Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

kiikk
Vieras

#101 Ankkalinnaa

25.01.2011 22:02

ei eläimet ole ja elele kuin Aku Ankan sivuilla.
Make my day
Vieras

#102 Eläinaktivistit edesvastuuseen ja syynin

25.01.2011 23:18

-ne jotka syyllistyvät laittomuuksiin rikoslain puitteessa
-järjestöt jotka saavat yhteikuntavaroja ja niiden jäsenet jotka syyllistyvät edellämainittuun rikoksiin yhteiskunnan osarahoituksilla näiltä pitää saada tuet pois ja saada edesvastuuseen.
-kansalaiskiihkoilua ammattikuntaa vastaan,(onhan jopa homppeleilla oikeudet)
-luokitella radikaalimmat järjestöt terroristileimalla ja syyniin (puhelut,netti,ym valvonta)
-kovemmat tuomiot

Minä vaadin näitä koska olen itse joutunut uhriksi ja näiden takia työtön lähes vuoden,pahaa jälkeä ja tuhoa aiheuttaen,taloudellisesti lähes 80 t.eur menetykset.
Näin ollen en tunne armoa en sääliä näitä kohtaan.Ensimmäisellä kerralla kävi näillä säkä mutta toisten ei varmasti käy.Säkä taisi olla kuin ei polut mennyt ristiin ensimmäisellä kerralla minulla muuten kirjoittelisin tätä varmaan vankilasta päin.
Koko perheemme sai kärsiä,turha niiden on edes yrittää selittää seltyksiään.
Olen ottanut sydän asiakseni tuhota nämä terroristit viimeiseen hengenvetooni.
Kukaan ei voi ymmärtää näitä kuvamanipulaatiota kansalaistottelemattomuutta harrastavien experttien toimintaa,ainakaan meidän ystäväpiirissä.
Keskustelufoorumissa neuvovat Oikeutta eläimet sivuilla ottamaan kättäpitempää mukaan ,isännät ovat uhanneet väkivalla,samoin tekevät pilkkaa sekä oikeussysteemistä että meistä tuottajista.
Tulee junnuille kallis reissu,ei se muutama kymppi sakkoa niinkuin k.foorumissa neuvotaan.
Että totta hitossa olen vihainen ,olen ollut jo yli vuoden verran,ja varuillaan vähäunisena vahtaamisesta ja mieliharmista, eläinrakkaana ja ammattiani rakastaen jo 30 vuotta(14v aloittaneena isäni kuoltua syöpään) ,ja nyt pitäis hävetä olla tuotantoläinkasvattajana,meillä on nykyään pelkkiä velvollisuuksia ei oikeuksia.

Toivon työrauhaa ja että ammattivalintaani en joudu katumaan,se on sitten toinen asia mitä seuraava sukupolvi haluaa,mutta ei varmaan nuorisoa kiinnosta ja en kyllä vaadi ja suosittele näillä näkemin sukupolvenvaihdosta,itse saavat aikanaan päättää.

Että imetköön parsaa ja juotkoon soijamaitoa mun puolesta ei jaksa enää kiinnostaa pätkääkään kuin jo omat jalostuslaitoksetkin pitävät meitä narreina ja renkeinä. 


Vieras

#103 Stop eläinsuojeluterrorismille.

25.01.2011 23:33

vaikka meillä ei ole vielä noita terroristeja ehkä käyny niin silti joka kerta kun kuulee koiran haukkuvan vaikka keskellä yötä niin aina käyn kattomas ja kiertämäs pihalla vaikka olis keski yö mutta pakko on olla varuillaan koko aika.

ja muutenkin täs joutuu varomaan kun ei ikään tierä kuka on vastaantulevista ihmisistä kuuluu eläinsuojelioihin.
joku sukulainen, tuttu tai vaikka naapuri voi aivan hyvin kuulua tuohon teroristi liikkeeseen.
"kun ei ikään tierä tai ole varma"

oikein
Vieras

#104

25.01.2011 23:36

hirteen vain kaikki eläinterroristit jos ei valtio kerran osaa niitä rangaista niiden rikoksista!!! kieltää ne pitäis kaikki eläinsuojelujärjestöt!!!

Vieras

#105

25.01.2011 23:42

puukolla kurkut auki SA...A!!!
Koiviston Hannu
Vieras

#106 Avartavaa

26.01.2011 00:04

Tekstinne, arvoisat vieraat, ovat mielenkiintoista luettavaa. Tuntuu jotta tällaiselle rupattelulle on tarvetta.
Jokainen tekee valintansa ruokapöytään itse. Jos joku syö kasviksia pelkästään, se on oikein ja se voi olla valinta mitä erilaisimmilla perusteilla. Sama se on lihansyönnin kanssa. Turha toisten tottumuksiin on puuttua.
Tässä on kaiken kaikkiaan kysymys suvaitsevuudesta. Suvaitsemattomuus provosoi.

Nämä järjestöjen väki pitää meitä maalaisia tyhminä. He luulevat kaikenlaista. He luulevat että me kohtelemme luontokappaleita yhtä huonosti kuin he kohtelevat meidän tuotantoeläimiämme.
Gladiaattori
Vieras

#107 Miksi syömme lihaa?

26.01.2011 06:43

Luojan antamilla valtuuksilla. Eläinten hyvinvointi on kunnia-asia. Yhteiskunnan, KAUPAN, painostuksesta tuotanto tehostuu, se ei ole minunkaan mielestäni hyvä kehitys. Siispä, terrorismin kohdistaminen tuottajiin on väärä osoite, enkä tarkoita osoitteen vaihtoakaan, asian ymmärtäminen riittää.

Miksi bisnes ruoan ympärillä ei saa kritiikkiä, tarkoitan kauppaa? Kävely kauppakeskuksessa silmät auki avartaa, kuka tuhoaa ruoan, miksi, mitä se kaikki roina siellä hyllyillä on, esim. karkkeja jopa yksi seinällinen, mikä on sen kaiken hiili- ja vesijalanjälki, entäpä muotibisnes? Sikäli, kun kaikki se on turhuutta, tarpeetonta, ympäristölle haitallista! Toisin kuin ravinto, myös liha, osa luonnon kiertokulkua.
Tosi Vihainen
Vieras

#108 Eläinaktivistille

26.01.2011 09:11

Kysyn oletko SINÄ suurin eläinrääkkääjä,kun et tiedä miltä tuntuu niistä eläimistä,jotka olet ollut päästelemässä turvallisista elinympäristöstä,nälkään ja kuolemaan!!!!
Gladiaattori
Vieras

#109 Oikeutta

26.01.2011 09:19

Kaksi koiranpissittäjää tapaa toisensa, koirat asiallisesti puolentoista metrin hihnassa, täysin hallinnassa "katsoitko dokumentin, siellä ne maalla töikseen rääkkää eläimiä, voi itku, mitä voidaan tehdä, mennään kokoukseen, pelastetaan maailma, syödään vihreetä, ollaan kavereita, vapautetaan eläimet, joo niin me tehdään!"

Mutta hei, kelataanpas takaisin, oliko koirat kiinni, rähmikö silmät, kutisiko turkki? Koira, saalistajaeläimenä tarvitsee reviirin ja vapautta, ravinnoksi aitoa ruokaa mm.lihaa, hiilihydraatit(mm.soija,maissi, viljat) eivät ole ollenkaan tarpeellisia koiralle. Koira on laumaeläin, se tarvitsee seuraa mieluiten omasta lajista, montako tuntia päivässä koiran on sopivaa olla yksin, sisällä? Koiralle on luontaista elää ulkona, kaivaa, nuuskia, JUOSTA, toteuttaa viettejään. Kysymys kuuluu, voiko pulla suussa arvostella vehnänkasvattajaa? "Oikeutta koirille-järjestö" vaatii koirien pitämisen lopettamista kaupungeissa täysin epäeettisenä ja tarpeettomana, siirtymistä Tamagotceihin vaaditaan.

Eettisiä ja moraalisia kysymyksiä, spare palstaviljelijä, mitä tunteita sinussa herättää, jos viljelmäsi ajetaan sileäksi yhtenä elokuisena yönä? "Oikeutta madoille ja mirobeille järjestöstä" sujelevat maaperää, maata ja multaa, toimintasi ei heitä miellytä. Mitkä ovat työmenetelmäsi? Kuokitko rajusti vai haraatko hellin käsin, katkenneita matoja on löytynyt, ne kiemurtelee, sattuuko niihin, saako niihin sattua, onko niillä tunteita tai ajatuksia? Mistä voimme tietää? Vedelläkin on muisti? Otatko maasta säkillisen porkkanoita vai kaksi, miksi? Onko maa hoidettu hyvin, eikö se anna, vai tuottaako hyvin, oletko kenties jo tukahduttanut sen lannoitteella, kasvimyrkyillä, onko porkkanasi arvottomia ravinnoksi?

Tämä kaikki on niin absurdia supattaa lintunen häkistä ja bulp bulp kala akvaariosta.

Vieras
Vieras

#110 Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

26.01.2011 09:32

#89: Soijamaitoon siirtyvä - Vinkkejä vihaisille tuottajille 

Arvostetun lääkärin Antti Heikkilän kirjoja suosittelen luettavaksi mm. soijamaidon terveysvaikutuksista.

Make my day
Vieras

#111 Re: Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

26.01.2011 09:58

#110: Vieras - Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille 

Vastauksia moneen täällä tehtyyn argumentteihin ja suorastaan virheellisiin tietoihin voi jokainen lukea todellakin täältä Antti Heikkilän blogi;sta.http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=166

Mitä minä sanoin!Suosittelen minäkin teidän lukea paljon tietoa tehopakkauksessa.Kiiti vinkistä 110.

 

Vieras
Vieras

#112 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

26.01.2011 10:23

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Tuonti Ruotsista vähentää ruotsalaisten elintarvikemäärää- vastaava määrä on tuotava ulkomailta Ruotsiin esim. naudanlihan omavaraisuus n. 50 - 55 %.  Ruotsalaiset itse eivät ole tyytyväisiä siihen, että joudutaan tuomaan ulkomailta.  Aikanaan jo 70-luvulla valittu maatalousstrategiaksi, että omavaraisuus ei ole kovin tärkeä - tuodaan tarvittava ulkomailta ja tehdään  me ruotsalaiset Volvoja, Saabeja ym.

Maanviljelijän aikuinen tyttö
Vieras

#113 STOP ELÄINSUJELUTERRORISMILLE...

26.01.2011 12:35

Laitan nimeni tämän adressin tukemiseen. Olen sitä mieltä,että viljelijällä pitää saada olla oikeus elinkeinon harjottamiseen siten ettei tarvi olla varuillaan ilkivallasta.Nämä tämäntyyppiset ilkivallan henkilöt ovat yleensä niitä valittajia jotka eivät tunne ammattialaa.Mutta kyllä heille silti se liha maistuu. laitoin myös nimen kahteen adressiin missä sosiaalityöntekijät ovat lasten kimpussa heitä voisin verrata näihin hemmetin "eläinsuojelijoihin".laittakaa tekin nimiä adressiin löydät sen sivulta 6 tai 7 "Autetaan vammaisperhettä taistelussa huostaanotta vastaan" tässä on yksi hyvä esimerkki miten ilkeitä ammattitaidottomat alasta tietämättömät ihmiset ovat. Ja toinen porukka joka sitten uskoo heille syötettyä tarinaa.
Anna
Vieras

#114 "eläinten hyvinvointi"

26.01.2011 12:38

Hyvä että herätään, Suomessa siunataan rahalla kaikenlaista laittomuutta.
markus ahola
Vieras

#115 Omaisuuden suojelua

26.01.2011 13:39

Onko suomessa lakia joka puollustaa myös maanviljeliää ja hänen omaisuuttaan pahantekijöitä vastaan?
Onko sitä nytkään mikään pakko ostaa suomalaista ruokaa
Vieras

#116 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

26.01.2011 14:30

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Tuo kannattaisi tehdä. Saisit sitten ostaa saksalaista ruokaa koneöljyllä maustettuna, ranskalaista hullunlehmän lihaa ym. Ai että olisi maukasta!!! Eiköhän routa sitten ajaisi porsaan kipin kapin kotiin. Sillä suo siellä vetelä täällä.

Vieras
Vieras

#117 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

26.01.2011 15:34

ole nyt urpo hiljaa, voi jestas "saastaista suomalaista".. tiedäks sä eses mistä puhut?

Hävetkää!
Vieras

#118 Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

26.01.2011 16:44

Päivän paras hetki on iltatarkastus, juuri ennen nukkumaanmenoa tehtävä kierros navetalla. Tunnelma navetassa on siihen aikaan raukean rauhallinen. Suurinosa lehmistä makoilee rentona kuivitettujen parsipetien päällä märehtien, osa vielä on syömässä. Siinä omatkin kiireet unohtuu ja olo rauhoittuu. Hirvittää ajatellakkin, että joku ilkeyttään tulisi tuon rauhan rikkomaan!
Järkee
Vieras

#119 Eläinten oloista ja oikeuksista ei sais puhua mitään

26.01.2011 18:46

..ennenkun ihmisoikeudet toteutuu. OE-aktivistilta olen kuullut että kuulemma eläinten oikeudet on siksi tärkeämmät kuin ihmisten kun ne eivät voi ihmisten hoidossa vaikuttaa oloihinsa. Tiedänpäs vaan että maapallolla asuu miljoonia ihmisiä jotka eivät voi vaikuttaa oloihinsa, jopa Suomessa on sellaisia ihmisíä paljon ja se joukko lisääntyy koko ajan. Miksi pidän sitten ihmisten oikeuksia tärkeämpina? Siksi että ihminen superälykkäänä olentona kärsii huonoista oloista enemmän ja niin psykoottiset kuin fysikaalisetkin vaikutukset ovat isommat kuin eläimillä. Lisäksi ihmisillä on usein myös oletettu pidempi elinaika. Kristittynä kuitenkin olen aina ollut sitä mieltä että Jumalan edessä olemme kaikki saman veroisia niin ihmiset kuin eläimetkin ja kaikki olemme Jumalan luomia otuksia. Kuitenkin kun puhutaan paljon eläintensuojelusta eläinrääkkäyksestä niin tässä hätäkässä unohtuu ihmiset, entäs ihmisten suojelu ja ihmisten rääkkäys? Eikö kannattaisi hoitaa ensin ihmisten asiat kuntoon niin sitten ne jaksais hoitaa eläimensäkin hyvin. Tiedän itsekin että väsyneenä ja huonokuntoisena hoidan eläimet huonommin kuin tavallisesti ja olen kuullut että myös muutaman eläinrääkkäystapauksen takana on ollut eläiten omistajan henkinen loppuunpalaminen. Eräässä eläinrääkkäystapauksessa, eläinten omistaja löytyi kodistaa vakavassa psykoosissa, sen henkilön tila oli niin vakava että sitä seurasi pitkä sairaalajakso ja luultavasti lopunikäinen työkvyyttömyys. Jos tässä byrokraattisessa maassa hoidettais nämä ihmiset kuntoon ennenkun niiltä menee tolkku ja sivullisetkin kärsii niin luulen että siinä samassakin eläitenkin asiat korjaantuisi.
maalla syntynyt
Vieras

#120 Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 18:47

kaikista ryhmistä, sekä teistä maataloustuottajista että ns. eläinaktivisteista. Aika kornia että eläintuotannosta elantonsa saava ja (toivottavasti) eläinrakas ihminen vaatii adressilla lopettamaan eläinsuojelujärjestöjen tukemisen.

Mitäs jos näkisittekin eläinsuojelujärjestöt "yhteistyökumppaneina" joiden avulla yrittäisitte saada kaikkien tuotantoeläinten oloja parannettua entisestään, ts lisätä tukia huomattavasti jotta kaikille tiloille tulisi kunnon tilat ja eläimille elämisen arvoiset oltavat?
Sen sijaan että näette eläinsuojelujärjestöt vihollisina joita vastaan täytyy taistella, koska jotkut ns. eläinaktivistit (ns. "eläinten ystävät") käyttävät laittomia keinoja.

Mitä jos tilalliset alkaisitte itse tuoda eläinten hyvinvointi-kysymystä tapetille ja vaatisitte entistä parempia mahdollisuuksia tuottaa hyvää, kotimaista ruokaa ONNELLISISTA eläimistä, ja ottaisitte vakavasti sekä KUNNIOITTAISITTE eläinten hyvinvointia ajavien tahojen ja ihmisten mielipiteitä, niin eiköhän teillekin sitä kunnioitusta löytyisi taas ihan eri tavalla. Jos te osoitatte vastustavanne eläinsuojelujärjestöjä ja väistätte kysymykset eläinten hyvinvoinnista itkemällä että teiltä halutaan viedä elinkeino ja ei ole oikeusturvaa ja blaablaa, niin ei voi kuin sanoa että niin makaa kuin petaa...
Vieras
Vieras

#121 Re: Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 19:15

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

mieti vähän mitä kirjoitat koska luulis sunkin tietävän että eläinsuojelu järjestöt ei halua muuta kuin lopettaa suomesta koko tuotantoeläinten pidon ja sitä ei voi hyväksyä!!!

sen näkee selvästi että itse eläinsuojelu järjestöt eivät osaa olla asiallisia missään vaiheessa aina vain valittamassa että eläimet muka eivät voi hyvin vaikka oikeasti ne voivat erittäin hyvin.

sitä paitsi mitä ne eläin suojeliat ovat meidän asioihin puuttumaan kun ne eivät tiedä mitään asiasta koska ei ne  esimerkiksi päivittäin ole niiden samojen eläinten kans tekemisis. niiden pitäis esimerkiksi mennä töihin johkin sikatilalle vaikka vuoreksi niin sitten tietäisivät kuinka hyvin eläimet oikeasti voi ja mitä se työ itsessään on.

hyvällä tuurilla ne vois siitä saara palkaakin jos hyvin työnsä tekis.

 

Popsin popsin porkkanaa, älynkin se kirkkaaksi saa : )
Vieras

#122 Re: Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

26.01.2011 19:49

#93: Vieras - Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille 

 Ei niillä, joilla on puhtaat jauhot pussissa tarvitse mitään pelätä. Nehän ne pelkäävät ja uhoavat agressiivisesti, jotka joutuvat jotain peittelemään ja pelkäämään.  Myös tässä ketjussa verenhimoisimmat viestit ovat juuri tuottajien kirjoittamia, se pistää kyllä miettimään...eihän sitä saisi eläimilleen kostaa, jos ei muulla tavalla leipäänsä pysty hankkimaan kuin pitämällä huonosti eläimiä ja jopa kiduttamalla.

Perustellut ja sivistyneet viestit ovat juuri meidän hihhuleiden kirjoittamia. Ja ps. en minä soijaa  ja kasviksia niden  ravintoarvon takia juo/syö. Syön ja  juon ihan siksi, että en halua tukea teidänlaistenne ihmisten elinkeinoa millään tavalla, ennen kuin te huolehditte eläimistänne, jotta meidän ei tarvitsisi niistä olla näin huolissaan. Harmi - mutta näin se on.

Ps. Isäni on 7o-vuotta, vanhan kansan rehellisen luonteen ja moraalin omaava elämää kunnioittava ja sivistynyt ihminen joka rakastaa eläimiä ja kunnioittaa ja hoitaa niitä. HÄn käy metsällä ja isän metsästämää hirveä minä kyllä syön, sillä se on aivan eri asia, kuin se liha, mitä te tuotatte.

 

 

 

Vieras
Vieras

#123 Re: Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

26.01.2011 19:54

#90: Vieras - Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille 

Etkö oppinut lukemaan oppikoulussa mitä ehkä kävit.

Olin itse siellä navetassa ja hoidin, ruokin lehmät ym. eli siis Mummo ei käyttänyt antibiotteeja lehmille, lampaille, koska hyvä hoito piti ne terveinä, ehkäpä hän juuri siksi on tänä päivänäkin 90 terävä ja skarppi. Osaa myös lukea

 

Vieras
Vieras

#124 Re: Moraalin ja sivistyksen taso?

26.01.2011 20:06

#94: Gladiaattori - Moraalin ja sivistyksen taso? 

Mm. Gandhia mukaillen ihmisen mitta on se, miten hän kohtelee kaikkein huono-osaisinta. No, sinä tuskin tietänet edes kuka hän oli, mistä kertoo jo kommenttisi. Mutta joka tapauksessa, kyllä moraali ja sivistys mitataan juuri noilla tavoilla. (Ei niitä mitata ja arvoteta Pisa-tutkimuksilla tai Mensan testeillä yms.)

 Tässä sen taas näkee, mitä soijamaito ja porkkana tekevät, suosittelen lämpimästi sinullekin.

ps. Ja älä jaksa jankuttaa mitä soijassa on, ei minua ne ravintoarvot tai puutteet kiinnosta. Juon siksi, jotta en tue kenenkään verehimoisten ja aggressiivisten tuottajien elinkeinoa, joita tälläkin palstalla näkyy olevan vallan edustava otos.

Ettäkö pitkäjänteisiä...heh heh...kuinkahan moni maajussi se työtä tekee yli 50-v. Kyllä ne on siihen mennessä jo pääseet jollekin eläkkeelle lepäilemään, kun tekevät niin "raskasta" työtä. Tervetuloa heidänkin valittamasta vain välillä oikeisiin töihin.

Vieras
Vieras

#125 Re: Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 20:11

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

 Upeaa ja loistavaa kommettiä, kiitos! Olen samoilla linjoilla täysin. Omaa leipäänsä nämä agressiisiset tuottajat sahaavat, ja juuri he tuottavat lisää myös meitä hihhuleita, jotka emme halua tukea heidänkaltaistensa elinkeinoa. Kyllä minäkin söisin (ehkä) lihaa, jos he toimisivat toisin. Harmi, kun eivät vain näytä tajuavan, rautalangasta pitää vääntää eikä siltikään ole kuin talikot tanassa.