Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#351 Re: Homofoobikot!

09.03.2015 15:52

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 Eikös kuitenkin ollut hyvä sentään, että oli sinullakin edes äiti ja hyvin on voinut kasvattaa, mene ja tiedä. Lapselle on tärkeää saada lähtökohtaisesti sekä isä että äiti. Erilaisina täydentävät toisiaan ja lapselta ei puutu isänmalli. Spermapankista ei oikeaa isää saa. Puhuvat vain luovuttajasta. Sitten taas kaksi homoa ei mitenkään pysty äidiksi muuntumaan ja ovat vain kaks karjua. Imettäminenkin on jo täysin mahdotonta ja vielä puhuvat luonnollisuudesta! Tahallaan ja lain voimalla ei tule tehdä karhunpalvelusta. Tollasta lakia ei kukaan voi Suomeen haluta! On se raja olemassa vastuuttomuudessakin.

Kielikuvien avulla tapahtuva keinotekoinen vääntäminen, sen aika on jo mennyt ja homojen ei kannata sitä peliä enää jatkaa. Esimerkkinä vain yksi, kielikuvien avulla tapahtunut keinotekoinen identiteettikysymyksen siirto ihmisoikeuskysymykseksi.Tätä juuri ihmisoikeuskeskuksen Kristiina Kouros pelkäsi, että nämä äärettömän tärkeät termit hävittävät tällaisen väärinkäytön myötä niiden alkuperäisen merkityksen. Ja niistä tulee ismejä. 


Vieras

#352 lampaat

10.03.2015 09:30

Raamattu on tai ei ole. Usko on tai ei ole. Usko tai älä?! Mutta älä aja kaksilla rattailla?!


Vieras

#353 Re: Jumalalla on Kaikkivalta

10.03.2015 19:01

#352: - lampaat 

 Terve! Suosittelen kaikille, ottakaa tosissanne uskonasiat. Jeesus antaa meille ihmisille maallisesta mallista poikkeavan, täysin erilaisen ohjeen.

Mutta Jeesus kutsui heidät luokseen ja sanoi: "Te tiedätte, että ne, joiden katsotaan olevan kansojen ruhtinaita, herroina hallitsevat kansoja, ja mahtavat pitävät niitä vallassaan. Näin ei saa olla teidän keskuudessanne. Joka teidän joukossanne tahtoo tulla suureksi, se olkoon teidän palvelijanne, ja joka teidän joukossanne tahtoo olla ensimmäinen, se olkoon kaikkien orja. Eihän Ihmisen Poikakaan (Jeesus) tullut palveltavaksi vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monien edestä." Mark. 10:42-45

Meitä ihmisiä on paljon ja arvelen monilla olevan vääristyneen kuvan Jeesuksesta ja Jumalasta. Rukouksessa lähestymme pyhää Jumalaa. Rukous ei ole kahden tasavertaisen kumppanin keskustelua, vaan pienen ihmisen nöyrtymistä suuren ja pyhän Jumalan edessä.

"Vai pitäisikö tässä ruveta nöyristelemään..." kirjoitti eräs kommentoija jossakin. Nöyrä ja nöyristely ovat kylläkin aivan eri asioita. Ei-nöyrä ihminen voi tekeytyä joksikin aikaa nöyräksi ja vaikkapa nöyristelläkin. Nöyryys ei puolestaan tule esille oikein mitenkään ja jos tulee, ei taida oikeaa nöyryyttä sitten ollakaan.

Jeesus tuli ja käänsi kaiken ylösalaisin. Monet viimeiset tulevat ensimmäisiksi.

Jumalan mittapuu niin toisenlainen on.

On pieni vahvin, suuri voimaton.

On köyhä rikkain, särjetty toivon saa.

Mitättömimmän, halvan hän korottaa kunniaan. 

 

Tämä maailma tarvitsee sanomaa: Tulkaa ja ostakaa rahatta ja hinnatta. 

Jeesus on tullut, että meillä rauha olisi,

hänen haavainsa kautta olemme paratut. 

Lapsellista

#354

11.03.2015 20:36

Miksi yksinhuoltajat saavat hankkia lapsia, mutta homot eivät saisi? Miksette te siitäkin kiukuttele jos kerta lapsella kuuluu olla äiti JA isä? Älkää viitsikö olla noin lapsellisia, te saatte elää yhä ihan niin kuin ennenkin, ei se ole teiltä pois jos muiden elämä helpottuu ja maailma kehittyy.

hah hah haa

#355 Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

12.03.2015 11:24

#19: Jeesuksen omainen - Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Where's your god now? Muahhahahahahahaha


Vieras

#356 Myöhäistä on itkut enää

12.03.2015 14:32

Siis kai te jumalasta huolehtivat ja ennakkoluuloiset olette huomanneet, että Tasavallan Presidentti on jo allekirjoittanut lain? Se on vahvistettu. Tulossa voimaan. Varmasti. Ihan turhaan te täällä enää itkette!! :'D


Vieras

#357 Re: Re: Isä tapasi sanoa, ettei tyhjännaurajasta kasva miestä??!

12.03.2015 15:28

#355: hah hah haa - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Moni tekee mielettömyyksiä, kun elämästä katoaa mieli. Ettei niin kävisi, Jumala ja Raamattu tulee pitää pääasioina. Se, mikä on Raamatun mukaan oikein, on ihmiselle terveellisintä, yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisinta, taloudellisesti usein edullisinta, kulttuurillisesti arvokkainta, ympäristöllisesti puhtainta ja uusille sukupolville onnellisinta. Kristityt pyrkivät elämään Raamatun mukaan ja kehottavat siihen toisiakin. Hyvällä asialla ovat olleet rukoilijat, jotka samalla haluavat huolehtia avioliittolainsäädännön pysyttämisestä lasta suojaavana. Kenen joukoissa siis seisot? Siitä on kysymys.

Minun ja sinun tähtesi Jeesusta pilkattiin ja kidutettiin. Jeesus on ristillä voittanut pimeyden vallat. Tuota ajatellen me elämme täällä maailmassa "jo nyt, mutta ei vielä" -tilanteessa. Vielä ei maanpäällinen elämämme ole lopussa ja olemme vielä matkalla.

Ei kai tarvinne ketään muistuttaa, että olemme täällä vain käymässä. Jeesus on Raamatun mukaan ainoa tie Jumalan yhteyteen. Jos väitämme muuta, se on ikiomaa ajatteluamme. Sellaisen varaan emme uskalla jättää iäistä osaamme.

Jumalan koulussa kypsynyt saa kokea, että Herra sotii omiensa puolesta. Jumalan tiet ovat erilaiset kuin meidän.


Vieras

#358 Re:

12.03.2015 16:01

#356: - Myöhäistä on itkut enää 

 Hyvä presidentti allekirjoitti huonon lain. Meillä on Suomessa tapana, että lait tehdään valmiiksi eduskunnassa ja presidentti ne vahvistaa. No nyt ei ole presidenttiä syyttäminen tästä tilanteesta. Kaikki vastuu kaatuu homoliittoja kannattaneille sekä Yle Uutisille ja muulle medialle, joka päivästä toiseen toi esiin vain yksipuolista homopropagandaa. Yle oli valjastettu homojen asialle, joka sinänsä on täysin käsittämätön asia. Matti Rönkä on kiva uutisten lukija, mutta Yle Uutisilta on valitettavasti karissut kokonaan luotettavan uutishuoneen maine, koska uutisointi on ollut täysin yksipuolista kuukaudesta toiseen. Sitä mainetta lienee mahdotonta saada palautetuksi. Ainakin pitäisi jonkun kantaa vastuuta. STT:n uutisia kaipailisin.

Eihän me täällä mitään itketä. Nythän vaaleissa ihmiset saavat ilmaista tahtonsa, mitä mieltä ovat Yle Uutisten yksipuolisesta toilailusta ja kaikesta muustakin. Uusi eduskunta voi aivan yhtä hyvin olla yhtymättä vanhan hölmöilyyn, jos haluaa kantaa vastuuta asioista ja maastamme. Vai myöhäistä, oletkos ollu jossain nukkumassa.


Vieras

#359

13.03.2015 00:05

 

 

Hei!  joo - täällä on tutun tuntuista porukkaa,  ihan juuri se sama säpinä päällä, niiku ollakkin pitää,  
Rääväsuut rääkyy jne.   
Häh - äläkääkä ny vaan ottako toresta - sano tampereen likka ja taas valehteli.  Morjesta vaa!  Itte kullekki säärylle!

Ettekkes ookki meiltäpäin kotoosin?

 

 


Vieras

#360 Re: Re: Jumalalla on Kaikkivalta

13.03.2015 00:07


Vieras

#361 Re: Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

13.03.2015 00:09

#355: hah hah haa - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 

 

Eikö ole päinvastoin tullut usseinkin mieleen Finduksen,--  eikun Fundiksen sanat Venäjästä,  kuumasta kesästä ja monesta muusta.  Silloin ei  vielä olisi uskonut että näin  voivat asiat yhtäkkiä olla aivan toisin kuin ennen. 


Vieras

#362 Re: Re: Re:

13.03.2015 00:12

#330: - Re: Re:  

 

 

Ollaankos tämän hyvän kirjoittajan kanssa tutuja ?  Jos ei olla ennestään,  sanon siulle,  jotta kappas vaan,  Ja TERVE!  Hyvin  riipustettu!  P.

 


Vieras

#363 Re: Re: Re: Re: Kari Mäkinen eksyttää!

13.03.2015 00:13

#331: Ilmari - Re: Re: Re: Kari Mäkinen eksyttää! 

 

No ja Ilmari,  taas  osuit nappiin!

 

 


Vieras

#364 Re:

13.03.2015 00:14

#332: viisas -  

 

 

Ja tää on meirän Lysti-Liisa.  Saaks halata?  

 


Vieras

#365 Re: Re: Re: Kiusaajia äidin oomme kaikki

13.03.2015 00:15

#334: - Re: Re: Kiusaajia äidin oomme kaikki 

 Ja tää on etenkin LystiLissun tekstiä!  
Missäs sää oot kuhkinu oikee?


Vieras

#366 Re: Re: Re:

13.03.2015 00:17

#336: - Re: Re:  

 

Tähän voisi vielä lisätä,  että "puolimatka"huolimattomasti.   :)))


Vieras

#367 Re: Re:

13.03.2015 00:19

#339: Totuus sattuu - Re:  

 

Minä en ainankaan oo änkenny sinne yhtikäs mitään,  sinne Jumalan suuhun nimittäin.

Minä niin oon kaivannut teittiä kuulkaas!  Tierättekks te sitä!  

 


Vieras

#368 Re: erilainen näkemys

13.03.2015 00:22

#337: H-Mari - erilainen näkemys 

 

 

No heps H-Mari!  Nice to see you!  KIva että on uutta porukkaakin.  Missäs sää selllasta oot lukenu,  jotta tappaa?


Vieras

#369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos!

13.03.2015 00:26

#340: Synteettinen synti - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei ranskalaiset julkihomotkaan halua homolakia, homolaki on petos! 

 

 

 

Taitaa täällä olla enemmänkin uusia immeisiä.  Kuulehan sie,  asiallisesti sanottu,  että kulttuurisidonnaisia näkemyseroja.  HHHM  mutta suaapii sitä aatella niin,  vaan suapii sitä aatella ihan toisinkii!  Täst olis mukava haastaakkii,  Mutt' uni se laittaa jo silmää kiinn.  Siis näkemisiin!

 

 


Vieras

#370 Re: Re: Re: entä jos se onkin niin että heterot ovat sairaita?

13.03.2015 00:28

#338: Luonnollisesti - Re: Re: entä jos se onkin niin että heterot ovat sairaita?  

 

 

PAITTI ETTÄ LÖYTYY!

 

      E L Ä M Ä!

 


Vieras

#371 Re: Homofoobikot!

13.03.2015 00:30

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 

TÄÄ ON KUULE PUPPUA,  SORI VAAN,  MUTTA  TOISIN KÄY.

 


Vieras

#372 Re: Homofoobikot!

13.03.2015 00:40

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 

 


Kyllä ollaan kuule  sen p:n vertaa ja enemmänkin huolissaan lapsosista.
 Näitä erillaisia vajaita perheitä elämä muullakin tavalla synnyttää,  mutta tässä on kyse siitä,  että lainsäädäntöä ei rustata esittämään tällaista suhdemuotoa normaalina tilana,  tai jopa ideaalina l.ihannetilana.  Tämä alkaa olla siellä kehityksen pidemmällä  asteella näkyvissä.  Esim.  Usassa saatetaan jopa suosia adoptioissa homo/lesboperheitä,  jopa vastoin biologisten vanhempien toivetta.Siis en sano,  enkä tarkoita että ihmiset homo/lesboperheen muodostaessaankaan  ovat jotain alempiarvoista ihmisryhmää,  vaan sisältäessään tuon  toisen biologisen vanhemman puuttumisen,  se tarkoittaa sitä,  että lapsi on joutunut kokemaan  tuskallisen menetyksen,  ja niin arvokkaan,  ettei se ole edes mitattavissa.  Tälle asialle  pitää  sen kivun kautta silmät avat,  muuten se ei puhu yhtään mitään.

 Vaikken kyllä ymmärrä selllaisia  vanhempia,  jotka lapsensa ovat valmiitt antamaan adobtioon,  en todellakaan.  missään tapauksessa,  enkä mitenkäänpäin!  Se on näin!


Vieras

#373 Re: Re: faith in humanity lost

13.03.2015 00:43

#311: Älä luovuta - Re: faith in humanity lost 

 

Anteeks nyt,  mutta älä ihminen käytä tuollasta kieltä,  Vaikka ollaan vakavien asioiden kanssa tekemisissä,  et sanoisi noin kasvokkain.  Älä kirjoitakkaan.  Ei ole Herramme kieltä eikä mieltä!.

 


Vieras

#374 Re:

13.03.2015 00:47

#325: -  

 

 

Ai,  tämä on jotain todella arvokasta! 

....

Älä suutu lapsehen leikkivään,

joka kotisi täyttävi äänillään.

Kovin paljon kyllä hän mellastaa,

monet harmit ja huolet hän aikaan saa.

Pian poissa hän on. Koti tyhjäksi jää,

sinä kaipaat, sydämesi nyyhkyttää.

 

Älä suutu nuorehen nousevaan,

joka kulkee kerskuen kunnostaan.

Elon ehkä eksyy hän harhoihin,

jopa joutuu monihin vaaroihin.

Pian poissa hän on, et apua saa,

vaikka raskas vanhan on vaeltaa.

 

Älä suutu miehihin, naisiinkaan,

kun he toimivat täydessä tarmossaan.

Tosin heissä ehkä on erheitä,

kuka meistä vailla on virheitä.

Pian poissa he on, sinä huomaat sen:

Oli työnsä kiitoksen arvoinen.

 


Vieras

#375 Re:

13.03.2015 07:49

#359: -  

 "Mä oon meiltä ja muut on meirän grannista." Moikka vaan myös idempää.