Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

minna halonen
Vieras

#51

28.10.2010 09:15

Täysin sairasta toimintaa ,koiran rääkkäämistä,mielestäni koiraa ei missään tapauksessa saa palauttaa omistajalleen.Ikävää ettei koira pysty ottamaan vastaan kipukorvauksia sillä niistä tulisi suuret omistajalle...
ZAZA
Vieras

#52 Rääkkääjä

28.10.2010 09:15

Niin, seuraavan kerran kun koiraa rääkätään tapahtuu varmasti sisätiloissa tai muualla missä ei silminnäkijöitä. Tuskin tämä nyt eka kerta ollut.
oivoi.
Vieras

#53 Pikkusen miettimistä asiassa olisi toivottavaa

28.10.2010 09:16

Onko järkee sama asia kuin vauvansa ja lapsen hakanneelle henkihieveriin annetaan lapsi takaisin , sillä perusteella kun on se kivaa kun perhe on yhdessä Taikka on se niin kiva kun se omistajua katuu tekoaan.

Toivoisi järkeä , sitä paitsi tälläisessä tilanteessa se koira on saanut traumoja ja saattaa seuraavan tilanteen kohdatessaan raadella omistajansa , ja varsinkin kun tälläisestä rodusta kysymys ,joka on taistelu koira rotu.

Ei missään nimessä kummassakaan tapauksessa takaisin tälläiselle omistajalle / vanhemmalle saa luovuttaa.

( koirista on kokemusta , itselläni ollut monta koiraa ja voin sanoa että näin tässä käy vielä se puree omistajaansa jolloinka se ainakin on pakko pistää päiviltä)

Toisessa perheessä koira voisi vielä sopeutua pitkän sopeutumis ajan jälkeen ja oppia luottamaan uuteen ihmiseen ja elämään luottaen ihmiseen.

Nyt koirasta tulee tikittävä aikapommi.

Ja kokemusta on myös agressiivisten koiran hoidosta ja omien koirien kasvatuksesta , arka ja isolla egolla omaavien koirien kasvatuksesta.

Toivoisin että otettaisiin nämä seikat huomioon ennen kuin on myöhäistä korjata koiran saamia traumoja.

Johanna Maalehto
Vieras

#54 EI OO TOTTA!!!???

28.10.2010 09:17

Miten tämmönen voi olla mahdollista???Eikö naapurit/ohikulkijatkaan oo voinu aikasemmin ilmottaa,ettei koiran olis tarvinu kärsiä noin kauan...Ja takasi samalle omistajalle,hei HALOO Suomen Oikeus??!!Taasko "oikeudenmukainen" päätös?Sitten ihmetellään kun koirista tulee agressiivisia,ja käyvät ihmisiin kiinni.Missäköhän vika...
Leif Vaine
Vieras

#55

28.10.2010 09:20

Uskomatonta idioottia löytyy...
Vieras
Vieras

#56 Re: Pikkusen miettimistä asiassa olisi toivottavaa

28.10.2010 09:22

Vieras
Vieras

#57 Re: Olette tekopyhiä

28.10.2010 09:26

#46: Ziu - Olette tekopyhiä 

Ei kai typeryys ja julmuus oikeuta toista?  

Vieras
Vieras

#58 Re: juuri

28.10.2010 09:26

#8: oikeus - juuri 

 Entä jos sinä vetäisit vaan käteen, etkä kommentoisi asiaa josta et näköjään mitään ymmärrä.

Eija Pihlajamäki
Vieras

#59

28.10.2010 09:28

sanoisinko, että kyseinen mies munistaan riippumaan samaan tyyliin!
rikoksen uhri
Vieras

#60 Inhimillinen oikeus kaikille!

28.10.2010 09:29

Jokaiselle, niin eläimille kuin ihmisillekin, oikeus elää perusturvallisesti! Kiduttamisesta asianmukaiset rangaistukset!!!
Lilli
Vieras

#61

28.10.2010 09:31

Toivon vaan, että allekirjoitus adressiin auttaisi, ettei koiraa palauteta omistajalleen. Tänne on ihmeen paljon kirjoitettu mielipiteitä, että mitä se meille muille kuuluu..mitä omistaja koiralleen tekee...surullista ajattelua. Minut on ainakin kasvatettu niin, että ketään ei saa pahoinpidellä...ja velvollisuus on puuttua aina jos näkee pahoinpitelyä..koskee se sitten eläintä tai ihmistä!! Koiralla pitää olla kuri, mutta ei tuolla tavalla koira mitään sääntöjä opi.
nina Kiesi
Vieras

#62 Julmaa

28.10.2010 09:32

Koiraa ei missään nimessä takaisin omistajalle!!!!
Ruttunaama
Vieras

#63 Justiinsa..

28.10.2010 09:33

Kyllä se vaan monesti on näin että koiran käytösongelmat johtuu omistajansa ongelmista..tässä taa nähdään surullinen tapaus kun hankitaan egonjatkeeksi koira jota ei osata kouluttaa oikealla tavalla ja ku ei enää muuta keksitä ja koiran kanssa pärjää niin sitten päätetään kiduttaa sitä.. sitten saadan lukea uutisista että koira hyökännyt ihmisen kimppuun tai purrut jotain viatonta pikkulasta.. Aivan älytöntä ja jopa vaarallista palauttaa koira omistajalleen takaisin. Tämä koiraparka muistaa varmasti lopun elämäänsä omistajansa kohtelun sitä kohtaan ja kaiken pyörityksen missä sen joutuu nyt olemaan.. eipä olisi ihme jos koira puolustaisi itseään ja saamme lehdestä lukea kuinka kyseinen koira on hyökännyt omistajansa päälle ja jompikumpi keikkuu sit enkelinä pilven reunalla..ja jos kyseessä sattuisi olemaan tämä koiranomistaja kelle käy huonommin niin ymmärrän tuota koiraparkaa täysin. Kyllähän meistä jokainen itseään puolustaa jos tuolla tavalla kohdellaan..Itsellänikin on ollut kyseisen rodun edustaja ja tällä hetkellä vielä haastavampi tapaus joten tiedän mistä puhun..IHMISET ÄLKÄÄ HOMMATKO KOIRAA JOS ETTE OSAA NIITÄ KOULUTTAA! JA EHDOTON ELÄINTENPITOKIELTO TÄLLE IDIOOTILLE!
KUonolainen
Vieras

#64 Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 09:35

#43: Hän - se sai mitä ansaitsi! 

 Ei helevata mikä ääliö. Tottakai jokainen tietää perusasiat koirasta että on lauman jäsen jne.. Mutta joku järki on oltava koiran omistajankin päässä. Tuollainen roikottaminen ei ole rangaistus, eikä kurinpalautusta vaan suoraa kidutusta ja sadismia. Koira ymmärtää kyllä hyvin paljon vähemmälläkin.

Toivon todella ettei sinulla ole koiraa. Jos on, anna se pois, sinä et ymmärrä koirista mitään.

Tööt
Vieras

#65 Eläimen sairauksista?

28.10.2010 09:35

Onko jollain parempaa tietoa tuosta iltalehden ( http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102712590180_uu.shtml )artikkelin kohdasta:
"Amerikanbulldog Muffe oli ollut miehen entisen kumppanin hoidossa, joka oli hoitanut koiraa asianmukaisesti. Kumppani oli käyttänyt Muffen eläinlääkärissä, joka totesi eläimellä olevan niin paljon sairauksia, että se pitäisi lopettaa."

Eli jos tuo nyt on selväjärkisen eläinlääkärin päätös, niin miksi koiraa ei lopeteta? Ja vaikka eläimen sairauksia pystyttäisiin hoitamaan aiheuttamatta kohtuutonta kärsimystä koiralle, niin tuskin omistaja siihen kykenee.
Pirjo Autio
Vieras

#66 Koiran elämää!

28.10.2010 09:36

Ei missään tapauksessa koiraa saa antaa enää takaisin,sairashan tämä ihminen on,kyllä henkilö joka päätöksen palauttamisesta on tehnyt pitäisi harkita asiaa uudemman kerran!
erkki lönnqvist
Vieras

#67 Sama kokemus

28.10.2010 09:39

Kyseinen koiraihminen pitäisi pistää myös
roikkuun kaulastaan kettinkiin 5 tunniksi
tietäisi sit mitä on tullu tehneeksi.
mika railotie
Vieras

#68

28.10.2010 09:40

saatanan äijää pitäs roikottaa narusta vähintää saman verran!!!
Nasse setä
Vieras

#69

28.10.2010 09:46

Voi vittu mitä pahaa se koira on tehny et se pitää yrittää hirttää??? jos sille omistajalle tekis saman ni oiskohan viel 5 tunnin pääst elos - epäilenpä!! Ei tollaselle mitää koiraa missää nimes kannata takas antaa, tekee saman kuitenkii uudestaan!! Vitun raukkis hanki elämä!!! kurita ittes kokosii jos siihen kykenet, jätä viattomat luontokappaleet rauhaan, dorka!!
Tuisku, Hamina
Vieras

#71 Re: Koiran elämää!

28.10.2010 09:52

#66: Pirjo Autio - Koiran elämää!

Olen täysin samaa mieltä, ei missään nimessä sitä koiraa saa antaa omistajalleen takaisin!!  Henkilö joka palauttamispäätöksen teki, pitäisi yksinkertaisesti pidättää virastaan, kyllä se sellaisen virheen päätöksenteossa nyt teki!!  Nyt pitäisi sen, kenellä tämä viaton koiraparka on, piilottaa tämä koira eikä antaa sitä takaisin.  Tässä maassa näyttää kaikki olevan päin persettä (anteeksi, mutta ottaa niin aivoon), kun eläimelläkään ei ole minkäänlaista oikeutta turvalliseen elämään.  Vastustakaa siis kyseistä päätöstä älkääkä ihmeessä palauttako koiraa enää takaisin..... aivan varmasti pystymme koiran piilottamaan, kunnes omistaja itse älyää (jos sillä mitään on korvien välissä, mitä kyllä suuresti epäilen) luopua koirastaan.  Jos ei älyä hyvällä, niin pahalla sitten ...!!  Se 5:n tunnin roikotus samalla tavalla kuin koiraansa roikotti,  voisi hieman katsantokantaa muuttaa .... ja saman voisi kyllä tuo idiootti päätöksentekijäkin kokeilla ihan itse itselleen ....!!

MAIJU HARJULA
Vieras

#72

28.10.2010 09:54

EI IKINÄ OIKEUTTA OTTAA MINKÄÄNLAISTA ELÄINTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!
sydän itkee
Vieras

#73 usko oikeuteen mennyt !

28.10.2010 09:55

olen sitä mieltä,että "oikeus"syyllistyi nyt suurenpaan eläinrääkkäykseen kuin koiran omistaja konsanaan. Tämä on nähty monta kertaa ettei tapaus jää tähän ainoaan pahoinpitelyyn.(kuka on todistanut ettei ole hakannut koiraansa aikaisemmin) Pelkään että omistaja ns.kostaa koirallensa oikeudenkäynnin,sakot ja ehdonalaisuuden,tuollainen teko omalle eläimelle kertoo jo enemmän kuin tuhat sanaa,että kyseessä on tod.sairas tyyppi. Usko mennyt lakiin ja oikeuteen nyt vihoviimeisen kerran. Tällainen ns.tuomio ainoastaan antaa luvan muille samanlaisille sairaille tehdä eläimille kuin haluaa mielikuvitusta käyttäen !!!!!!
Tiina Rönnberg

#74

28.10.2010 09:59

Olisi tärkeää liittää adressiin myös tieto mihin adressi kohdistetaan ja milloin, jotta tietäisi sitä allekirjoittaessaan, että asiaa ollaan viemässä eteenpäin oikeille tahoille, joilla on valtaa päättää asiasta ja muuttaa sitä mahdollisesti paremmaksi.

Kirsi Mustonen
Vieras

#75 Elinikäinen eläintenpito kielto

28.10.2010 09:59

tai vaihtoehtoisesti voisi tuomita itse kokemaan saman mitä koiransa pakotti kokemaan. Eli 'hirttosilmukkaan' roikkumaan parvekkeeltaan. - Kun itse kokee niin ei tee toiste! (Tämä ei valitettavasti meidän -hys hys- yhteiskunnassa ole mahdollista).  Ei koira opi kiduttamalla tai satuttamalla, päin vastoin. Kun ei tosiaan tiedä mitä kaikkea koira on jo joutunut kokemaan aiemmin.. Surullista luettavaa, kuten tämäkin, http://www.helsinginuutiset.fi/Uutiset/Uutiset/Humalainen-mies-heitti-koirat-alas-parvekkeelta

En voi uskoa ettei tätä koiraansa roikottanutta tuomittu vähintään menettämään koiransa, kun ei ilmiselvästi jaksa kiinnostaa koiransa kouluttaminen vaan vääränlainen rankaiseminen, suoranainen kiduttaminen, jos ei koira -toimi- niinkuin pitäisi.. Uskomatonta ja surullista.