Kansanedustajien palkat puolitettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kansanedustajien palkat puolitettava.


Vieras

#26 Sieppaa

30.09.2010 09:09

Tämähän menee aivan älyttömäksi!!! Joka kuukausi eletään "kädestä suuhun" periaattella ja nämä kehtaavat vielä korottaa palkkojaan! Nyt kyllä tarvisi Suomen kansan jo nousta barrikaadeille! SUCKS!

Vieras

#27

30.09.2010 09:11

YEES -this is the new fuck you!
Marika Arkko
Vieras

#28

30.09.2010 11:18

Jos työn vaativuus on palkankorotuksen takana niin entäs poliisit, palomiehet, hoitajat jne. joiden työ on vaativaa ja sisältää myös vaaratilanteita... Kyllä duunarit tätä maailmaa pyörittää. Puolet edustajista pois ja palkkaa pienemmäksi samantien. Eiköhän se kansanedustuskin ole kutsumustyö mutta mikä kutsuu RAHA?
Tia Ursin
Vieras

#29

30.09.2010 11:22

Todellakin palkat puolitettava! Nehän saa jo ilmaseksi matkustaa julkisilla ja silti vaan kärryyttelevät omilla CD- autoilla
Toni Partanen
Vieras

#30

30.09.2010 12:26

Huomenna tunti palkkani nousee hurjat 0,2%, kiitti vitusti. Kannattaa rehellinen työnteko tässä maassa. Ei kaikki ole samalla viivalla näköjään, prkl.
Voi heitä, maallisten tähden kadotukseen joutuvat !
Vieras

#31 Kuinka väärin he tekevätkään !

30.09.2010 12:27


Kansa tietää mikä on kohtuus ja säällisyys !

Täälläkin kirjoitellaan juuri siitä, että kuinka nämä MEITÄ EDUSTAVAT kansanedustajat oikein tekevät vääryyksiä koko ajan enemmän ja enemmän ihan LAMAN AIKANAKIN !


Mutta tässä se sitten onkin, että tämän pidemmälle ei pääse kansalaisten päätösvalta !

Miten kansa voi luottaa ja uskoa, että maamme hallitus tekee muissakaan asioissa hyviä ja oikeudenmukaisia päätöksiä ?, kun he lyövät tälläisiä omien palkkojensa korotuksia laman aikana lävitse, että ihan ihmetellä saattaa !

VIRSI 440: JO VÄÄRYYS VALLAN SAAPI


JO VÄÄRYYS VALLAN SAAPI. SE HUUTAA TAIVAASEEN.

SE TURMAA ENNUSTAAPI, VIE KANSAT KURJUUTEEN.

KEN HERRAN OIKEUTTA NYT TÄÄLLÄ JULISTAA, JA KEN VANHURSKAUTTA TAHTOIS PUOLUSTAA ?

NYT VIEKAS VILPPI TÄÄLLÄ ON NOUSSUT KUNNIAAN.

ON VALHE VALLAN PÄÄLLÄ JA VÄÄRYYS VOIMISSAAN.

EI KUULLA KURJAN ÄÄNTÄ JA KÖYHÄÄ SORRETAAN.

JA LAINKIN RIKKAAT VÄÄNTÄÄ VÄÄRYYTTÄ PUOLUSTAMAAN.

KAS, KÖYHÄN LEIVÄN SYÖVÄT NUO JUMALATTOMAT.

HE VIATONTA LYÖVÄT JA HÄNTÄ VAINOAVAT.

HE KURJAA AHDISTAAPI KUIN KÄÄRME KIUKUSSA.

HE ARMOTONNA VEIVÄT OSUUDET ORPOJEN.

HE SÖIVÄT LESKEN LEIVÄT. ON HERRA NÄHNYT SEN.

HÄN VANHURSKAASTI KOSTAA VÄÄRYYDENTEKIJÄT, RANKAISEE ANSIOSTA NUO VIEKKAAT RYÖSTÄJÄT.

VAAN VOITONPÄIVÄN KERRAN VAIVAISET NÄKEVÄT, VANHURSKAUS KUN HERRAN LYÖ VÄÄRÄT, VÄKEVÄT.

OI HERRA, VOIMAS NÄYTÄ, KANSAASI ARMAHDA JA HURSKAAN PYYNNÖT TÄYTÄ JA PÄÄSTÄ VAIVASTA.
Duud
Vieras

#32 Mieluummin kansanedustajien määrä puoliksi

30.09.2010 16:20

Mieluummin kansanedustejien määrä puoliksi niin saadaan suuremmat säästöt kun ei tarvita kaikille kolmea avustajaa ja verovapaita etuja, maailman matkailua ja eläkkeitä...
OTTAA PÄÄHÄN!
Vieras

#33 Kansanedustajien palkat puolitettava

30.09.2010 17:32

Mielestäni koko eduskuntatalo on Suomen suurin "KETTUTARHA",vai että vielä lisää palkkaa moisille valehtelioille,ja omanedun tavoittelioille! Ottaa muuten rajusti päähän,kun itse elää kituuttaa pienellä palkalla kuukaudesta kuukauteen,ja meikäläisten palkankorotusten aikaan(super)Suomen talous oli mennä nurin.Mut katsotaan näiden"KETTUTARHALAISTEN"palkankorotusten jälkeen kaatuuko suomentalous,tuskimpa.

T. Yöllinen
Vieras

#34 korotuksen suuruus

30.09.2010 17:40

Ansaitsin puolen kuun palkkana juuri saman verran kuin kansanedustajille tuleva palkankorotus. Olen Valtion työssä. Työssä jossa ei ole edes oikeutta ansiosidonnaiseen. Olen ammattiliiton jäsen. Silti antaisin esim osan pienestä palkastani vaikka vanhustenhoitoon jos siitä huolehtisi Kunta eikä joku business firma joka vain haluaa palveluntarajaksi omilla hinnoituksillaan. En yleensä allekirjoita adresseja mutta nyt tein poikkauksen koska asia koskee todella. Toivottavasti kansanedustajista jotkut lukevat nämä viestit. Kaikella kunnioituksella kansanedustajiamme kohtaan, sillä me itse olemme heidät äänestäneet toimeensa ja onneksi maassamme on demokratia, joka toimii. Kuitenkin perustelen kritiikkini seuraavaan: Kun on eduskunnan kyselytunti,(30.9) harmittaa se tapa, että kysymyksen esittänyt ei enää keskity tulevaan vastaukseen vaan hymyillen tekee kommentteja saman aikaisesti vieressä istuvalleen ja ei vaivaudu KUUNTELEMAAN vastausta, joka hänelle tuli. Kuten tänään 30.9. Tai ainakin siltä se valitettavasti televisio ruudussa näytti. Jo tämänkin vuoksi en todellakaan kannata että palkankorotus on asiallista. En myös katso kovin kauniina eleenä haukottelun. Palkankorotus ei ole siis ansaittu tältä lukuvuodelta.

Vieras

#35

01.10.2010 13:26

Kyllä minä tämän läpi luettuani kirjoitin. En tosiaankaan yleensä näitä edes lue.
Joku muutos on saatava. Tämänlaisen mallin luulisi lisäävän tehokkuutta ja karsivan joukosta ne jotka sinne eivät kuulu.

Vieras

#36 Hienoa, Suomen kansa

01.10.2010 14:06

Nauroin kyllä miten säälittävä adressi. Jos se kansanedustajien työ kerran niin vitun helppoa on niin pyrkikääpä itse ehdolle? Ei siihen vaadita kuin täysi-ikäisyys.
Kyllä se oikeasti on aika rankkaa hommaa, adressin tekijä voisi vaikka vähän tutustua aiheeseen ennenkuin alkaa rääpimään päätään ja koittaa esittää että on jyvällä asioista.

Vieras

#37

01.10.2010 14:40

Kyllähän tässä osoitetaan selvästi tyytymättömyyttä. Ja toivataan sitä ,että joku viitsisi kuunnella edes vastauksia kyselytunneilla? Lukekaapa kansanedustajien blogeja.

Vieras

#38

01.10.2010 16:05

Todellakin palkat puolitettava! Nehän saa jo ilmaseksi matkustaa julkisilla ja ties mitä muita etuja!

Vieras

#39

01.10.2010 16:51

onkohan tuo allekirjoittanut "jutta urpilainen- kokkola" oikeasti sama nainen? Jos on niin on kyllä lähtee meidän perheen ääni siihen suuntaan.

Vieras

#40

01.10.2010 16:53

Persuilta oisin tämmöiseen nimen pistämistä odottanut.
Vieras
Vieras

#41 Re: Hienoa, Suomen kansa

01.10.2010 18:09

#36: - Hienoa, Suomen kansa

Taisi kolahtaa nyt omaan nilkkaan, kansan yleinen mielipide??? Ilmeisemmin olet "päättäjien riveissä" mukana....kommentistasi päätellen!!!!! Olen itse päässyt todella läheltä seuraamaan, mitä ja miten "rivimiehet" siellä toimivat ja en todellakaan ole sitä mieltä, että olisitte palkkanne väärtejä!!!

Jos "päättäjiä" olisi vähemmän ja palkka puolitettaisiin, niin takuulla Arkadianmäelle jäisi ne TODELLISET henkilöt jotka siellä TODELLAKIN välittäisi mitä Suomessa tapahtuu ja mitä kansalle kuuluu/ miten se voi "hyvinvointi valtiossa".


Vieras

#42

02.10.2010 09:52

Suomessa asuu nöyrä kansa ja sen edustajien pitäisi pysyä nöyrinä myös. Kyllä on rahanarvo unohdettu ,jos peruspalkka nostetaan yli kuudentonnin? Ja kansanedustajat katsovat vain tutkimuksesta, mikä on kansalaisten keskipalkka. Ehkä ei ole vielä tälläisten toimien, mutta entä jatkossa? Kansanedustajien palkat nousevat ja tulevat nousemaan ,joka vuosi.Sitten kun kansanedustajien alin peruspalkka on yli kahdeksantuhatta, niin jopa taas on kansalaisen keskipalkka kivemman näköinen. Minä antaisin jo ääneni sille tyypille, joka vetäisi ekan kautensa kolmellatonnilla ja päivittäisellä lounaslipulla. Perustakaa ,joku samantien sellainen adressi missä lukee sen Irwinin biisin nimi?
RideX
Vieras

#44

03.10.2010 21:19

Tämä olisi hyvä idea.
Lisäksi 200 kansanedustajaa riittää eduskuntaan.
repe
Vieras

#47

05.10.2010 22:36

tässä olisi persuksilla oiva tilaisuus kieltäytyä korotuksista,äänisaalis olisi valtava.vaikka en itse kannata soinin porukkaa,niin olisihan se piikki ;suurille puolueille;jos soinin porukka saisi suuren vaalivoitin.mitä tulee näihin palkan korotuksiin,olen sitä mieltä,että noin yksinkertaisille ihmisille mitä meidän edustajat ovat,pikemminkin palkan alennus olisi paikallaan.porukka on varmmaan lukenut sivistyssana kirjaa että puhe olisi hienompaa.eikä kansa ymmärtäisi mitä ne puhuvat,kun eivät ymmärrä itsekkään ,täysiä pellejä kaikki 200 .
Elämää jo yli 60 vuotta seurannut
Vieras

#48 Kansanedustajien palkankorotukset 2010

11.10.2010 13:06

Kansanedustajien pitäisi hävetä, että kehtaavat ottaa itselleen tuollaisia palkkoja ! Tämä kertoo selvästi, miten ylimielisesti ne suhtautuvat valitsijoihinsa, tavallisiin kansalaisiin. Kansanedustajien palkankorotukset eivät saa nousta yli yleisten korotusten. Koko eduskunta on loitontunut tavallisesta kansasta, kansanedustajat pitävät itseään niin tavattoman tärkeinä ja aivan ylivertaisina ihmisinä. Tässä taannoin tuli eteeni tilasto, jossa KESKIMÄÄRÄINEN suomalaisen palkansaajan kuukausipalkka oli noin 2400 euroa/kk, miten kansanedustajan, jolla on avustaja työssään, jolle tulee kaikki kulukorvaukset ja vielä useat kokous-ja esiintymispalkkiot ( useat huseeravat kotikunnissaan ja ties missä yhdistyksissä ja firmoissa saaden sieltäkin palkkioita ) pitäisi saada nyt julkitulleen suuruista "peruspalkkaa " ??

Muutenkin tuntuu, että tässä EU-ajassa olisi 100 kansanedustajaa aivan riittämiin. Hallintoa on julkisella puolella jatkuvasti kevennetty, ihmisten turvattomuus lisääntyy, lasten ja vanhusten hoito ja terveys on vaakalaudalla kuntien pakkolomien takia, köyhien määrä, samoin leipäjonot ovat kasvaneet, mutta kansanedustajat senkun porskuttavat.

Toivon todella äänestäjille järkeä valinnoissaan, vaikka eduskunnassa seura tuntuukin tekevän kaltaisekseen ja oma etu muuttuu kaikille pienen ajan kuluttua maailman tärkeimmäksi asiaksi. Jokainen haalii itselleen ja perheelleen osakesalkkuja ja mielellään edustajat kääntävät päänsä pois ohittaessaan rumia, ei muotivaatteissa olevia ja köyhiä suomalaisia !! Mutta rikkaat ovat kyllä pop, niistä voisi ehkä itse saada taas jotain hyötyä !

Aloitetaan kevennys nyt kansanedustajista ja kaadetaan tavalla tai toisella heidän palkankorotuksensa ja tehdään kaikkemme moraalisen ja terveen Suomen palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi.
Ville Virkavallaton
Vieras

#49 Kansanedustajien palkkausvalta kansalle!

12.10.2010 23:31

Asiassa voisi mennä vielä vähän pitemmälle. Siirretään koko kansanedustajien palkkausvalta kansalaisten päätettäväksi.

Asiasta on FaceBook-Ryhmä: Kansanedustajien Palkkausvalta Kansalle - Jos 150 000 liittyy niin...
http://www.facebook.com/group.php?gid=159049857449818&v=wall
Vieras
Vieras

#50 Re:

16.01.2011 11:11

#1: Pirjo Rajala -  

Hei!

 

Yksinkertainen peruste kansanedustajien palkan alennukselle.

 

Työnantaja (LUE: tässä tapauksessa suomen kansa) päättää työntekijän palkan. Missään muualla työntekijä ei sanele palkkaansa itse.

 

Toinen pointti, jos kansanedustajien palkkaa alennettaisiin riittävästi, tehtäviin hakisi sellaiset henkilöt joilla olisi oikeasti kutsumusta muuhunkin, kuin suuren palkkapussiin.

 

Kansanedustajien+ministereiden lukumäärä on n. 220 kpl, jos näiltä kaikilta alennettaisiin palkkaa esim 2500eur/kk valtion kassaan jäisi 550 000 eur/vuosi enemmän.Sillä rahalla parantaisi esim. vanhusten tai lasten hoitoa, eläinsuojelua tai melkolailla mitä vaan hyvää ja hyödyllistä asiaa.