Oulun erikoisluokkia 3.–6.-luokkalaisille ei saa lakkauttaa


Vieras

#101 Re:

22.10.2014 10:57

#88: -  

 Samaa mieltä. Hoksautan seuraavasta asiasta: Tuiran koulu on lakkautuslistalla. Kukaan ei kerro, minne alakoulun noin 200 oppilasta mahtuvat. Hajasijoitellaanko alueen lapset kolmeen eri kouluun, kaverit eri kouluihin? Allekirjoittakaa myös Tuiran koulun puolesta -adressi, kiitos. Kaksi erikoisluokkaa, musiikkiluokat, on Tuiran alakoululla. Ne ovat rikkaus.  


Vieras

#102 Re: Kuntaliitoksen jälkimaininkeja

22.10.2014 11:02

#12: Toinen FM - Kuntaliitoksen jälkimaininkeja 

 Olethan jo allekirjoittanut Tuiran koulun puolesta -adressin? Koulu on lakkautuslistalla, eikä kukaan kerro, minne alakoululaiset aiotaan hajasijoitella. Tuirassa on myös kaksi erikoisluokkaa, musiikkiluokat, joista toinen aloitti tänä syksynä.


Vieras

#103

23.10.2014 04:24

Panostaminen esim. liikuntaan luo hyvän pohjan lapsen elämään, se jää yleensä vaikuttamaan koko elämään ja sitä kautta vaikuttaa hyvinvointiin terveyttä lisäävänä.
Liikunnasta säästäminen on lyhytnäköistä toimintaa, sillä tutkimusten, viikkolehtien palstoilta ja tv-ohjelmista saamme lukea jatkuvasti miten ihmisten elämä ja terveys kohenee, kun he alkavat liikkumaan. Myös painonpudotukseen liikuta vaikuttaa, ja paino ongelmaa emme saa päästää amerikkalaisiin mittoihin! Liikunnasta säästäminen on erittäin lyhytnäköistä toimintaa, koska se on alue, jota lisäämällä yhteiskunta säästää terveysmenoista. Päättäjät, pyydän tutustumaan muutamaan tutkimukseen liikunnan terveysvaikutuksista.

Vieras

#104 Re: Re: vastaus

23.10.2014 04:37

#43: Fanny - Re: vastaus  

 Samoin, olen yh, ja lapsillani on ollut mahdollisuus liikuntaluokkaan. Olen siitä kiitollinen. Jos luokat lopetetaan , silloin niistä tulee vain eliitin mahdollisuus. Ei mennä amerikkalaiseen malliin, suomessa on sentään jotain tasa-arvoista ja pyrkimystä siihen.


Vieras

#105 Re: Paniikkisäästöt tulevat lopulta kalliiksi

23.10.2014 04:40

#76: Ope, evp - Paniikkisäästöt tulevat lopulta kalliiksi 

 Liikuntaluokkaa käyvien keskiarvot ovat keskimääräistä paremmat, näin olen kuullut. Keskittyminen myös parempaa luokassa, kun välitunnilla liikutaan, ja energiaa saa purettua liikunnan parissa.

Nyt on aika toimia

#106 Kaikki mukaan Adressiin :Vesistöjen Puolesta _Stop Talvivaara

27.10.2014 14:43

Herää Oulu Asukkaineen, elämän perus asiat ollaan tuhoamassa Uraani kaivos

Talvivaaran toimesta, Aikaa on vähän ,Vesi on kaiken elämän perusta .

Alle kirjoittakaa .Adressi :Vesistöjen Puolesta-Stop Talvivaara !

Oulu järven vesistö ,sekä Oululaisten juomavesi ollaan tuhoamassa ,Ympäristörikollisten toimesta.

puolustaja

#107 Ora

02.11.2014 19:15

Keskustalaisena kyllä sanon tässäkin: ihminen on tärkein. Lähipalveluista on pidettävä huoli ja erityispalveluista eritoten!

Teppo Tuluppu

#108 Erikoisluokkatoiminta on sosiaalisesti tärkeää

08.11.2014 10:28

Liikuntaluokkien osalta haluan kommentoida, että moni liikuntaluokan oppilas olisi syrjäytymisvaarassa tavallisessa luokassa. Liikunnan kautta energisempien ja opettajan ja kouluyhteisön haastavaksi kokemien lasten on mahdollista kanavoida aktiivisuuttaan hyväksytyllä tavalla ja saada positiivista palautetta itsetuntonsa ja kasvunsa tueksi. Myös ryhmätyötaidot kehittyvät näillä lapsilla helpommin toiminnallisessa ympäristössä. Kaukovainion liikuntaluokilla (samoin kuin Rajakylän ja Herukan musiikkiluokilla) suuri osa oppilaista tulee omalta oppilasalueelta ja toiminta on näin ollen ennaltaehkäisevää työtä ja panostusta tulevaisuuteen.


Vieras

#109 Myos kansainvalinen koulutus Oulussa on vaarassa

18.11.2014 01:59

Oulun kansainvälisen koulun toimintaa ajetaan myös alas, tutustukaa toiseenkin adressiin ja auttakaa pelastamaan IB-luokatkin:

Adressi kansainvälisen koulun puolesta