Kasvio pois kouluista

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kasvio pois kouluista.

Angeltofu

#1 ette ole tosissanne!

07.07.2014 10:41

tämä on varmaan joku vitsi! lukekaahan ihmiset opintosuunnitelmaa, johon tämä asia kuuluu! Ja luulen, että osa näistä allekirjoittajista on 8.luokkalaisia, jotka tekevät kasviota juuri nyt! tehkää vain se kasvio! Ajatelkaa asia näin; tämä työ on vähän niinkuin työnantajalta saatu, joka pitää tehdä! palkkiona saat jäädä luokalle, joka auttaa huimasti opinnoissa! kasvion tekeminen on sen arvoista!
sup

#2 ei voi olla totta...

07.07.2014 10:59

ensiksi voin sanoa, että turha adressi tämä on. En usko että adressi toteutuisi. ja vaikka saisitte tarpeeksi nimiä niin olen varma, että eduskunnassa äänestetään adressia vastaan. Tehkää se vain ei ole paha ei todellakaan. itsekkin olen tehnyt sen ja sain apua vanhemmiltani, internetistä, kirjastotsa ja vieläpä minun mummilta (eli ette tarvitse mitään opettajaa. tarvitsette vain motivaatiota.). Mutta jos oikeasti haluatte jäädä luokallenne niin en estä. joten BE MY GUEST. (ja en. en ala kääntämään tota pitäs olla englantikin sen verran hanskassa.)
Tuntematon

#3 Ihan eri mieltä.

08.07.2014 08:55

Oikeasti? Ymmärrän kyllä että ei saata jaksaa tehdä sitä kasviota kesälomalla, mutta kannattaa kuitenkin. Itsekkin tein sen kiltisti, EN jäänyt oman onneni nojaan, vaan vanhemmat, sisko ja isovanhemmat auttoivat. Pyytäkää vain apua kiltisti. Sain kasviosta 8½, ja olen siihen tyytyväinen vaikka itsekkin hieman hutiloin sen kanssa. Jos nyt voisin tehdä sen uudelleen, tekisin. Kyllä sitä kasvien tunnistamistakin tarvitsee, miettikää, jos teistä tulee vaikka joku matkaopas ja sitte turistit ihmettelevät jotain kukkasta (Vaikkapa nyt kielo) ja kysyvät että onko se myrkyllinen. No, mitä te vastaatte? ''Ei ole, koskekaa vaan.''? Opiskelkaa kiltisti nyt vain, tehkää läksynne, ei se ole niin kamalaa. ;) Kasvio vaikuttaa myös bilsan numeroon. (Ainakin meillä vaikutti, ja meidän piti kerätä 10 vesikasvia) Onnea kasvioiden tekoon, se ei ole niin kamalaa. Minulla on ollut elämässä kamalaampaakin kuin kasvio, olette onnekkaita joilla on vain kasvio mukamas niin kamalaa. ;)
toivottavasti allekirjoitatte

#4 erilaiset mielipiteet

08.07.2014 14:29

tämä on meidän mielipiteemme asiasta ja iästämme huolimatta meillä on oikeus saada äänemme kuuluviin vaikka te kuinka olisitte eri mieltä asiasta se on mielipide vastaan mielipide. ja meidän mielipiteemme on ettei kesää ole tehty kasviota varten. Ymmärrän jos se kasvio on teidän mielestä pikku juttu mutta ajat ovat muuttuneet teineillä ja nuorilla on muutenkin vaikeaa kun pitää sopeutua joukkoon, eikä ikinä ole muille tarpeeksi hyvä, atelophobia ja teinit tekevät eniten itsemurhia maailmassa joten meille se olisi helpotus saada edes tämä teidän mielestä pieni ja vaikka se olisikin pieni asia meille se olisi suuri helpotus. minun mielestäni kesä on tarkoitettu että saa aivot levätä ja olla kavereiden kanssa ja näin kehittää sosiaalisia taitoja.
Huokaus

#5 Re: erilaiset mielipiteet

08.07.2014 15:34

#4: toivottavasti allekirjoitatte - erilaiset mielipiteet

Kesäloma on pitkä aika.. Jos sen kasvion tekee heti alussa, voi olla loppuajan rauhassa. Ei minullakaan ollut tuo alku kesäloma ns. kunnon kesäloma, oli viikon rippileiri ja konfirmaatio noin 5-6pv:n päästä siitä kun tulin takaisin kotiin. Teinit saattavat juu tehdä eniten itsemurhia, mutta minkä takia? Jonkun kasvion vai? Itsellä on ollut todella vaikeaa koulussa nämä viimeiset vuodet, (Kasvion teosta on jo monta vuotta) ja silti jaksan yhä. Ja hei, olen teini. En mikään aikuinen.

Itsellä on juuri ollut tuo vaikeaa että en ole sopeutunut joukkoon, ja minua on syrjitty vain koska olen oma itseni. Muiden pitäisi ajatella hieman, että ketä oikein syrjii ja ketä ei. Sehän on tavallaan meidän vika, jos olemme menneet syrjimään jotakuta ja hän menee sitten vahingoittamaan itseään. EI KETÄÄN saa syrjiä tai kiusata!

Ymmärrän, että haluatte pitää hauskaa kesällä ja niin edelleen, mutta ei kasvioon mene edes niin kauaa tehdä. (Korkeintaan pari viikkoa, ainaki mulla meni.. Noin 1 viikko kai. En oo varma)


Noh, jokaisella on oma mielipide, ja sitä pitää kunnioittaa. : )

sup

#6 Re: erilaiset mielipiteet

09.07.2014 08:20

#4: toivottavasti allekirjoitatte - erilaiset mielipiteet

vastaan tähän. On kyllä hyvä, että haluatte tuoda äänenne kuuluviin ja tietenkin minä arvostan sitä. Tosin opintosuunnitelmasta ei luovuta ei mikäli adressissa olisi tuhannen oppilaan allekirjoitus. Ja hei voisitte ehdottaa, että tekisitte sen kun koulut alkaa. Mutta silloinhan tulee se vain lisästressiksi teille niin valinta on teidän. Ja muuten sinun viimeinen lauseesi jäi kivasti mieleen ja vastaan siihenkin: menkää kavereiden kanssa keräilee niitä kasveja. Aivot saavat happea (eli siis lepoa!), voitte olla kavereiden kanssa ja kehittää sosiaalisia taitoja. Kokemusta on.

:DD

#7 kiitos

09.07.2014 09:01

ainiin ja kiitos että esitätte mielipiteenne asiallisesti ja perustellusti ettekä vain huuda että kun on huono ja typerä adressi

Vieras

#8

09.07.2014 09:03

ja eihän kasviota ole kaikissa kouluissa joten en ymmärrä miksi tätä adressia ei hyväksyttäisi?
-95

#9 C'mon laiskimukset

09.07.2014 15:50

Siis kuinka laiskoja te oikein ootte? Ton tekemiseen menee korkeintaan viikko ja hutiloitenkin tehty pääsee läpi. Enkä tosissaankaan ole koskaan kuullut, että joku olis kasvion takia jäänyt luokalleen vaan biologian numero olisi numeron alhasempi :DD
Yrittäkää edes.
Simba

#10 Kotiläksyt pannaan?

09.07.2014 16:00

Ymmärtääkseni tämä ei ole pelkästään kesäloman aikainen tapahtuma? Joskus muutama vuosi taaksepäin me saimme kasvion kasvilistan jo hyvissä ajoin huhtikuussa, jolloin sai ruveta jo kasveja keräämään. Kaikki kasvit eivät keväänä vielä kukkinut vaan osa kukki vasta loppukesästä. Suositus oli, että kasvit kerätään kukintoineen, mutta pääasia oli, että keräsit kasvin ylipäätänsä, vaikka jo heti keväällä. Ja lisäksi, kun koulu jatkui elokuussa, meillä oli silti vielä aikaa kerätä kasveja ainakin kuukauden verran. Kasvion kerääminenhän on sama asia kuin kotiläksyt. Vai pitäisikö kotiläksytkin pistää pannaan?
Jesse Tapanainen
Adressin tekijä

#11

09.07.2014 19:21

me yritämme vain saada kesäloman vapaaksi läksyistä ja on tehty tutkimuksia että kotiläksyt eivät auta kuin vasta lukio ikäisenä kunnolla http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288677441457.html ja emme me kaikkia läksyjä ole pois ottamassa vain kasvion.


Vieras

#12

09.07.2014 20:03

Arghh
sfdsdf

#14 Re: ei voi olla totta...

10.07.2014 09:21

#2: sup - ei voi olla totta...

Lol, ei adressit.comin addressit mihinkään eduskuntaan mene :'D Turha siis on, ei mikään opetuslautakunta tätä tule näkemään tai huomioimaan. Perustelut poistolle ovat myös huonot "nokun ei auta ketään työssä!!" koulun on myös tarkoitus olla yleissivistävä, haloo?

Tosin siitä olen samaa mieltä, ettei niitä kakkosella kerättyjä kasveja kukaan edes muista 5v. myöhemmin, eli läksy on aika hyödytön. Enpä kyllä ole koskaan kuullut että ton takia jäisi luokalle. Jos omassa kotiympäristössä ei kasveja kasva, voi ihan hyvin lähteä jonnekin muualle vaikka äidin tai iskän kanssa, joiden luulis auttavan. Vai pysyykö lapset nykyään aina kotonaan?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2014 09:21


sup

#16 Re: Re: ei voi olla totta...

10.07.2014 13:27

#14: sfdsdf - Re: ei voi olla totta...

oho kiittos kun huomautit sekoitin ihan toiseen sivustoon (kansalaisaloite.fi)! Niin tosin ei siis menekkään eduskuntaan eikä mene myöskään opetuslautakuntaan. Voisiko adressin luoja vähän kertoa minne adressi menee sen jälkeen kun olette saaneet tarpeeksi nimiä? kiinnostaa vain. Ja muuten katsoin tuota adressin luojan laittamaa linkkiä iltasanomien juttuun. Etsiskelin mielenkiinnosta tämän tutkimuksen ja tutkimuksessa kuitenkin sanottiin, että pieni määrä läksyjä ei haittaa.

http://www.opettaja.fi/cs/Satellite?c=Page&pagename=OpettajaLehti%2FPage%2Fjuttusivu&cid=1351276519632&juttuID=1355755415078

linkissä on myös opettaja-lehden juttu läksyistä ja sen tärkeydestä. Läksyt antavat siis perustan uusille aiheille ja myös auttaa muistamaan tunnilla opittuja asiota.

jumaleissön

#17 ette te voi olla noin laiskoja

10.07.2014 14:54

teillähän on melkein 3 kuukautta aikaa kerätä kaksi-kolmekymmentä kasvia, ei ole iso homma. ne saa kerättyä yhessä päivässäkin helposti. ei voi olla niin laiska ja saamaton ettei muutamaa rehua jaksa kerätä
afs

#18 Re: erilaiset mielipiteet

10.07.2014 14:56

#4: toivottavasti allekirjoitatte - erilaiset mielipiteet

siihen menee korkeintaan 2-3 päivää, jos te laiskat ette muuta tee kun istuskele vaan, nii on se tulevaisuus kyllä synkkä

_valkeana yläkoulu _

#19

10.07.2014 15:02

Tämän adressin kirjottajat veivät sanat suustani 8) mutta kommentteihin huomioni kiinnitin ku puhutte täällä "olen minäkin tehnyt sen" ni ei se ole syy minkä takia se pitää jäädä. Meijän kouluski se on perinne , mutta hyödytäänkö siitä? - ei :D en aineskaa itse muista asiasta yhtään mitään.
Mo

#20 Tunge se kasvio p*rseesees ku se ei hyödytä mitää

10.07.2014 15:44

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2014 16:07



Vieras

#22

10.07.2014 16:46

:)
juuhelikkäs

#23 luokalle jääminen?

10.07.2014 17:03

kyseisen kasvion tekemisestä ei todellakaan jää luokalle vaikka ei tekisi, bilsan numero vaan alenee. kusetusta tuo, ei meinaan ole koskaan missään tietämässäni koulussa siitä noin kovia rangaistuksia tullut. että tehkääpäs kiltisti vaan se kasvio, tai älkää tehkö ja saatte alhaisemman numeron, simple as that.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2014 18:12


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2014 19:51