Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

toivo

#426 Re: ei vihapuheita

06.01.2015 16:39

#16: Totuus ei pala tulessakaan - ei vihapuheita 

 Kiitos rakentavasta kommentista. Tunnepuuskassa kukaan tuskin saa itseään parhaiten ilmaistuksi. Tämä oli adressin ensimmäinen kirjoitukseni.

 

toivo

#427 Re: Homolain seuraamukset kauheat

06.01.2015 18:32

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Adressin toinen kirjoitukseni. Katsoin videon äsken. Luulin olevani tietoinen homoliittolain vaikutuksista Massachusettsin osavaltiossa. Toisin kuitenkin kävi. Osan tiesin, mutta en läheskään kaikkea. Mielestäni tuo oli vähintään järkyttävää. Kyllä kai jokainen ymmärtää, ettei tuo kuulu sivistykseen. Se on jotain muuta, pelon ilmapiiriä lain voimalla.

Eri maissa on eri tilanteita ja erilaisia ratkaisuja. Fiksuina suomalaisina voisimme kehitellä Suomeen jotain muuta.

 

Kommentoin tässä samalla #13 kysymystä: "Millä perusteella tämän adressin allekirjoittajat vaativat erioikeutta saada alistaa muita, jotta jokin heidän omat tarpeensa tulisivat täytettyä?"

Olen tässä irrottanut tuon kysymyksen kirjoittajan muista riveistä, joita en kommentoi tässä. Ainakin tuolla Massachusettsin osavaltiossa tulisi tuo kysymys esittää homoliittolain kannattajille! Ainiin, siellähän lailla pakotetaan kaikki hiljaisiksi, mielipiteet ja kysymykset pitää siellä esittää itselle kaikessa hiljaisuudessa.

Massachusettsin osavaltioon oli myös sopiva tuo otsikko: 

"#13 Sairasta menoa

03.12.2014 08:06

"

Onks tässä nyt mietitty asiat aivan loppuun saakka: "Eduskunta on päätöksellään tehnyt Suomesta vähän paremman paikan elää" Tuo on vain hokema iskulause, ei oikeastaan muuta. Suomeen voisimme haluta jotain parempaa kuin Massachusetts.

Hyvät jatkot, heterot ja homot!

toivo

#428 Re: Re: IHMISELÄMÄÄN KUULUU PETTYMYKSIÄKIN

07.01.2015 15:04

#36: Jumala on uskollinen - Re: Pettynyt 

 Koska ei oo mitään lisättävää tuohon, laitan Aapeli Saarisaloa vähäsen aiheesta toivo.

"Uudessa testamentissa toivolla on toisenlainen merkitys kuin meidän tavallisessa kielenkäytössämme. Mehän tarkoitamme toivolla epämääräistä odotusta, joka kohdistuu parannuksiin, apuun tai johonkin muuhun sellaiseen. Raamattu puhuessaan uskovan ihmisen toivosta osoittaa, että se on luja kuin ankkuri, vrt. 1.Tim.5:5; 1.Tim.6:17; Hepr.6:18 s. Pyhä Henki on sitä elävöittävä voima, Room.15:13."   (Aapeli Saarisalo, Raamatun Sanakirja, sivu 485)

Tykkään, että Raamatun Sanakirja on sopiva ja kätevä aputeos Raamattuun ja Jumalan totuuksiin. Samoin Aapeli Saarisalo on/oli vastuuntuntoinen "pylväs" omana aikanaan. Keitä voisi mainita vastaaviksi nykyajassamme. Listasta taitaa tulla kovin pitkä. Enkä ala pitkää listaa tekemäänkään, koska meidän ihmisten osuus on niin pieni Jumalaan verrattuna ja Jumala on Kaikkivaltias. Yhden nimen haluaisin monien muiden joukosta mainita: Juha Ahvio. Näin siis ajatellen, että jos vain yhden saisi mainita.

*Rukoile ja toivo, toivoa on! 

toivo

#429 Kommentoivat ohi toistensa oikein kohtaamatta

08.01.2015 10:34

Mutta täällä on varsin rauhallista kommentoida itsensä kanssa:) Rauhallista Uutta Vuotta!

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto -adressia olen joskus lueskellut ja välillä myös kirjoittanutkin. Siellä palstalla oli niin kovin erilaisia ihmisiä, että huuto oli melkoinen. Kaikki eivät siellä tarvinneet kannettavaa ja tavallisesti kädessä pidettävää äänentoistolaitetta = megafonia.

Kommentit myös vaihtelivat laidasta siihen toiseen laitaan. Jospa vaikka joku olisi kirjoittanut: "Rahat tai henki!" Vastauskommentti olisi voinut olla: "Rahhoo ei oo ja henki haisoo".

 

Totuuden Henki, johda sinä meitä

Etsiessämme valkeuden teitä,

Työtämme ohjaa,

meitä älä heitä,

Tietomme siunaa.

 

Kaikessa näytä

käsiala Luojan,

Mahtavan, viisaan,

kaiken hyvän suojan.

Kristuksen luokse,

rakkauden tuojan,

Johda sä meidät. 

 

toivo

#430 Re: Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

11.01.2015 05:54

#429: toivo - Kommentoivat ohi toistensa oikein kohtaamatta 

 Kansanäänestykseen -pitäisikö sellaista järjestää vai ei - on aika hankala ottaa kantaa. Maallistumiskehitys Suomessa on edennyt niin pitkälle - tässä sana kehitys on negatiivisessa merkityksessä - ja osa ihmisistä on harhautunu omille poluille harhaanjohtavan "tasa-arvo" sanan käytöllä, kaiken kukkuraksi puuttuu esimerkiksi toinen sukupuoli kokonaan ja lasten oikeuksia poljetaan räikeästi, myös tulevien sukupolvien lasten oikeuksia.

 

Kommentoin #429:ää, johon vastaukseksi ratkaisu.

henki - henki - Henki, kolme eri asiaa

Ensimmäinen esimerkkitapaus: Maallinen uhkaus, jossa hengenlähtö on yhtenä vaihtoehtona. Uhkailu on täysin posketonta ja erittäin epäreilua, koska se esim. asettaa köyhän ja rikkaan eri asemaan.

Toinen: Maallinen. Tässä puhutaan kuitenkin täysin eri asiasta = pahanhajuisesta hengityksestä.

Kolmas: Jumaluuden 3. persoona on Pyhä Henki.

Pyhästä Hengestä käytetään Raamatussa esimerkiksi nimiä Puolustaja (Joh.14:16), Totuuden Henki (Joh.14:17) ja Henki (Room.8:26).

 

 

 

Jeesuksen oma loppuun asti

#431 Re: Re: MAAILMA MUUTTUU, HYVÄKSYKÄÄ SE

20.01.2015 19:37

#103: Sanni - Re: MAAILMA MUUTTUU, HYVÄKSYKÄÄ SE 

 Jumala sanassaan sanoo sitä homojen touhua riettaudeksi ja iljettäväksi synniksi. Jeesus on minun Herrani ja Vapahtajani. Jumala suokoon armonsa etten koskaan, koskaan hänen sanaansa ja nimeään kiellä. 

Järkeni sanoo saman, mutta sillä ei ole mitään merkitystä sen rinnalla mitä Jumala sanoo. 

Viimeisenä päivänä tulee jokainen polvi notkistumaan, sinun ja minun ja kaikkien maailmassa ja tunnustamaan että Jeesus on Herra. 

Kuka silloin haluaisi olla muuta kuin rakkaan Herramme puolella. Kiittää häntä ikuisesti että on minunkin syntini sovittanut ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan. Pelastanut minut ikuisesta helvetin tulesta. 

Ei mikään pikku juttu!

Maailma muuttuu ja lopulta häviää. Jumalan Sana on ja pysyy eikä koskaan häviä.

Rukous Jumalan puoleen

#432 Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

20.01.2015 20:10

#427: toivo - Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Miten Suomalaiset voisivat olla yhtään fiksumpia kuin Massachusettsin ihmiset tai missään muuallakaan asuvat ihmiset? Eikö muka Suomessa tukita jo nyt suut aiheista, joista ei haluta puhua. Sellaisia asioita ovat esim.

1.    Abortti on murha sotii vastaan Jumalan 6. käskyä. (Jumala on tarkka käskyistään ja Sanoistaan)

  2. Israel joutuu koko ajan Palestiinan vihan kohteeksi ja terrorismin kohteeksi.Koko maailmaa lietsotaan Israelia vastaan. 

  3. Kristittyjä tapetaan tänä päivänä uskonsa tähden enemmän kuin koskaan ennen historiassa.

  4. Meidän ev. lut kirkon johto  on ihan metsässä ja kaukana elävästä raamatullisesta uskosta.

  5. Kristittyjä sorretaan Jumalan nimen tähden Suomessa.  Heitä  pilkataan ja häväistään Jumalan nimen tähden. 

   6. Kaikki Jumalan 10 käskyä on hylätty käytännössä, vaikka ne alun perin olivat lainsäädäntömme perusta. Niiden kautta Jumala haluaa antaa omilleen siunauksellisen elämän. 

   7. Oikeilta uskovilta papeilta otetaan pappisoikeudet pois. 

   8. Jo nyt on se tilanne että ei saa sanoa homoutta synniksi. 

 

Sivistynyt valtio, sananvapaus? Suomiko? Ei ei. 

Suomi on pahasti paatunut maa ja kääntänyt kansakuntana selkänsä Jumalalle. 

Vielä uskovaiset rukoilevat ja Jeesus itse rukoilee että Suomen kansa tekisi parannuksen ja kääntyisi elävän Jumalan luo, joka puhuu meille Sanassaan Raamatussa, jos vain haluamme sen avata ja antaa Jumalan puhua meille. "Särkynyttä sydäntä et sinä Jumala hylkää"

 

 

 

    

 

 

uskon rahan voimaan

#433 Kansanäänestys olisi kyllä hätävarjelun liioittelua!

21.01.2015 00:28

Sitäpaitsi hätä ei ole ollenkaan sen näköinen kuin luulisi.  En saa penniäkään lisäansiota siitä, että laki on voimassa tai on kumottu! Joku voi nyt sanoa, että olen materialisti. Niin olenkin.


Vieras

#434 Aito avioliitto...

23.01.2015 08:46

http://www.aitoavioliitto.fi/

Aito avioliitto -yhdistyksen 19.1.2015 julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan uuden yhdistyksen taustalla on suuri joukko kansalaisia uskonnolliselta ja poliittiselta taustaltaan laajalta kirjolta. Yhdistys on kuitenkin poliittisesti sitoutumaton ja ei­-uskonnollinen ja kaikki voivat tulla sen jäseniksi tai kannattajajäseniksi. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Jukka-Pekka Rahkonen.

Yhdistyksellä on tavoittena kansalaisaloitteen tekeminen avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen välisenä liittona. Nettisivujensa mukaan yhdistys pyrkii saamaan aikaan yhden huolella ja asianmukaisesti laaditun oikea-aikaisen aloitteen. Tämän toteuttamiseksi yhdistys tekee yhteistyötä erilaisten asiantuntijatahojen kanssa.



Vieras

#435

14.02.2015 14:29

http://www.aitoavioliitto.fi/


Ensimmäinen uutiskirjeemme on ilmestynyt. Siinä on tärkeää tietoa yhdistyksemme tapahtumista ja kevään ohjelmasta vaaleihin ja kansalaisaloitteeseen liittyen.

Uutiskirje tulee sähköpostiisi lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi www.aitoavioliitto.fi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella: KANNATAN.


 Aito avioliitto -yhdistyksen verkkokauppa. Täältä saat kätevästi maksettua jäsenmaksut ja ostettua kannatus- ja kampanjatuotteitamme.

Klikkaamalla summaa pääsee eteenpäin maksutapahtumassa....

https://holvi.com/shop/AitoAvioliitto/

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, alla malli kannatusjäsenmaksun suorittamisesta. 

Jäsenmaksun voi suorittaa suoraan myös tilisiirtona: 
 
Saaja: Aito avioliitto ry
Tilinumero: FI45 3131 1001 4283 03
BIC-koodi: HANDFIHH
Summa: 20,00 euroa
Viesti:  Kannatusjäsenmaksu 2015 ja oma nimi


Täällä ensimäinen uutiskirje (pdf)
Aito avioliitto

Tässä on tie, jota käydä

#436 Re: Re: Pettynyt

08.04.2015 15:14

#36: Jumala on uskollinen - Re: Pettynyt 

 Kiitos Sinulle! Totta kaikki. Kerran olemme kaikki tuomiolla, joka on oikeudenmukainen! Sana on totta eikä pala tulessakaan! Rukoillaan kansallemme heräämistä ja viisautta lukea Raamattua ja ymmärtää Pyhän Hengen sanomaa. Olemme esimerkki lapsillemme. Antakaamme kunnia Herralle. Palatkaamme Sanan ja pääsiäisen sanoman äärelle! Herra armahda meitä!

Huru henkilöt

#438 Vituksi

26.03.2017 14:39

meni vai mitä ?