Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki.


Vieras

#126 Re: Sotilasvala

03.09.2014 04:53

#103: Ei isäntämaasopimukselle! - Sotilasvala 

KAIKKI kokoomuslaiset ovat samassa juonessa. Samaten niiden apupuolueet joita ovat kaikki suuret puolueet.

Kenelle ilmiannetaan isänmaanpetturit silloin, kun he ovat valtion KORKEIN JOHTO eli Stupido ja Niinistö (eduskuntaa myöten) ja kun koko nato ja EU ovat samassa juonessa mukana? Siinä on ilmiantomahdollisuudet vähissä. En sano mitä siinä tilanteessa on tehtävä. Tiedätte kyllä sen ilman sanomisiakin, jos vannoitte sotilasvalan muutenkin kuin vain pakosta tai lämpimiksenne. Samaten poliisit tietävät, mitä on tehtävä, jos heillä on yhtään munaa ja ottavat ammattinsa ja isänmaansa turvallisuuden tosissaan eivätkä vain juokse palkkashekkien perässä.


Vieras

#127 Re: Re: Sotilasvala

03.09.2014 11:15

#126: - Re: Sotilasvala Kenelle ilmiannetaan

 Ilmianna vaikka Putinilla. Sieltähän nämä jutut ovat muutenkin peräisin.

kuka tässä dorka on?

#128 Re:

03.09.2014 14:49

#11: Dorkat -  

 ai ei tee? Dorka! Tämä nimenomainen nimikeräys aikaansai jo senkin että Tuomioja ilmoitti isäntämaa sopimiksen menevän eduskunnan käsittelyyn, joten revi siitä jos nyt tiedät mikä on eduskunta ja kuka on Tuomioja?

 

VM

#129 Upea adressi!

03.09.2014 14:56

Kiitos tästä adressista, ohessa on linkki josta löytyy sellaista tähän Venäjän tapaukseen liittyvää aineistoa onka valtamedia usein tahtoo meiltä pimittää: Uutisia


Vieras

#130 Re: Re:

03.09.2014 15:48

#128: kuka tässä dorka on? - Re:  

 Ai, että tämä pölhöjen nimilista ihan "sai aikaan" sen? Joopa joo.


Vieras

#131 Re: Re: Re: Sotilasvala

03.09.2014 16:10

#127: - Re: Re: Sotilasvala 

Kuka tässä on kaikki periaatteensa ja arvonsa myynyt? Suomen maanpetturipoliitikot ovat oman maansa myyneet ja oman kansansa pettäneet.


Vieras

#132 Re: Re: Re: Re: Sotilasvala

03.09.2014 17:03

#131: - Re: Re: Re: Sotilasvala 

 Koskee vain ryssää nuoleskelevia poliitikkoja, kuten esimerkiksi Wistbackaa, joka tahtoo Putinin äänitorveksi.

vieras

#133 Tuolta perspektiiviä aiheeseen

03.09.2014 18:59

 http://www.adressit.com/a/78835

Kun näitä Natovalopäitä kansamme kykyjä täälläkin huutelee, niin suosittelen ottamaan hetkeksi teihin istutetun vihan pois, ja lukemaan tuonkin adressin perustelut ja sitten rauhoittumaan ja etsimään totuutta lännen ja idän propakandan välimaastosta.  

Hallituksella ja edelliselläkin on myös pitkä lista tekoja, jotka ovat tuhonneet meiltä maanpuolustuksen tason ja jopa sen hengen, jota pitäisi pienellä maallla olla. Joten meidän ainoa järkevä osa on olla täysin puolueeton, koska keuhkoja muuhun ei ole, ja sopimuksiin tahi Jenkkeihin ei ole mitään luottamista. Toisessa maailmansodassakin he tukivat ja lainoittivat molempia sodan osapuolia ja nauroivat partaansa Euroopan tyhmyydelle, joka ei näy loppuvan koskaan.


Vieras

#134 Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen

03.09.2014 20:05

#133: vieras - Tuolta perspektiiviä aiheeseen 

 Ihme satuja taas. Kyllä jenkit olivat ihan sodassa mukana, eli ei kauheesti "tuettu molempia osapuolia". Joko et ole käynyt päivääkään koulua, tai sitten härskisti valehtelet Putinin käskystä. Kumpi olet, tyhmä vai petturi?


Vieras

#135 Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen

03.09.2014 23:30

#133: vieras - Tuolta perspektiiviä aiheeseen 

Puhut ihan totta. Esimerkiksi Bushin suku rahoitti natseja ennen kuin USA liittyi toiseen maailmansotaan....ja kaikki tietää, että kun Bush nuoremmasta tuli pressa, jatkoi Yhdysvallat tasan tarkkaan siitä mihin akselivallat jäivät vuonna 1945. Samaan liittoon tuollaisen maan kanssa meitä ollaan nyt väkisin viemässä.

Sekä Venäjä, että Yhdysvallat tekee mitä itse lystää. Ainoa ero niiden välillä on se, että toisen ahteria nuollaan törkeästä käytöksestä huolimatta kun taas toista vihataan.

Nuo natohihhulit ja jenkkifanit ovat mentaliteetiltaan suunnilleen samalla tasolla ääri-islamistien kanssa. Täten ehkä haaskaamme turhaan energiaa yrityksiin puhua heille järkeä. Kyllä täyspäiset suomalaiset jo tajuaa missä mennään.

Suomalainen makkaranpurija

#136 Re: Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen

04.09.2014 05:19

#134: - Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen 

 Totta kai USA:n kansa oli mukana toidessa maailmansodassa, hyvä vieras. Joka luulee että jokainen ei tiedä sitä on itse typerä ihminen. 

 En ole tyhmä en petturi, mutta minkä minä voin sille että sinun medioissasi ei tätäkään historiallista asiaa ole kerrottu.

Haluaisin että pieni, heikko maa ei luottaisi Natoon, koska tiukan paikan tullen historiassa ei ole pidetty yhtäkään sopimusta, jos se on vaikea pitää, niinkuin meidän kanssa tulee olemaan. Petimme itse jopa saksalaiset aseveljemme, joten ansaitsemme kokea Natolta saman petoksen ja tulemme kokemaankin jos sinne menemme.

Pointti olikin se koko tekstissä, että USA:n kansan joka HELvetin sotaan ajava porukka -------  on sama joka siis rahoitti ja velkautti tuon toisenkin sodan molemmat osapuolet, he hyötyvät sodista, koska he omistavat aseteollisuuden ja rahan, jota he luovat ja jakavat kansalleen ja sille vastapuolellekin saadakseen hyötyä sodista.

Nopea googlaaminen tuotti tämän tuloksen, toki aiheesta on paljon muuallakin tekstiä.

http://www.kristitynfoorumi.fi/hitlerintuki.htm

arbaht maht frai, sano chaplin =D

#137 Tuo..

04.09.2014 10:58

"Kekkosen" nimellä kirjoittava on hassu setä.


Vieras

#138 Re: Re: Sotilasvala

04.09.2014 11:05

 

Tulee mieleen usan johtajien käytös kun heillä on tuota sotaa ollut vietnan, irakissa, lipyassa, jne. edelleen, kun kuupaa usan naapuria on pidetty kauppasaarrossa 50v . Olisiko se syyrian tilanne joka on suututtanut usan johtajat jotka oli valmiit pomittamaan maan maan tasalle, venäjän väliin tulo rauhanomaisesti tosin venäjän alukset olivat syyrian rannalla, tästä hyvästäkö usa kostaa ukrainassa kokemansa nöyryytyksen venäjänlle, Nyt näytetään mistä tipa kusee, mutta valheella on käsittääkseni lyhyet jäljet vaikka usaa se ei näytä vielä koskevan.


Vieras

#139

04.09.2014 15:12

"Suuret"typerykset näköjään haluaa Suomen sota tantereeksi,pitäisi lukea historiaa uudestaan.

Vieras

#140

04.09.2014 20:17


"Poistetaan lailliset esteet tuoda Nato-joukkoja Suomeen kriisitilanteissa."
Says iltalehti 4cocomus



Vieras

#141

05.09.2014 09:57

asioista päätetään niin että katsotaan gallupista onko kansa erimieltä ja jos on, ei kysytä

Vieras

#142 juu niin miksei nettiadressilla.

05.09.2014 13:17

mikäli poliittinen pöytäkirja todetaan lainvoimaiseksi, tulee Suomen välittömästi erota kidutuksen kieltävästä sopimuksesta ja vaatia Norjan pohjoisosan luovuttamista Suomen hallintaan. Joukkotuhoaseiden hankinta pitää myös pistää harkintaan. Tämä siitä syystä että Suomen on arvioitu olevan viimeisiä maita, joissa ilmastonmuutoksen aiheuttamat ongelmat maataloudelle alkavat haittaamaan tuotantoa, emmekä tietenkään halua muita kuin nato-sotilaita syömään pöydästämme.
Suomenpuolesta

#143

05.09.2014 16:02

Venäläismielisten ja Suomea rajoittavien ihmisten tulisi ilmoittautua rekisteriin. Maata sisältäpäin syövät punikit kuuluu merkitä. Venäjä on vihollinen.

voivoi.

#144 Re: joka toista haukkuu on usein se ite

05.09.2014 17:08

#13: vieras - joka toista haukkuu on usein se ite 

 olet siis sitä mieltä että kannatusluvut tulee täältä. Hyvä te.


Vieras

#145

05.09.2014 20:06

Eläköön ryssästä vapaa Suomi! Kyllä NATO:lle. Putinin kätyrit, kuten Wistbacka, Niikko ja muut perusvenäläiset kalossinkuva persiissä venättämaalla.


Vieras

#146

06.09.2014 11:40

Eduskunta ei ole enään päättävä elin.
HYvÄ ME

#147 Re: Re: joka toista haukkuu on usein se ite

06.09.2014 13:38

#144: voivoi. - Re: joka toista haukkuu on usein se ite 

 Jakakaa adressia niin ehkä ne kannatusluvut saadaan täältä,

tämä adressi on historiamme tärkein, sillä hallituksen ja mediamme saappaan pohja naamalla on vienyt osalta kansalta täysin näkökyvyn, mitä on oikeasti tapahtumassa maassamme.

Olemme EU:n nettomaksaja ja takaajana muiden maiden velkavaltauksen loppulaskuja ja nyt rahoitamme vielä Natojoukkojen offensiivin kuluja alueellamme kohti Venäjää.

Maksamme taloussodasta suurimman hinnan koko EU:ssa. Pian - voi voi -  et pysty enää edes voivottelemaan. Luuletko että sopimus, jossa ei ole muuta iloa kuin venäjän ärsytys ja Naton edut sinulle jotain iloa tuo?

Olet hyvin yksinkertainen voivotelija ja sinunlaisten vuoksi tämä maa ei edes ole enää itsenäinen kuin illuusiossa jonka kaltaisesi hyvin uskovat. Edes hallituspuolueen kansanedustajat eivät ole yksimielisiä koko sopimuksen merkityksestä, mikä kertoo viisaalle olennaisen tehdystä. Me petimme saksalaiset asevelvet viime sodassa ja tässä jo alkaneessa sodassa meidät pettää Nato aivan samalla logiikalla. Se on meille oikein, koska valtaosa kansastamme on voivottelijoita ja uskovat Naton olevan joku rauhankyyhkyläinen. 


Vieras

#148

06.09.2014 13:42

Finland wake up to what is taking place. Finns are being manipulated through a discourse of fear and propaganda. The only recourse that Finns have is to vote them all out of office. By doing what they did with the signing of the host agreement, they betrayed every Finn by putting a knife in their back by that signing (legal?) by the general. Where was the PM and President?? Was it a case of no balls or were they worried about upcoming elections?? They have put everyone here in Finland at risk both economically and with security with that signing and their aggressive posture. In spite of the friend agreement that both countries had signed, now we are considered a threat. Next stop is an increase in military spending which leads me up to my next question. Where in hell are they going to find the money?? Rinne calls for an increase taxes by 1 billion euros and that was before the signing nonsense. They are going to attack our social welfare state such as health care, education, unemployment benefits, etc etc.. It has always been the target of Stubb, Ninesto, and their Kokoomus party to do so. Wake up Finland!!!

Vieras

#149 Re:

06.09.2014 22:46

#148: -  

 Be grateful you dont live in Finland. We wont wake up. We Finns are one of the very stupidest ethnic/national groups in the world. That is why the elite are attacking us the hardest.

vieras

#150 Suomen kansan enemmistö ei hyväksy Natoa

07.09.2014 05:28

Kansan valtaa on kunnioitettava ,Muutta,koot Natomaihin ,jotka sinne janoaa,

kuten Armeijan käymätön,puoli kaheli,Puolustus ministeri Haglund.

Myös Kokoomus takoo koko voimallaanpäätään Kerjalan mäntyyn.