Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi


Vieras

#276

12.12.2014 19:26

Komea poika on minun

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.12.2014 20:53



Vieras

#278 Re:

12.12.2014 20:55

#277: -  

 

 

Mass Resistance

 They said that because of Friday’s upcoming marriage
vote they want our permission to broadcast Scott Lively’s


powerful speech
 The Global Threat of Homosexuality”,

which we host on our site, and that they would add

Finnish subtitles to it.

 

 Mass Resistance

 

 




Vieras

#279 VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN!

13.12.2014 08:32

 

#876: -  

LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN SUKUPUOLINEUTRAALIN AVIOLIITTOLAIN SEURAUKSISTA!!!!!

On VÄÄRIN, että tiedotusvälineet ja media Suomessa on niin puolueellista, etteivät he juurikaan tee juttuja heistä, jotka ovat sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. 

Vaadimme enemmän keskustelua TV:hen, lehtiin ja mediaan aiheesta, nykyinen median kanta on liian puolueellinen. Esim. Jani Toivola on joka lööpissä, samoin Anni Sinnemäki, homopareja esitellään joka puolella jne

Asiantuntijoiden ja perinteistä avioliittolakia puolustavien mielipiteitä ja puheenvuoroja kaivattaisiin lehtijuttuihin, ja enemmän julkista keskustelua TV:hen, jossa vastapuolet voisivat esittää tasa-arvoisesti kantansa.

 

HETEROT TAAS VAUHDISSA

#281 HETEROT TAAS VAUHDISSA

13.12.2014 09:19

Nettisaalistajat vankilaan kymmenien tyttöjen hyväksikäytöstä

 

Lauantai 13.12.2014 klo 07.17

 

  

Miesjoukko etsi uhrinsa netistä. Nuorin heistä oli 12-vuotias tyttö.

FAKTAT

Näin uhrit kokivat

Osa uhreista kertoi saaneensa seksuaalissävytteisiä nettiviestejä useilta miehiltä:

- Olen saanut vastaavanlaisia viestejä muiltakin miehiltä. Todella ikävää ja pelottavaa, tyttö 15 v.

- En ymmärtänyt keskustelun vaaroja, tyttö 12 v.

- Viestit olivat häiritseviä ja pelkäsin, että hän ottaa selvää, missä asun, tyttö 15 v.

Oikeudessa esitettyjen asiantuntijalausuntojen mukaan 11-14 vuoden ikä on lapsen kannalta erityisten haavoittuva ja riskialtis.

Yksikin nettikeskustelu voi traumatisoida. Lapsi, joka tajuaa tulleensa hyväksikäytön uhriksi, saa aina itsetuntovaurion, syyttelee itseään ja usein rankaisee itseään tavalla tai toisella itsetuhoisesti.

Helsingin hovioikeus ei hyväksynyt saalistajien selityksiä ja vetoomuksia, vaan katsoi miesten ansainneen vankeustuomionsa.

Perjantainen päätös liittyy laajaan, alaikäisiin tyttöihin kohdistuneeseen rikosvyyhtiin. Miehillä oli useita kymmeniä uhreja. Käräjäoikeus on käsitellyt asiaa aiemmin Helsingissä, Espoossa ja Tampereella.

Satoja tyttöjä

Vyyhti alkoi purkautua syksyllä 2011 yhteen tyttöön kohdistuneesta, netistä alkaneesta rikoksesta. Pian selvisi, että lapsi oli joutunut usean miehen hyväksikäyttämäksi.

Espoon-haaraan liittyneessä rikostutkinnassa poliisi löysi pääepäillyn tietokoneelta jälkiä miehen tekemistä nettihauista Kuvake.net -yhteisöpalveluun. Hakukriteereihin oli merkitty alle 16 vuotta. Poliisi sai palvelun ylläpitäjältä miehen viestit runsaan puolentoista vuoden ajalta.

North-nimimerkillä toiminut mies oli lähettänyt ainakin 1 500 viestiä usealle sadalle alaikäiselle tytölle.

25-vuotiaana sinkkuna esiintynyt mies kertoi kuulusteluissa, että hän oli koukuttunut aiheeseen niin, että lopulta kaikki vapaa-aikakin kului nettiseksin parissa. Nuorin Northin uhreista oli 12-vuotias tyttö.

Mies lähestyi uhrejaan yleensä kehumalla näiden ulkonäköä. Hyvin nopeasti nettikeskustelu eteni seksuaalissävytteiseksi. North imarteli uhrejaan ja kyseli näiltä äärimmäisen intiimejä asioita ja mieltymyksiä. Hän myös ehdotteli heille suoraa seksiä ja kehui omia taitojaan alalla.

Törkeitä tekoja

Northina esiintynyt Jan Daniel Kaulbars-Staudingerin, 29, katsottiin syyllistyneen 37 eriasteiseen hyväksikäyttöön ja käytön yritykseen. Vakavin niistä oli törkeä hyväksikäyttö, jossa mies oli 14-15 -vuotiaan uhrinsa kanssa sukupuoliyhteydessä useita eri kertoja. Oikeus tuomitsi hänet neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Mika Arto Kukkosen, 47, katsottiin syyllistyneen kaikkiaan 9 eriasteiseen hyväksikäyttöön, seksuaalipalvelun ostamiseen nuorelta sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämiseen. Hänet tuomittiin vankeuteen 3 vuodeksi ja 7 kuukaudeksi. Jyrki Tapani Lammervo, 39, sai 2 vuoden ja 7 kuukauden tuomion hyväksikäytön yrityksestä, hyväksikäytöstä sekä törkeästä hyväksikäystöstä.

Neljäs, runsaan kahden vuoden tuomion saanut mies vapautui tällä viikolla vankilasta. Viides selvisi alkujaankin ehdollisella tuomiolla.

 

RISTO KUNNAS
risto.kunnas@ilmedia.fi

Vieras

#282 Re: VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN!

13.12.2014 10:46

#279: - VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN! 

 Juuri niin. Suomessa indoktrinoidaan ihmisiä median puolueellisillla valinnoilla.

Joskus ihan silmän lumeeksi voi joku homoliittoja vastustava kantakin tulla mediassa esiin,  mutta todellista silmänlumetta sekin, koska ihmisille ei kerrota millaiset seurausvaikutukset sillä on.

Ihmettelen sitäkin miksi ei kansanedustajat kerro, vai onko se heidän mielestään taktisesti huono juttu tuoda yleiseen tietoisuuteen esim. mitä Kanadassa ja USA:ssa on tapahtunut. Vai onko todella niin että media ei suostu niitäkään kommentteja ilmiasemaan?

Alan pikkuhiljaa uskoa siihenkin että liian moni suomalainen todella haluaa sen homoliittojen hyväksynnän tuoman sekasorroan meidän maahan. Synni olemus on sellainen että on kivaa kun saa muutkin tekmään sitä pahaa mitä itse tekee. Sillä tavoin se pahanteko ikään kuin saa oikeutuksensa. 

Lapsilta ei kysytä, ei liioin heistä välitetä kun homolakia eteenpäin ajetaan.

 

Järki hoi!

#283 Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 15:19

On asioita joista ei puhuta ja joista vaietaan, koska ne ovat kiusallisia ja paljastavat luonnottomuuden mukanaan tuomat haitat. On otettava rohkeasti esille homoudesta johtuvat fyysiset haitat. Tunnettu tosiasia on että anaaliseksin harjoittamisen kautta leviää paljon enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Tämä on terveydellinen haitta, joka näkyy myös yhteiskunnassa esim. terveydenhuollossa. 

Homomiehistä noin kaksi kolmesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa riippumatta suojavälineistä ja suojatoimenpiteistä. Peräaukko on suunniteltu toimimaan työntämään ulos ulostetta, ei niin että sen sisälle työnnetään jotakin edestakaisin hangaten. Tämä aiheuttaa sen, että peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon, peräaukon syöpä.

Välihuomautuksena tuon esille, että heteroseksissä anaaliyhdyntä on yhtä vaarallista kuin homoseksissä. Anaaliseksi ei kuulu luonnolliseen heteroseksuaalisuuteen. 

Homoseksi sisältää hyvin usein sekä anaalisen että oraalisen seksiaktin, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun sekä elimistöön, jossa ne aiheuttavat ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia, myös peseytymisen jälkeen. Homoudesta seuraa mittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa. 

Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirjan julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa. (Lähde: Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs])

On selvää, että fyysisten haittavaikutusten myötä mukaan astuu myös henkinen kuorma sekä ahdistus. On selvää ettei homoseksuaalisuus lisää ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä ja onnellisuutta, vaan päinvastoin kuormittaa niitä kovasti. 

Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin. Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä. Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen ("homofobia") synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä. 

Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt. 

Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta seksuaalisesta suuntautumisesta. 

On myös selvää, että homoseksuaalisuus on luonnotonta seksuaalisuutta sekä luonnollista huonompi vaihtoehto. Ihmisen minäkuva voi paljon paremmin, jos hän voi toteuttaa itseään luonnollisen järjestyksen mukaisesti.

On täysin käsittämätöntä, että homoseksuaalisuutta koitetaan yhteiskunnassa kaikin tavoin tukea, vaikka se on ihmiselle haitallista kuten edellä olevat terveyshaitat ja tutkimukset selkeästi osoittavat. Mielestäni homoseksuaalisuuden tukeminen on mitä pahinta manipulaatiota, jossa nuoret ihmiset ohjataan vakavien terveyshaittojen tielle.

Lisään vielä edeelliseen lääkärin kirjoittamaan tekstiin oman pienen kommenttini.

Eikö ole mieletöntä sekin, että tiedotusvälineet on pullollaan sitä mitä pitäisi syödä, mitä ei pitäisi syödä, miten elää että pysyt terveenä jne....

....ja sitten oikein eduskunnan voimalla halutaann kansakunnallemme lisää inhottavia  sairauksia tämän iljettävän synnin seurauksena!!!!!! Kansallemme lisää maksettavaa kaiken kaikkiaan modrenia elämää puolustavan, puhtaasti aikuisten synnillisten iljettävien himojen takia!

Jani Toivola, Joudut sinäkin vielä kaikesta tästä katkerasti  tilille, jos et parannusta tee! Omalla toisia vetoavalla persoonallasi sen sijaan että antaisit Jumalalle kunnian, viet kansaamme harhaan, monen muun kanssa. 

 


Vieras

#284 Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 15:32

#283: Järki hoi! - Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 Pekka Reinikainen tai Päivi Räsänenkö se siellä kirjoittelee?

Sama

#285 Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 15:57

#284: - Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 Sen verran tiedän kätilönäkin että asiat on ihan oikeita. Kertakaikkiaan koko homo asia on niin iljettävä monelle, ettei jutun juurta edes saa tästä aiheestä kun niin paljon iljettää. 

Ihminen kaikessa sielunsa pimeydessä tekee ihanasta Luojan luomasta seksistä iljettävää himojen mukaan toimimista, josta ihan varmasti on vaan seurauksena kurja, surkea  olo ja kurjaakin kurjempi elämä. 

Kyllä kaikki lääkärit nämä asiat hyvin tietää. Olen takuu varma että Päivi Räsänen ja Reinkainen ei näillä sivuilla vieraile. Jos niin tekisivät, olisi asiat huonosti. Ministerillä on parempaakin tekemistä kuin seurata hervotonta rienaamistaan tälläkin sivustolla. Jumala Päiviä vastakin siunatkoon, vaikka maailma ilkeyksissään häntä rumasti kohtelee ja nimittelee. 


Vieras

#286 Jaa tätä adressia, tutuille, sukulaisille ja kavereille!

13.12.2014 16:11

 

Levitä edelleen tietoa tästä adressista kertomalla siitä ystävillesi ja esim. klikkaamalla tämän sivun yläosassa olevaa "Jaa Facebookissa"-nappia tai jakamalla tämän adressin linkkiä netissä.

Tehdään yhdessä hyvää, nykyisen avioliittolain säilyttäminen on sen arvoista!

Jaa tätä adressia, tutuille, sukulaisille ja kavereille!


Vieras

#287 Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 16:44

#283: Järki hoi! - Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

Mikäli laki tulee voimaan sillä edesautetaan myös näitä Setan tavoitteita,

Yhdysvalloissa on käynyt samoin ja ikäviä seurauksia on ollut…tuntuu kauhealta

 

Tässä linkki Setan toimintasuunnitelmaan: kohta Sosiaali- ja terveysala

 

  • Seksuaalikasvatuksessa käsitellään sukupuolen ja

         seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta yhdenvertaisesti

         ja ajantasaiseen tietoon perustuen.

 

  • Verenluovutus on mahdollista seksuaalisesta suuntautumisesta

          riiippumatta. 

 

  • Seurataan kansainvälistä keskustelua ja vaikutetaan

         Veripalvelun toimintaan. 

 

 

 

 


Vieras

#288

13.12.2014 18:03

Mulle kaikki ja heti.


Vieras

#289 Re: Re: VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN!

13.12.2014 20:39

#282: - Re: VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN! 

 

 

 

 

 

 

Olen ymmärtänyt,  että olis viisasta nyt tarttua siihen retoriseen käsitevalintaan kampanjassa, joka vie mielikuvat asiasta harhateille,  nimittäin ihmisoikeusterminologia:
t a s a r a r v o i n e n  -  y h d e n v e r t a i s u u s 


tarkoitetun iskusanan  j a t k u v a
liittäminen ko. aloitteeseen on


itsessään  jo   s e l v ä k a n n a n o t t o   aloitteen puolesta, aivan kuten sen laatijat ovat suunnitelleet."

 

Ja piakkoin julkaistavassa 47 papin kannanotossa on tullut esiin hyvä vaihtoehto termille, se on myös kaikkein suomalaisin. Tästä vaan käyttöön!

 

 

 Pappien mukaan ne piispat ja papit, jotka "tukevat sukupuolisuuden sivuuttavaa avioliittolakia,

Ehdotan,  että aletaan järjestelmällisesti  ja sitkeästi  sivuvedoista huolimatta viljelemään tätä käsitettä.
Uskon sen olevan erittäin tervetullut,  koska ihmiset "haistavat"  luonnostaan tasa-arvotermistön keinotekoisuuden tässä yhteydessä. 

 

 



 

 




Vieras

#290 Re: Re: Re: VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN!

13.12.2014 20:40

#289: - Re: Re: VAADIMME LISÄÄ TASAPUOLISTA KESKUSTELUA MEDIAAN! 

 

 

Sukupuolineutraali avioliitto muuttaa avioliiton l asta suojelevasta aikuisia suojelevaksi instituutioksi.



Ilman miehen ja naisen välistä avioliittoa yhteiskunnasta puuttuu instituutio, joka suojelee lapsen oikeutta kasvaa isänsä ja äitinsä hoidossa.

Vaikka sukupuolineutraalia avioliittoa markkinoidaan tasa-arvon nimissä, se loukkaa lapsen biologista perustarvetta tuntea isänsä ja äitinsä ja pakottaa monia lapsia elämään keinotekoisessa maailmassa ilman isää tai äitiä.” (Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka)







Ten Arguments From Social Science Against Same-Sex Marriage (By Family Research Council)

Suuri ja kasvava tieteellinen näyttö tukee naisen ja miehen perustamaa perhettä ylivoimaisesti parhaana lapsen kasvuympäristönä.

A large and growing body of scientific evidence indicates that the intact, married family is best for children. In particular, the work of scholars David Popenoe, Linda Waite, Maggie Gallagher, Sara McLanahan, David Blankenhorn, Paul Amato, and Alan Booth has contributed to this conclusion.....

 





http://www.tapiopuolimatka.net/asiantu

 

 




Vieras

#291 Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 20:45

#287: - Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 

 

Oletko käynyt läpi sitä setan sos.terv.suunnitelmaa?

 Jos olisit vaikka vähän märehtinyt valmiiksi,  ei sinne jaksa lähteä umpihankeen,  kun tulee niin kurja olokin koko touhusta.

 

 Oletko  ....     hei jotta saatais vähän isompaa tekstiä,  saa näköjään aivan näin helposti
kuin että ottaa vain:  pienen pätkän,  vaikka sanan tai kirjaimen tekstinkirjoitussivulta tuodusta isompifonttisesta tekstistä mistä vain saa tai vaikka tämän sivun "muokkaa".sanasta.
kokeilen tuleeko ylävasemmalta tuo muokkaa sana:  

Muokkaa .... joo tulihan se,   siis ensin hiiren vasenta alhaalla painaen----------- maalaat siniseksi,  sitten 
kirj.yhdistelmä  Ctrl   ja  C   niin että Ctrl pysyy koko ajan painettuna.   
Hiiri oikeaan kohtaan,  painat  oikealla  ja valitset  "liitä"
ja pam - siinä se on!

Niska muuten kipeytyy tuosta tihrustamisesta kun
hermot joutuvat vähän pinteeseen kaularangan asennon takia.   

 

Adressit.com


Vieras

#292 Re: Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

13.12.2014 21:23

#291: - Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 Esittämäsi lisäksi omalla koneella voi suurentaa auki olevan sivun tekstin IE:ssä alhaalta oikealta pienen suurennuslasin kohdalta, siinä tulee hiirellä valikko esiin. Minulla näyttää oleva siinä zoomaustaso 125%.
Firefoxissa taas selaimen ylimmällä rivillä Näytä kohdassa avautuu valikko, josta löytyy sivun suurennus kohdasta avautuva valikko, josta saa ihan mieleiseksi tekstin. Kannattaa noitakin kokeilla tarvittaessa.
Hyvät illanjatkot.


Vieras

#293 Re: Re: Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

14.12.2014 01:01

#292: - Re: Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 

 

No siellä taas tekniikan hirmu-Kakkoonen  asialla,  vai?  

Kuule,  ethän tietäis mistä operassa saa suurennosta?

 


Vieras

#294 EI HOMOTUKSELLE KOULUISSA JA PÄIVÄKERHOISSA

14.12.2014 07:22

SUKUPUOLINEUTRAALIN AVIOLIITTOLAIN SEURAUKSIA OPETUKSEEN KOULUISSA...

TÄLLAISIA KIRJOJA ON TULOSSA LAPSILLE, MIKÄLI LAKI MENEE LÄPI..kirjan kuvissa 2 isää ja yksi lapsi tai kaksi äitiä ja 1 lapsi..

Ihmiset pakotetaan hyväksymään seksuaalivähemmistöt, tällaista pakkosyöttöä ja aivopesua on tulossa kouluihin lapsille: 

 

 

Ei kiitos homotukselle päiväkerhoissa, ala-ja yläkouluissa!

NYKYINEN AVIOLIITTOLAKI TULEE SÄILYTTÄÄ ENNALLAAN!


Vieras

#295 Re: Re: Re: Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro

14.12.2014 08:09

#293: - Re: Re: Re: Re: Toisesta adressista lääkärin puheenvuoro 

 Huomenta! Operassa näyttää olevan vasemmassa yläkulmassa, ainakin uusimmassa. Nakaten siitä punaisesta O:sta aukeaa valikko: mukauta ja hallitse operaa ja sieltä zoomaa...
2.


Vieras

#296 Eduskunta äänesti vastoin parempaa tietoaan...

14.12.2014 08:36


Vieras

#297 Re: Eduskunta äänesti vastoin parempaa tietoaan...

14.12.2014 09:04

#296: - Eduskunta äänesti vastoin parempaa tietoaan... 

Kiitos lukuvinkistä, erittäin hyvä tuo kirjoitus Patmoksen sivuilla, eihän nuo eduskunnassa välitä juuri muusta kuin että oma palkka juoksee, vaikka Suomi suistuisi epätasa-arvoiseen tilaan, Tasa-arvotermillä hämäämällä.

Olette ilmoittaneet tärkeät seikat, joten ei voi kun  ihmetellä eduskunnassa olevia 101:tä kansanedustajaa ja heidän asenteitaan

Ohessa ote Patmoksen Lausunnosta eduskunnan lakivaliokunnalle 7.5.2014, koskien kansalaisaloitetta avioliittolain muuttamisesta:

 Lakiesityksen toteutumisen haitalliset taloudelliset seuraukset

 (a) Avioliittoinstituution heikentymisen asosiaaliset seuraukset

 koituvat valtion eli kaikkien veronmaksajien kustannettaviksi

 (b) Kansanterveydelliset haitat kasvavat julkista terveydenhuoltoa

 entisestään kuormittaen

 (c) Paine julkisrahoitteisten lisääntymisteknologioiden saatavuudelle

 kasvaa

 (d) Huoltosuhde heikkenee ja kestävyysvaje pahenee entisestään

 6.2. Lakiesityksen toteutumisen haitalliset poliittiset seuraukset

 (a) Avioliittoinstituutio menettää lopullisesti yhteiskunnallisen

 erityismerkityksensä

 (b) Luonnollisen vanhemman käsite poistuu kokonaan

 lainsäädännöstä

 (c) Paine polygamian ja polyamorian hyväksymiseksi kasvaa

 (d) Sanan- ja uskonnonvapaus joutuvat uhanalaisiksi


Vieras

#298

14.12.2014 10:04

Jo 40% papeista vihkii homopareja !!!

Papeista 40 prosenttia olisi valmiita vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja, selviää 12 maakuntalehden Lännen Median kyselystä.

Papiston mielipide vaihtelee suuresti eri alueiden ja myös sukupuolten välillä. Helsingissä 60 prosenttia papeista kannattaa samaa sukupuolta olevien vihkimistä mutta Lapissa vain 17 prosenttia.

Naispapeista 65 prosenttia on valmis vihkimään homoparin, kun miespapeista taas 73 prosenttia on homoparien vihkimistä vastaan.

Lännen Median kyselyyn vastasi lähes 400 pappia eri puolilta Suomea.

Lännen Median osakkaita ovat Aamulehti, Turun Sanomat, Kaleva, Ilkka, Pohjalainen, Keskipohjanmaa, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti.


Vieras

#299 Re:

14.12.2014 10:30

#298: -  

 Ja tämä on todella väärin, sen on aiheuttanut suureksi osaksi myös vapaa-ajattelijat/ateistit, jotka ovat soluttautuneet kirkkoon ja uskottelevat kaikkea puppua uskoville. Paholainen piiloutuu monella eri tavalla.

Kirkon säännöissäkin sanotaan, että pappien tulee noudattaa Raamatun sanaa, tätä linjausta kirkon tulisi ehdottomasti vaalia ja kunnioittaa!


Vieras

#300 Re: Re:

14.12.2014 13:58

#299: - Re:  

 Asiaan vaikuttava tekijä: Seksuaalinen poikkeavuus ja kirkon virka.

Kysymys.  Kun tämä suvaitseminen nyt tuntuu olevan niin tärkeätä niin onkohan mahdollista, että meillä Suomessakin on jonakin päivänä pappeja,jotka elävät kyseisessä suhteessa?

Vastaus. Jarmo Sormunen  04.12.2000

Myös meillä Suomessa ollaan menossa tähän suuntaan kovaa vauhtia. Esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa nämä askeleet on jo otettu, Raamatulle uskollisten äänekkäästä vastustuksesta huolimatta. Yhteiskunnallisen lainsäädännön muuttuminen avaa tähän tietä.

Jo nyt kirkossamme on pappeja, jotka elävät homoseksuaalisessa suhteessa, vaikkakin salaa. Esimerkiksi Helsingin Teologisessa tiedekunnassa on ollut jo toistakymmentä vuotta hyvin aktiivinen homojen ryhmä, joka on pyrkinyt vaikuttamaan kirkossamme tähän suuntaan.

Paineet homopastoriuteen kasvavat moraalisen ilmapiirimme muuttuessa yhä sallivammaksi. Mitään teologista estettä sille tuskin nousee, onhan kirkkomme luopunut jo monessa muussakin asiassa Raamatun selkeästi ilmaisemasta opetuksesta. Sitten kun kansa tarpeeksi vaatii, piispat ja kirkolliskokous kumartavat kauniisti ja päättävät avata paimenen viran myös homoseksualistisessa suhteessa elävälle henkilölle.

Mutta me saamme rukoilla, että siihen kuluisi vielä mahdollisimman paljon aikaa. Jumala kuulee rukouksemme ja vastaa niin kuin armossaan hyväksi näkee. Meidän tehtävämme on rohkeasti pitää esillä Raamatun opetusta ja varoittaa kirkkomme päättäjiä osallistumasta tällaiseen syntiin.

http://vastaus.net/luku2/vastaus.php3?idart=73