Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Vieras
Vieras

#26 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

19.01.2011 22:57

Yksi kaupunkilainen
Vieras

#27 ulkolaista

20.01.2011 13:52

saattehan te ostaa mitä ulkolaista hyvänsä, ja siihen päälle vielä saa kivasti dioksiinia tai salmonellaa yms melamiiniin asti. Mukavaa kun siinähän saa oikeen jännityksen kaupan päälle mitä tänään voitetaan extroja! :D

Turha se on sitten tulla kyselemään suomalaista kun lapsenne sairastaa ja kurat on housussa.

Vieras

#28 Stop eläinsuojeluterrorismille.

20.01.2011 21:19

Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa kerää nimiä kun saa vaan tiedotettua asiaa eteen päin vielä... pitäis ehkä laittaa tästä ilmoitus maaseuduntulevaisuuteen vois ehkä toimia...
Hannu Koivisto
Vieras

#29 Rahaa

21.01.2011 00:11

Siis Animalia on saanu vuodesta 2002 vuoteen 2010 18600 euroa opetusministeriön rahaa. Maanantaina selviä paljonko MMM antyaa. Se onainakin vuodelle 2008 budjetoinu 100 000 euroa "eläisuojeluyhdistyksille". Siis elinkeinon rahaa elinkeinon lamauttamiseen. Aktiovistit väittää, että SEY ei kerää jäsenmaksuja, kun se ei oo edes ry. Saamani tiedon mukaan tukiyhdistys on ry, joka kerää noin 250 euron jäsenmaksun. Oot sitte ainaisjäsen hautaan asti.
PIentä vilppiä havaittavissa siellä täällä.
TUtkin rahahanoja lisää kun ehdin.
Vieras
Vieras

#30 Re: Rahaa

21.01.2011 18:59

#29: Hannu Koivisto - Rahaa 

olet muuten oikeassa. kävin SEYn sivuilla ja löysin samallaista tietoa asiasta ja jäsen maksuista jotka peritään muutaman kerran vuodessa...

että semmosta peliä

Make my day
Vieras

#31 Re: jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa

22.01.2011 10:50

#7: suurkapitalisti - jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa 

 Jos näin tiukkaa ajatellaan niin meinaako tämä sitä että työttömyyskorvaukset lakkautetaan kans ja samoin opiskelutuet ja näin ollen romutetaan koko hiivatin hyvinvointivaltio jokainen pärjätköön omilla eväillä.

Voi huh,huh mikä ekonomisti.

Make my day
Vieras

#32 Markkinataloutta suurkapitalistille

22.01.2011 11:00

#7: suurkapitalisti - jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa 

 Markkinataloutta kysynnän ja tarjonnan laki,varmasti joka isäntä olisi iloisia jos tuottajat saisivat täysmääräisen korvauksen tuotteistaan ja ilman tukia.Mutta muistakaamme että tuet maksetaan niin että tämmöset suurkapitalistitkin tyhjäaskuisina olisi varaa syödä puhdasta Suomalaista ruokaa joka todellakin on yksi maailman puhtaimmasta päästä eikä reppanat joutuisi ostamaan dioxiini-kanaa ,-sikaa,tai munia Eu-maista.Osta hyvä ihminen Saksalaista mun puolesta ,onhan tämä vapaa maa ja valinnan teet sinä,ehkä jonakin päivänä sinullakin on varaa ostaa kotimaista.

Make my day
Vieras

#33 Tötteröt paukkumaan

22.01.2011 11:57

OE-järjestö on rakenteeltaan tarkkaa kopiota kansainvälisistä terroristijärjestöjen käyttämää solumenetelmää.Paikkallisjaostot saavat käskyn tuntematta keneltä ja näin ollen kiinnijäämisen ja paljastamisen riski pienenee huomattavasti.
EVR (eläinten vapautusrintama)on se radikaalein solu ja nämä ovat kaikki OE-jäseniä mutta kaikki OE-jäsenet eivät ole EVR-commandoja jotka voivat olla jopa vaaraksi tuottajalle.Animaalia on Pokerface ja tukinostaja valtionvaroista SEY-kanssa.Toimii mukamas neuvonantajaina,sanokaa nyt hyvät ihmiset mitä nämä Suurkapitalistit ja useinmiten hyvin akateemisesti koulutetut jäsenet Animaaliassa ja OE-ssa voivat neuvoa isäntiä eläintenhoidossa kuin ne eivät edes erota päätä perästä puhumattakaan eläinten luonnollisista käyttäytymistä,esimerkkinä uusi sikala vaatimus pahnalle niin paljon että saa rakentaa kekon kyllä sika ennemmin pöllyttää pahnat ja syö ne kuin rakentaa,poikkeus on emakolla ennen porsimista mutta sekin on petaamista.
kovat rangaistukset näille räkänokille ja jäsenlistat iltasanomiin ja muihin lehtiin ja nettiin niin että soluttautujatkin saadaan kiinni ,voisi olla työllistävä vaikutus nääs.

Salakuvaaja Nääsvillestä jolla on oma vihannesravintola ,eikös ajeta siinä omaa businessia että saa myydä kurkkuja.Kuulemma on eläimiä kotona koira ja kissaa mitähän vihanneshihuli niille syöttää ja saavatko ne toteuttaa omia luonnolisia käyttäytymis elinympäristönä kaupingin lukaali.

Kissat pimeässä ulos että saavat metsästää niin ne tekevät maalla niin niiden pitäisi tehdä kaupungeissa kans.
Taitaa muuten Suurkapitalisti olla itsekin hihhuleita kuin kattoo kellonaikoja koska viestit on jätetty,meno ja tuloaijat???

Make my day
Vieras

#34 Terroristineuvontaa ja rahoitusta

22.01.2011 13:49


http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?s=7be63c7f15dba8905126f451b0419ae5&showtopic=16823


Valtion vuoden 2008 talousarviossa on varattu 100 000 euroa valtakunnallisten eläinsuojelujärjestöjen toimintaa varten.

Rahaa voivat hakea rekisteröityneet eläinsuojelujärjestöt, joiden toiminta-alueena on koko maa. Järjestöt voivat olla myös paikallisyhdistysten tai rekisteröityjen piirijärjestöjen rekisteröityjä keskusjärjestöjä. Järjestön sääntöjen pääasiallisena tarkoituksena tulee olla eläinten hyvinvoinnin edistämiseen liittyvä toiminta.

Hakemukseen tulee liittää asian käsittelyä varten tarvittavat asiakirjat, erityisesti tilinpäätös liitteineen, toimintakertomus sekä avustusvuotta koskevat toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa kirjallisesti 30. huhtikuuta mennessä maa- ja metsätalousministeriölle osoitteella:


Maa- ja metsätalousministeriö
PL 30
00023 VALTIONEUVOSTO


JA TÄSSÄ ON KERJUULUPA TERRORISTEILLE

Rahankeräysluvan haltija: Oikeutta Eläimille-tukiyhdistys ry. Luvan numero: OKU 1135 A. Päätöksen päivämäärä: 18.12.2009. Toimeenpanoaika- ja alue: 18.12.2009-17.12.2010 koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Ja vielä lisää>;
Kytköksiä suoraan terroristi ja rikollisjärjestöt????EVR???
http://www.nettisanomat.com/1999/09/30/n999annaolla.htm

Ja nytkö uskotte jo;

http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/30375-ekoterrorismi-roihuaa-turussa


eläinraukat
Vieras

#35 Tukiaiset pois karjankasvattajilta

23.01.2011 15:11

EN HYVÄKSY LAITTOMUUKSIA eläinten suojelussa, mutta en hyväksy myöskään eläinrääkkäystä, mitä te maajussit koko ajan harrastatte. Kuivikkeet ja virikkeet puuttuvat useilta eläimiltä ja ahtaasti joutuvat myöskin raukat elämään.

Terroristit ja avustusta saavat eläinsuojelujärjestöt ovat 2 eri asiaa!

Videot eläintiloilta ovat näyttäneet totuuden ja se totuus ei ole mitään mukavaa katsottavaa.
Make my day
Vieras

#36 Re: Tukiaiset pois karjankasvattajilta

23.01.2011 16:45

#35: eläinraukat - Tukiaiset pois karjankasvattajilta 

 Jahaas,millä tavalla 2 eri asiaa.Ja millä elukoilla on ahdasta , mikä on riittävä tila??Virikkeitä on pakko nykypäivänä olla samoin pahnaa.

OE-videoihin viitaten on pakko sanoa että miksi ne PAHIMMAT kuvat on kuvattu stillkuvalla eikä videolle,täh,ni,niin kuin niitä käytetään maittenkin välillä ja ties missä ne on kuvattu.Digivideon saa aika helposti manipuloitua niin että teidänkin kämpässä voisi näyttää kituavia elukoita olevan omassa ulosteessa,käsittelyohjelmia tämmöiseen on jo tätä päivää kaikkien saatavilla.

Kuvaukset olivat tehty karstulankin tapauksessa moneen otteeseen ,miksi ei heti oltu soitettu eläinlääkärille tai poliisille.koska asia on näin kauttaaltaan ei voi muuta kuin todeta että kuvaajat ovat itse syyllistyneet eläinsuojelurikokseen ja jos viranomaiset olisi kutsuttu heti olisi jääty kiinni valehtelemisesta ja ehkä väärään ilmiantoon,sekä mediaarvo olisi ollut olematon.kehuuhan OE-kotisivuillaan kaikkien aikojen isommasta mediatempauksesta juhlanumerossaan.Että please älä viitti edes alkaa.Rikollisia suurin osa,itse pitävät sitä kansalaistottelemattomuuteena,toiset pelkästään oikeutettuna.Ja osa jopa kuvittelee palkitsevana josta kuuluisi saada kehut.

Se että syyllistät maajusseja  kauttaaltaan ja jatkuviksi rikollisiksi todistaa jo sinun tietämättömuuden eläinten käyttäytymisestä ja tuottajana olemisena.Se on nyt vain niin että ei ole kyse eläinten hyvinvoinnista vaan pelkästään että saadaan julkisuutta ja pästään isäntien kukkaroille tavalla tai toisella. 

Vesa Jaakkola
Vieras

#37 Rikollisuus onkin "aktiivisuutta !"

24.01.2011 12:35

Kun kotirauhan rikkominen (jopa väkivaltainen), herjaus, ilkivalta, varkaus tai törkeä tuhotyö kohdistuu maa- ja metsätalouteen tai sen liitännäiselinkeinoihin, niitä kuvataan sanalla "aktivismi."
Ilmeisesti jatkuva "aktiivisuus" on yhteiskunnallisesti hyväksyttävää, kun taas "rikollisuus" ei ole.

Suosittelen näille "aktvisteille" opintomatkaa Kiinan turkistuotantoa tai Keski- ja Etelä-Euroopan elävien eläinten kuljetuksia seuraamaan. Takaisin ei tarvitse tulla, mutta materiaalia passaa kuvata ja lähettää kotimaahan julkaistavaksi.

Sellaista se "hyvä ja halpa" ulkomaanbulkki teettää. Ei taida imago ekoterroristilla antaa myöten, näyttäyttyy tämä kotimainen tuotanto pikkuisen eri valossa kuin viherlasien läpi katseltuna.
tervetuloa apinat
Vieras

#38 hälytys laitteet on päällä.

24.01.2011 12:53

Kauko ohjattava portti,automaattinen.Susikoiria,täällä pätee isännän lait,armoa ei tunneta.
Peikko
Vieras

#39 Ei mitään uutta

24.01.2011 12:56

Tämä suurkapitalisti muistuttaa kovasti jutuiltaan yhtä ESS:n sivuilla itseään pyhään raivoon lietsovaa, kovin "tavalliist" kirjoittajaa.

Onkohan tämä hekumoitsija miettinyt, mitä "hyvän ja halvan" ulkomaisen elintarvikkeen hinnalle tapahtuu, kun sen kysyntä kasvaa ?
Espanjalaiset käyttävät bruttotuloistaan elintarvikkeisiin yli 30%, suomalaiset noin 13%, vähemmän kuin vapaa-aikaansa so. lomailuun, bailaamiseen, ravintoloihin yms! Espanjalaiselle syöminen on siis huomattavan kallista.

Köyhä kapitalisti
Vieras

#40 Maatalouden kautta tuetaan kuluttajia

24.01.2011 13:20

Jotta oikea tieto saavuttaisi maataloustukia arvostelevat, pitäisi paljon enemmän pitää ääntä siitä tosiasiasta, että maksettaessa ns. maataloustukia alennetaan sillä menettelyllä jokaisen suomalaisen kuluttajan vuotuista ruokalaskua 300-500:n euron verran eli käytännössä pitäisi oikeammin puhua elintarvikkeiden hintatuesta.
Maharotoon
Vieras

#41 Voi taivahan talivasara!

24.01.2011 13:50

On siinä meillä oikiat eläänsuojelijat päästää ny karia pihalle kylymyytehen!olis ollu aiva eri asia jos ne elukat olis ollu koko aijan pihalla-ei niille siä mitää silloon olisi tullu-karva vain olis kasvanu talavia vastahan maharotoon.On seki kumma kun eläämillä on kovemmat sujelijat kun ihimisillä!Käyttäkää ny"elääänaktivistit" se suojelu halu ihimisten hyväksi!Suomes on palio vanhuksia,raihnaasia ja näläkääsiä ihimisiä sujelkaa ja auttakaa niitä!Ne on sentään ihimisä eikä elukoota kai niilläkin
on ihmisenä olon oikeus.Ei taira osalla SUOMEN KANSAA OLLA ELÄMÄN ARVOT KOHORALLA!
Vielä remmissä
Vieras

#42 Re: Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

24.01.2011 13:59

#16: suurkapitalisti - Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset? 

Taas satukirjoista saatua "valistusta". Eläiten kasvattajat ja hoitajat ovat hyvinvointikoulutuksissa vuosittain useasti. Siellä ei näy koskaan ns. aktivisteja, vaan minusta tuntuu, että he saavat asiantuntemuksensa toisiltaan kiihko-kokouksissaan mielikuvien ja valikoitujen, ties mistä salaa hankittujen kiihotus-videoidensa katselemisesta. Tuotantohan ei puolestaan ole ollenkaan kannattavaa, ellei eläinten hyvinvointi ole ensimmäisellä sijalla. Poikkeuksia on tietenkin joka puolella, myös lemmikkieläinpuolella, johtuen sairastumisista tai muista henkilökohtaisista tragedioista. Maaseudun yrittäjiä ajetaan entistä ahtaammalle ja sellainen tulee lisääntymään valitettavasti.

Niin kauan kun kauppa saa tuotteen hinnasta suurimman osan itselleen on turhaa syyttää elintarpeita kalliiksi ja siten viljeliänsyyksi. valtava byrokratia ei sekään tule ilmaiseksi...

Aino Alkkiomäki
Vieras

#43 Surullinen

24.01.2011 14:05

Olen entinen karjankasvattaja.Tunnen ahdistusta kuultuani noista terroriteoista.Yritin 2kertaa panna A-tuubiin moitteeni ,ettei voimakkaammin puututa näihin.Minun vetoomukseni pantiin heti pois.
Köyhä kapitalisti
Vieras

#44 Kysymyksiä ja vastauksia

24.01.2011 14:50

Kysymys: Miten on mahdollista, että eläimiä pidetään ahtaissa kerrostaloasunnoissa?
Vastaus: Ahtaissa kerrostalo- ja muissa kaupunkiasunnoissa elävät koirat ja kissat ovat sellaista jalostettua rotua, että ko. elinympäristö on niille "luonnollinen"!
Kysymys: Miten on mahdollista, että eläimiä pidetään ahtaissa häkeissä, kytkyeissä ja karsinoissa?
Vastaus: Nekään eivät ole villieläimiä, vaan ovat saman periaatteen mukaisesti jalostetut myös tiettyyn käyttötarkoitukseen ja elinympäristöön!!!!!
Kysymys: Miksi tällaista tarvitsee edes kysyä?
Vastaus: Jotta eläintenvapauttajakiduttajat rupeaisivat ajattelemaan ja jospa sen jälkeen saattaisivat ymmärtääkin!
Vieras
Vieras

#45 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

24.01.2011 15:08

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Sehän on tiedossa, entä kun sitä Ruotsalaista ei ole ? Parempi kun menet sinne Ruotsiin vaan.

Tataraho
Vieras

#46 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

24.01.2011 16:07

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemiseneu:lta lopettamista meidän verovaroin. " 

Tämä eläinterroristi ei ole koskaan maksanut latiakaan yhteiseen veropottiin. Sen sijaan ottaa vastaan kaiken sossuluukulta saamansa toimeentulotuen ja jonkin luontojärjestön jakamat roposet. Valtion maksamat tuethan järjestöt jakavat puolet jäsenille ja puolet kannabisrahastoon.

Tolvana ostaa "puhdasta" saksalaista dioksiiniruokaa, romanialaista suu- ja sorkkatautia, pietarilaista sikaruttosikaa ja brasilialaista antibioottilihaa sekä puhtaita? ruotsalaisia maataloustuotteita. Ruotsihan saa täydet maataloustuet, kun Suomi saa vain puolet. On helppo myydä ylijäämä naapurimaihin halvemmalla.

Akkre
Vieras

#47 vahingonteko

24.01.2011 16:38

Eläinterroristien teot eivät ole ilkivaltaa vaan vahingontekoja. Ne ovat rikosoikeudellisesti rangaistavia tekoja.

Vahingonteosta voi saada sakoista aina neljään vuoteen vankeutta teon törkeyden mukaan.

Tämän lisäksi anarkistit ovat tehneet eläinsuojelurikoksia. Rikolliset on saatava vastuuseen molemmista rikoksista.
Akkre
Vieras

#48 Re: Tukiaiset pois karjankasvattajilta

24.01.2011 16:47

#35: eläinraukat - Tukiaiset pois karjankasvattajilta 

Olet terroristien propagandan uhri. Tuotantoeläinten kohtelu täyttää Suomessa lain vaatimukset, niitä lisäksi valvotaan. Voit itse katsoa peiliin, vaadit tukia pois sinun ruuan tuottajalta ? Et voi luulla, että rahaa vähentämällä eläinten olot paranevat. Oletko muka valmis maksamaan ruuasta enemmän kaupassa?

 

Kuluttajan vastuuttomuus eläinten hyvinvoinnista kiteytyy sinun ajatuksissasi.

 

Ps. Suomessa ei muuten ole tehotuotantoa. Sitä alkaa olla Tanskassa ja siitä etelään.


Vieras

#49 Stop eläinsuojeluterrorismille.

24.01.2011 17:58

kyllä taas yritettiin maaseudun tulevaisuudes kieltää kaikki eläin suojelujärjestöjen rikolliset teot....
koko juttuhan oli täyttä pas... mun mielestäni....
animalian tarkoitushan on ainakin saara lopetettua koko tuotanto eläinten pito....
H
Vieras

#50 Re:

24.01.2011 18:07

katselin tossa taas niitä sika kuvia ja mietin siinä yhden kuvan kohdalla jossa on se raatokontista otettu kuva, niin että kaskun ne ei ole laittanu siihen kuvatekstiksi että "sikoja oli laitettu kylmään konttiin ja ne oli kuollu sinne"
olis nähty kuinka viisaita ne on