Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

maria rajala
Vieras

#76 entä jos koiraan tilalla olisi ollut ihminen?

28.10.2010 10:06

Olisiko esimerkiksi lapsi palautettu isälleen tällaisen teon jälkeen?
Kyllä on eläinten asema suomesakin vielä todella, todella huono. =(

Vieras

#77

28.10.2010 10:07

Koiraa ei todellakaan tule palauttaa omistajalle. Se ansaitsee kodin, jossa sitä kohdellaan hyvin eikä kukaan mielipuoli, joka tekee elävälle olennolle noin ansaitse mitään elävää lähelleen.
Hienoa!
Vieras

#78

28.10.2010 10:21

Se vaan on fakta, että kun Suomessa tekee rahaan liittyvän rikoksen, istuu linnassa vuositolkulla, muistelkaa vaikka kaikkia veropetosjuttuja. Mutta sitten kun kajoat lapseen tai teet eläinsuojelurikoksen, saatat selvitä muutaman tonnin sakoilla ja taputuksella päähän, että ei enää uudestaan jooko. Hieno tämä meidän oikeusvaltio!
Vieras
Vieras

#79 Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 10:27

#43: Hän - se sai mitä ansaitsi!

En hyväksy eläinten rääkkäystä mutta olen kanssasi asiasta samaa mieltä eläimet ovat eläimiä ja ihmiset ihmisiä.Miksi esimerkiksi koira tarvii ottaa kahvipöytään muiden kanssa vaan sen takia kun se on omistajansa mielestä niin ihana ja söpö(minun mielestäni se ei välttämättä ole)Miksi koiran on nukuttava sängyssä omistajansa vieressä?Hyi hitto sanon minä!!Minkä takia koiran kuva laitetaan lehteen"Onnea Luffe 2.v."Näyttääkö omistajat sitä sitten lemmikilleen?!Järki käteen lemmikin omistajat!Annetaan eläinten elää hyvää mutta ELÄINTEN elämää.

tarja kärkkäinen
Vieras

#80 ei näin

28.10.2010 10:30

todella edesvastuutonta antaa koira tollaselle takas!!
Tanja Rivinoja
Vieras

#81 MIHIN ADRESSI ON MENOSSA?

28.10.2010 10:31

Adressin OTSIKON alle pitäisi laittaa kenelle, mihin ja milloin adressi viedään!!

Olisi hyvä tietää, ettei ihan turhaan mene hyvän asian takia nimien keruu.
Pertsa
Vieras

#82 Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 10:34

#43: Hän - se sai mitä ansaitsi!

Hmmm ... sinulle ehkä eläin, meille muille inhimillinen olento.  Sinua vertaisin lähinnä kuvottavaksi olioksi, samoin kuin tuon koiraparan "omistajaa".  Kuten myös kaikkia eläimiä rääkkääviä ..... olioita!!  Mistä muuten tiedät/luulet tietäväsi, että tuo koira on pomotellut talossa kun noin kirjoitat??  Oletko kenties SE rääkkääjä ite .... jos olet niin tulepa tänne käymään .... näytän sinulle henk.kohtaisesti mitä mieltä olen viattomien luontokappaleiden kiduttajista!!!!  Minulle sinä olet SE, koirat on aina olleet hän .....  että suksi Sudaniin vaan ..... kommentteines!!

Vieras
Vieras

#83 Re: Mitä sanoo kasvattaja?

28.10.2010 10:35

#15: makono - Mitä sanoo kasvattaja?

Sen lisäksi eläinrääkkäyksestä voi saada tuomion ja se on eettisesti väärin. Tennismailaansa ja telkkariaan voi jokainen viskoa mielinmäärin.

Marjo Klankki
Vieras

#84 Amerikanbulldogin rääkkäys

28.10.2010 10:35

Jos asiat on noin pahasti pielessä, että pitää rääkätä viatonta olentoa. Kannattaisi hakea apua itselle, ennenkuin tapahtuu jotan vielä kaueampaa. Mielestäni eläinrääkkäjät eivät ansaitse yhtään eläintä. Rangaistukset kovemmiksi.
taina lehto
Vieras

#85

28.10.2010 10:36

Koitien roikottelu laissa kiellettävä.
Vierasta
Vieras

#86 Re: Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 10:36

#79: Vieras - Re: se sai mitä ansaitsi!

Hohoijaa. Kirjoituksesi on nyt hieman asian vierestä. Koiran ottaminen sänkyyn tai kuristaminen kettingillä ovat aiheina kovin kaukana toisistaan. Voit aloittaa vaikka ihan oman keskustelun eläinten liika-inhimmillistämisestä. Täällä keskustellaan nyt eläimen pahoinpitelystä.

Eläinten ystävä
Vieras

#87 Re: Amerikanbulldogin rääkkäys

28.10.2010 10:36

Ritva Tuomainen
Vieras

#88 Amerikanbulldogin loppuelämä

28.10.2010 10:43

Tämä koiran kuritus tuli julkisuuteen, mutta mitä on tapahtunut neljän seinän sisällä aikaisemmin. Ihminen, joka rakastaa koiraansa ja pitää tätä perheenjäsenenään, ei syyllisty kidutukseen. Tarkoituksena oli varmasti tappaa koira, koira oli vaan vahvempi kuin kiduttajansa arveli sen olevan. Palautusta ei voi misssään nimessä edes harkita. Ja täydellinen, loppuiän eläintenpitokielto koiran omistajalle. Ja koiran omistajalle  rangaistuksena tatuointi otsaan: sadisti.

Tuisku, Hamina
Vieras

#89 Re: Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 10:44

#79: Vieras - Re: se sai mitä ansaitsi!

Sinulle tämän kirjoittaja:  "En hyväksy eläinten rääkkäystä mutta olen kanssasi asiasta samaa mieltä eläimet ovat eläimiä ja ihmiset ihmisiä.Miksi esimerkiksi koira tarvii ottaa kahvipöytään muiden kanssa vaan sen takia kun se on omistajansa mielestä niin ihana ja söpö(minun mielestäni se ei välttämättä ole)Miksi koiran on nukuttava sängyssä omistajansa vieressä?Hyi hitto sanon minä!!Minkä takia koiran kuva laitetaan lehteen"Onnea Luffe 2.v."Näyttääkö omistajat sitä sitten lemmikilleen?!Järki käteen lemmikin omistajat!Annetaan eläinten elää hyvää mutta ELÄINTEN elämää"

 

Mikä sinua siinä niin häiritsee, jos joku rakastaa koiraansa niin paljon, että ottaa sen viereensä nukkumaan??  Älä mene kahvittelemaan paikkaan, jossa koira pääsee kaffepöytään, koska se aivan selvästi häiritsee sinua noin paljon.  Oletko sinä kenties kade näille tällaisille lemmikeille, joita pidetään perheenjäsenenä??  Eikö sinua ole otettu pienenä viereen etkä ole päässyt kahvipöytään aikuisten kanssa, eikä kuvaasi ole laitettu lehteen kun olet täyttäny 5 vuotta??  Lemmikin elämä ei ole sen huonompaa vaikka se pääsisikin omistajansa vierelle nukkumaan ....!!  Anna sinäkin lemmikkien omistajien rakastaa lemmikkejään omalla tavallaan ja yritä suvaita se.  Jos et siihen kykene, pysy poissa.  Tuskinpa sinua sellaiseen paikkaan kaivataankaan, missä arvostelet perheen jäsenistöä (lemmikki mukaan lukien)!!  Lemmikki antaa paljon enemmän omistajalleen kuin huono kaveri/ystävä!!!! Eikä se ainakaan hauku eikä juorua selän takana niin kuin huonot kaverit !!!

k saario
Vieras

#90

28.10.2010 10:51

Uskomattomia eläinten vihaajia tuomioistuimissa !!!!
Maija Piiparinen
Vieras

#91 Mrrr

28.10.2010 10:53

Suomi on sitten oikeuden mukainen maa
jannica neuvonen
Vieras

#92 rääkäys

28.10.2010 10:54

eläin rääkääjät pitäs saaha pahemmat rangaistukset
Vieras
Vieras

#93 Re: Re: Re: se sai mitä ansaitsi!

28.10.2010 10:55

#89: Tuisku, Hamina - Re: Re: se sai mitä ansaitsi! 

 Hyvä, hyvä Tuisku ! Olen EHDOTTOMASTI kanssasi samaa mieltä !!!!

Susanna Mäki
Vieras

#94 Käsittämätöntä!

28.10.2010 10:57

Siis onko meillä Suomessa eläinsuojelulaki vai ei???!! Usko Suomen oikeuslaitokseen mennyt kyllä täysin :( Onkohan siellä paljonkin "valetuomareita" jne/korruptoituneita oikeuden palvelijoita???...vois alkaa tarkistelemaan hieman taustoja.
Heidi Ristola
Vieras

#95

28.10.2010 10:57

joo ei tuolle ihmiselle enää koskaan saa luovuttaa minkäännäköistä eläintä!!
Anu Rönn
Vieras

#96 Uskomatonta

28.10.2010 10:58

Hävytön päätös Varsinais-Suomen käräjäoikeudelta. Uskoni Suomen oikeuslaitokseen vähenee edelleen siitäkin vähästä, mitä sitä on jäljellä, ja kohta sitä ei enää ole ollenkaan.(Myös itse oikeuden kaltoin kohtelema)

"Raharikoksesta" vankilaan, mutta ihmisiin, etenkin lapsiin ja eläimiin, jotka ovat täysin puolustuskyvyttömiä, kohdistuneista rikoksista vähän "nuhdellaan" ja sillä selvä.

En ole väkivaltainen, mutta kyllä välillä olis "saunan takana" hieman töitä.


Vieras

#97 Oikeuden päätös

28.10.2010 10:59

Millasia ihmisiä istuu oikeudessa päättämässä, jos tämä tapaus luokitellaan kerta luontoiseksi kurittamiseksi. Onko heillä tunteita lainkaan kun pystyvät päättämään asian niin, että eläin palautetaan? Onko eläimen hirteen laittaminen kertaluonteista kurittamista? Mikä elävä olento kaipaa tämänlaista kertaluontoista kurittamista, ei sitten niin mikään ja jos tämä oli vaan kurittamista niin mikä on sitten rääkkäämistä?
Samassa lehdessä oli juttu perheriidasta, joka päättyi siihen, että isäntä heitti kaksi "setteriä" kolmannen kerroksen parvekkeelta alas? Mikä helvetti ihmisiä vaivaa? Olis kiva tietää miten ne "setterit" osallistui siihen perheriitaa? Näiden ihmisten naama julkisuuteen niin, että kukaan ei koskaan milloinkaan enään myy/anna heille yhtään eläintä. Olkoon eläin mikä hyvänsä niin rääkkäämisestä kuuluisi joka kerta antaa linnatuomio ja sen verran pitkä, että kerkee miettimään mitä on tehnyt! PRKL!!!
Suodatin
Vieras

#98 Kuvaus tapahtuneesta väärin?

28.10.2010 10:59

Onko Adressit.com provokatiivisesti tahallaan julkaissut kuvauksen tapahtumasta väärin, vai onko sattunut vahinko? Iltalehden mukaan koira oli ylikireässä hihnassa yli viisi tuntia, kuitenkin parvekken sisäpuolella. Vaikka eläimen kärsimys on ilmeinen ja suurin osa "adressin" allekirjoittajista lienee lukenut todellisen uutisen, voisi asiasisältö kuvauksessa olla kuitenkin oikein.
Jani Malmberg
Vieras

#99 Oikeuslaitos tekee päätöksen ja miettii tarkkaan.

28.10.2010 11:01

Luuletteko te ihmiset, että oikeuslaitoksissa on ammattitaidottomia ihmisiä töissä? Asiahan on näin että tässäkin tapauksessa on monta näkökohtaa mietittävä ennenkuin tehdään minkäänlaisia johtopäätöksiä. Koiran roikottaminen on sinällään paha teko ja se on verrattavissa eläinrääkkäykseen. Koiran kurittaminen on kyllä joissain tapauksissa hyvinkin sallittava käyttäytymismalli ja varsinkin tiettyjen rotujen kohdalla kun ei saada koiraa alistumaan muilla keinoilla.

Koiran palauttaminen omistajalle oli oikea päätös, sillä koiran paikka on omistajansa rinnalla ja uskon, että omistaja miettii tekojensa seurauksia. Omistajalla on oikeus päättää mitä koiralleen tekee. Ulkopuolisten tahojen ei tule puuttua toisen omaisuuteen. Jos omistaja päättää esimerkiksi, että koira ei ole hänenlaisensa niin hän saa sen ampua ja lopettaa. Tämä on arkipäivää pohjoisessa ja muuallakin. Se pitää vain hyväksyä, että omistaja päättää mitä koiralle tekee? Kukaan ei toivo kiduttamista kenellekään ja maalaisjärki pitää olla mukana kun hoidetaan eläimiä.

Teille kaikille minä haluan sanoa, että kenellekään ei kuulu omistajan ja koiran erottaminen toisistaan. Jättäkää mies rauhaan!!!
PIKKUMYY
Vieras

#100

28.10.2010 11:02

^ Huh huh mikä idiootti olet Jani Malmberg.

En ymmärrä miksei koiraa ole jo lopetettu.
VIHAAN SINUA SUOMEN PASKAVALTIO.