryhmäavioliitot ovat seuraavat, joista sanotaan, että "kyse on rakkaudesta ja sitoutumisesta". Tätä vaaditaan jo nyt Ruotsissa. Päiväkotien ja koulujen opetussisältöjä on jo muutettu Ruotsissa ja Norjassa. Monet maat eivät anna adoptoitavaksi lapsia maahan, jossa homoseksuaaleilla on adoptio-oikeus. Muun muassa 13 heteroparia Ruotsissa jäivät ilman adoptiolasta, kun Venäjän korkein oikeus päätti, ettei Venäjältä anneta lapsia adoptoivaksi Ruotsiin. Kun kirkon oppi ja tunnustus vääristyy, ei jäljelle jää juuri muuta kuin liberaaliteologis-humanistis-yleishyödyllinen auttamisjärjestö. Tätäkö piispa Askola on haluaa/ on ajamassa ? Eikö se ole lopultakin oman oksan sahaamista ?
Hirmutar

#96 Re:

30.07.2014 08:37

#4: -

Jos halutaan pilkkua viilata, niin Raamattu ei tuomitse homoja ja lesboja, vaan homouden ja lesbouden. Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä yhtä paljon, mutta Jumalan tahdon vastaiset teot hän tuomitsee.


Vieras

#97

30.07.2014 10:35

Piispa Askola on luopio, joka ymmärtää tämän, tietää tarkoituksen. Askolan murheet perintö- ym. asioista kuulostavat naurettavilta. Itse sanoisin, että jos lähtee synnin tielle, on sen palkka kuolema, ei siinä kirkon luopioiden puheet enää pelasta. Jumala armahtakoon näitä harhaoppisia
Nipa

#98 Lain säätäminen

30.07.2014 10:49

Vielä 60-luvulla Suomessa tuomittiin vankeuteen homoutta harrastaneet, siis ne jotka jäivät kiinni. Raiskauksista yleensä seurasi myös kastraatio, eli kuohinta. Pitänee sanoa että eipä ollut hullumpi laki. Lakien tarkoituksenahan on yhteiskuntajärjestyksen ylläpitäminen, nyt kun kaikki alkaa olla suurinpiirtein sallittua, tai ainakin sellaista että nuhteilla selviää, niin tulokset ovat nyt meidän kaikkien nähtävillä.
Hätääntynyt

#99

30.07.2014 18:35

On aivan käsittämätöntä, miten jotkut kirkon johtohenkilöt tai heidän avustajansa ovat julkisesti asettuneet puoltamaan tasa-arvoista avioliittolakia. Jos laki, jota muun muassa Irja Askola on julkisesti kannattanut, hyväksytään, alkaa siitä vuosia kestävä edestakaisin soutaminen ja huopaaminen, jossa arkkipiispa antaa ymmärtää mm. Askolan tuella kannattavansa homoliittojen siunaamisesta. Kirkolliskokous todennäköisesti ei taivu, ellei eduskunta, kuten kävi naispappeusasian kanssa, lyö rahahanoja kiinni, joskus muutaman vuoden kuluttua tosin vasta, tuskin ihan heti. Niitä esiintuloja, jossa julistetaan armoa ja rakkautta, ei voine muutoin kuin myötähäpeän kera seurata, kun venkoillaan ja kiemurrellaan kuin kala ongessa. Kirkko tarvitsisi vahvan johdon, joka kertoo kansalle, ei tuomiten ja syyllistäen, vaan rakkaudella, mikä on kirkon oppi ja tunnustus, minkä mukaan avioliitto on miehen ja naisen välinen. Onhan ortodoksikirkkokin julkisoikeudellinen yhteisö. He saanevat kuitenkin olla rauhassa, kenties Venäjäsuhteiden, pienen jäsenmääränsä + kunnioitusta herättävän eksoottisuutensa(ko?) takia. Miksi kirkon johto ei tiukasti kerro nyt heti, että tämän enempää ei voida seksuaalivähemmistöjen hyväksi tehdä, mitä jo nykyisellään tehdään. Kirkon työntekijät voivat olla rekisteröidyssä suhteessa, lähetystyöhön on siunattu homopari, seksuaalivähemmistöjen puolesta voidaan rukoilla. Siunaaminen toimituksena lähenee jo niin paljon vihkimistä, että koen sen kyllä antikristillisenä. Ruotsin kirkkoa pidän synkretistisenä antikristillisenä kirkkona. Naispappeus on paljon enemmän tulkinnanvarainen kysymys. Homouden suhteen Raamattu kyllä lienee sangen yksiselitteinen, eli ei enempää myönnytyksiä. Pitäisi olla arkkipiispa ja piispat, jotka selkeästi kertoisivat, missä raja menee sen sijaan, että vaan pelataan aikaa ja katsotaan ja odotetaan, mitä tapahtuu ja mitä kirkolliskokous sanoo.
Erikoista ekumeniaa

#100 Kenelle kirkon tiloja ?

31.07.2014 17:36

Piispa Askola on ollut sitä mieltä, että kirkon tiloja voitaisiin vuokrata muslimeille. Luther-säätiölle tiloja ei käsittääkseni anneta, joten he joutuvat vuokraamaan tarvitsemansa tilat ortodoksiselta seurakunnalta. Onhan tässä aika paljon ristiriitaa, että kirkon sisällä toimiville, vaikkakin naispappeudesta eri mieltä oleville, ei anneta tiloja, mutta muslimeille oltaisiin tilat valmiita avaamaan. Ortodoksikirkko lähtee siitä, että se vuokraa tilojaan vain muille kristityille.