vähennän veroistani 8,1% koska kansanedustajat eivät korotustaan ansaitse!

simo ikonen
Vieras

#1 vähennän veroistani 8,1% koska kansanedustajat eivät korotustaan ansaitse!

30.09.2010 06:51

Joka helvetin kerta sama homma.

Ajetaan ilmasilla kyydeillä, asutaan vähintään west endin luksus alueella, tullaa kokouksiin jos jaksetaan, yms..

No, nyt yks viisas haluis tiputtaa maanteiden nopeudet sadasta kilometristä kahdeksaan kymppiin, perusteena että päästöt tippuisivat vuositasolla 4 prosenttia. Mitä V....?!??!

Alentakaa urpot autoveroa teidän vuosittaisen palkankorotuksen verran niin ihmisillä olisi EHKÄ rahaa ostaa uusia autoja jotka tuottaa VÄHEMMÄN kun sen neljä prosenttia päästöjä.

Toisaalta, täytyyhän "edustajien" ajaa autoilla jotka sopii siihen. Audi A8, BMW 700-sarja jne..

Opimme tästä vaan sen että me VERONMAKSAJAT kärsimme kun muut nauttii elämästään..
anu metsokumpu
Vieras

#2 palkka

30.09.2010 08:41

kansanedustajat saavat nytkin liikaa palkkaa.
ja köyhiltä lisäyskin otetaan ja eläkeläisiltä ja lapsilta.
teija vänni
Vieras

#3

30.09.2010 08:42

Olen vastaa palkankorotusta!
Joonas Suomela
Vieras

#4 Ei hele!!!!

30.09.2010 09:01

Ei mitään järkeä taas noissa kansanedustajien aikomuksissa, mihin ne sitä palkkaa tarvii lisää, paskaa jauhavat päivät pitkät ja painelevat jaa ei nappia ja huonontavat tavallisten kansalaisten oloja!!!!!!
Paula Palmu
Vieras

#5 Mulle kans

30.09.2010 09:41

Mäki haluun tommoset korotukset mun liksaa joka vuos... Ei paljoo niitte palkkoja huvita maksella kun ei tee mitään sen eteenkää. Duunarit saa repii joka ikisen sentin selkälihastaan ja nää yhet senkun lupailee tyhjii ja on suurimman osan vuotta pelkästään lomalla...

Joku raja tähänkin touhuun on tultava. Mä haluun verorahoilleni vastinetta, enkä todellakaa sitä saa.
työnsä tehnyt
Vieras

#6 joko taas

30.09.2010 09:42

omaa hyvää lisää,mutta työväelle taas 0 linja ja eläkeläisille ei sitten mitään, en hyväksy tuollaista toimintaa helv**tiin koko laitos.
Potuttaa
Vieras

#7 Valtaan sairastuneet eivät huomaa enää kuin oman hyvänsä

30.09.2010 10:24

Minullakin on mennyt usko politikkoihin jo vuosia sitten. Ensin päästään rahalla - monta kertaa muiden rahalla, kuten on viime aikoina nähty - vallan kahvaan kiinni. Sen jälkeen nostetaan omia palkkoja ja hoidetaan omat etuudet kuntoon ja unohdetaan ne yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista lupausta eläkeläisten, vammaisten, sairaiden, muuten vain vähempiosaisten ja lasten olojen parantamiseksi. Poliitikoille itselle ja heidän kavereilleen kyllä löytyy rahaa ihan milloin vain, mutta kun vähempiosaisten oloja pitäisi kohentaa niin rahaa ei kyllä löydy mistään. Kyllä sitä rahaa on, mutta kyse onkin siitä, että miten se halutaan jakaa kaikille tasapuolisesti. Suomi pitää itseään sivistysvaltiona. Mielestäni sivistys ja nimenomaan sydämen sivistys (pelkkää kirjaviisauttahan täällä kyllä riittää) määräytyy sen mukaan kuinka valtio kohtelee ja pitää huolta heikoimmistaan ja ikävä kyllä Suomen kohdalla asia on niin, että tämä maa on varsinainen takapajula. Niiltä viedään, jotka eivät pysty puolustautumaan. Niin, ja eihän niillä Arkadianmäen asukeilla riitä aika hoitaa niitä asioita, joita varten ne on sinne valittu, kun pitää selvitellä vaalirahasotkujaan tai sitten olla hankkimassa rahoitusta seuraavia vaaleja varten, että pysyy vallan kahvassa kiinni. Sitten ne tekevät hätäpäissään kunnolla harkitsemattomia esityksiä, että edes näyttäisi siltä, että ovat siellä jotain tehneet.

sari othman
Vieras

#8

30.09.2010 11:08


ei kyllä yhtään palkkaa kansanedustajille,ne tianaavat jo nyt ihan liikaa,ja mitä tekevät??kaikkea muuta kun kansalaiseten asioita:)
niiltä voi ottaa pois eikä ainakaan lisätä,
tämäkin vielä että oikeutettu korotus,missä meijän oikeudet ja korotukset?!!
Sirpa Pääsky
Vieras

#9 Kansanedustajien palkankorotus!

30.09.2010 11:22

Onpa taas kerran tyritty ja huolella.Tälläisenä aikana otetaan tuommoiset palkankorotukset.Pitäiskö tehdä lakiuudidtus joka kieltäisi tälläisen teon.
Malmitar
Vieras

#10 Mielenosoitus

30.09.2010 12:27

Mielenosoitusta suunnittelemaan! Nyt taphtuu kyllä niin paljon vääryyksiä ; Sosiaalijohtaja tilaa 70 000 huonekalut, vuokra-asunnot fuusioidaan ja lahjuksia, kytköksiä ja vaalirahaskuja! NYT SITTEN TÄMÄ PALKANKORUTUS! iHMISTEN ON PAKKO ALKAA LIIKEHTIÄ JA ALKAA TOIMIA TÄTÄ VÄÄRYYTTÄ VASTAAN!
kerran kk kauppaan jos rahaa jää
Vieras

#11 Hävytöntä!

30.09.2010 15:33

Kerrassaan HÄVYTÖNTÄ! Vuosien aikana seurannut tätä palkankorotushommaa ja huomannut että aina kun kansanedustajien palkkoja korotetaan, nousee keski-ja pienituloisten veroprosentti! Sieltähän se raha näköjään otetaan saamattomien kansanedustajien palkkapussiin!!!!
Nyt loppui se viimeinenkin järki näissä asioissa...loppui osaltani myös äänestäminen ja teen pari muutakin asiaa.
Taidan alkaa tekemään niinkuin nämä eräät kansanedustajatkin.....sehän on ilmeisesti sallittua!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.10.2010 20:15


Perrrkele
Vieras

#13 Niinpä

02.10.2010 10:11

Täällä on nähtävillä kaikki tyypilliset mielipiteet jotka tulevat esiin aina kun eliitti tekee jotain tämän kaltaista paskaa. Itse olen täysin samaa mieltä edeltävien kirjoittajien kanssa.
Oletteko hyvät keskiverto-kanssakansalaiseni miettineet sitä, että tämän kaltaiset mielipidekirjoittelut ja adressit eivät suomen kaltaisessa yläluokan hallitsemassa piilokommunismissa saa mitään aikaiseksi. Ei yhtään mitään!
OLISIKO NYT JO OIKEASTI AIKA TEHDÄ JOTAIN??!??!?!? Näillä mielipidepalstoilla löytyy joka kerta kirjoituksia siitä kuinka "kansalaisten tulee nyt nousta barrikaadeille" ja "nyt pitää saada aikaiseksi mielenosoitus" yms. MISSÄ NÄMÄ KIRJOITTAJAT OVAT SILLOIN KUN ON AIKA TOIMIA???!!
Jos esimerkiksi jossain etelän maassa kansanedustajat (tai vastaava instanssi) tekisi itselleen samanlaisettäysin perusteettomat lisäansiot, olisi heillä heti seuraavana päivänä edessään kymmenien tuhansien ihmisten mielenosooitukset ja pahimmassa tapauksessa jopa hengen lähtö. Mitä tapahtuu Suomessa? Itseni kaltaiset paskaperseet itkevät pitkin netin keskustelupalstoja ja maanantaina elämä palaa ennalleen. Meillä yhtä köyhänä kuin ennenkin, eliitillä jälleen kerran hieman leveämmällä ja paremmilla täytteillä olevalla leivällä.

Joku kansanedustuslaitokseen vittuuntunut, esittäkää järkevä mielenosoituspäivä ja kerätkää 10.000 lupausta osallistua niin minä olen 100% varmasti mukana ja lupaan tuoda mukanani yli sata äärimmäisen vihaista ääntä.

JanZu
Vieras

#14 Ei luoja!

04.10.2010 12:30

Siis onhan toi nyt ihan törkeetä....hyvä jos opiskelijana voi joskus leivänpäälle kinkkupaketin ostaa ja sit pitäis veronmaksajana maksaa toisten huveja....muutenki saavat liikaa palkkaa siihen nähden mitä saavat aikaiseksi...pelkkää paskaa vaan,pyh!
Joku roti tohon touhuun... Totta on vain se....tällä ei ole mitään väliä nyky-yhteiskunnassa mitä ajatellaan ja ollaan mieltä,vaikka nimeni adressiinkin laitoin,se auta mihinkään...pitäis tehdä jotain tosi radikaalia,kukaan ei kuitenkaan tee mitään! Odotellaan vaan että joku muu tekee asian eteen jotain!
Vieras
Vieras

#15 Re: Ei luoja!

04.10.2010 12:30

Ville Virkavallaton
Vieras

#16 Kansanedustajien palkkausvalta kansalle!

12.10.2010 23:33

Asiassa voidaan mennä vielä vähän pitemmälle. Siirretään koko kansanedustajien palkkausvalta kansalaisten päätettäväksi.

Asiasta on FaceBook-Ryhmä: Kansanedustajien Palkkausvalta Kansalle - Jos 150 000 liittyy niin...
http://www.facebook.com/group.php?gid=159049857449818&v=wall