Hollolan lukio säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hollolan lukio säilytettävä.

xxx
Vieras

#76 Mikä ihmeen Ruotsalainen asioita sotkemassa?

19.10.2010 01:05

Ilmeisesti Hollolaan on palkattu "oma Soinivaara", joka sotkee kunnan asiat sekaisin ja sehän tulee kalliiksi muutenkin kuin rahallisesti! Tajutkaa hyvät valtuutetut lukion arvo tämän kokoisessa kunnassa, jos sivistyslautakuntaan on sattunutkin sivistyksestä ymmärtämättömiä ja nuorista piittaamattomia rahan perässä juoksijoita saman pöydän ympärille aivan liikaa!

Vieras

#77 Yrittänyttä on laitettava

19.10.2010 07:17

Pihanen (#74) on oikeassa. Lautakunnan asialistalla on nollaperustelu ja junttaehdotus. Ei mene läpi yhdeltäkään hereillä olevalta poliitikolta. Asia on tapettava tai palautettava valmisteluun vaateella, että sivistystoimenjohtaja esittää lakisääteisten koulupalvelujen kehittämiseksi vähintään kaksi lukiosta riippumatonta vaihtoehtoa. Palkkansa on ansaittava, ennen kuin siitä on lupa nauttia.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.10.2010 17:21


Mikko Lamminpää
Vieras

#79 Savitaipale houkuttelee lukiolaisia miniläppäreillä

27.10.2010 11:47

YLE Etelä-Karjala
Savitaipaleen kunta satsaa lukionsa vetovoimaisuuteen.

Ensi lukuvuoden alusta uuteen koulukeskukseen siirtyvät lukiolaiset saavat käyttöönsä henkilökohtaiset kannettavat tietokoneet.

Savitaipaleen uuteen koulukeskukseen tulee sekä kiinteä että langaton verkko. Tavoitteena on, että lukiolaiset pystyvät työskentelemään miniläppäreillä jonottamatta ja myös luokkien ulkopuolella.

...

Savitaipaleella on roimat 3957 asukasta, mutta silti sillä on varaa hyvämaineiseen ja elinkelpoiseen lukioon. Kunta ei aio näivettyä historiansa varjossa vaan porskuttaa rohkeasti eteenpäin. Sieltä kelpaisi hakea sivistyksen mallia.
Vieras
Vieras

#80 Re: Hollola kansalaisadressien luvattu kunta

19.01.2011 23:14

Siinäpä vasta erinomainen esimerkki mitääntietämättömästä selityksestä. Tämän päivän trendi (hienosti sanottuna) näyttää olevan kaikenlaisten säästöjen keksiminen, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Kuinkahan tarkkaan tämänkin säästön vaikutus on arvioitu pitkälle tulevaisuuteen. Kun ei ole koulua, muutetaan muualle, ja loputkin veronmaksajat häviävät.

Kaikkein paras säästökohde tässä tilanteessa olisi pistää hollolan kunnanhallitus tai mikälie yksikkö pihalle, niin eivät keksisi tätä kaikkea pahaa ja suorastaan ilkivaltaisia toimia Hollolan kuntaa vastaan.

Hollolan kuntaan täytyy saada johtaja, joka on syntyjään Hollolalainen, ja ajattelee Hollolan parasta kuten Hollolalainen.