Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..


Vieras

#301

26.02.2011 19:17

tervetuloa vaan meitin navettaan..Voin taata että Dobermann roikkuu jalassa kiinni!
Ja mikä helvetti siinä on että kuvaamaan ei voi eläinsuojelijat tulla koskaan päivällä?varmasti pääsisi kuvaamaan kun lupaa pyytää..mutt tuo yöllinen hiippailu navetassa on typerää!
Vieras
Vieras

#302 Re:

27.02.2011 16:39

#301: -   

Ilmeisesti ovat niin ujoja, etteivät kehtaa liikkua päivällä.  No, enpä ole enää aikoihin uskonut eläinaktivistien kuvauksiin - siis totuudenmukaisuuteen.

 Eihän sairaaloissakaan saa vierailla yöaikaan vaan on vierailuajat. 


Vieras

#303

01.03.2011 22:22

aika hyvin on asiat jos kerran tää eläinsuojelu tarkastaja yrittää saara sikoja ylös keksillä ja samalla pyytää niitä nousemaan kiltisti!!!! ei voi kuin nauraa!!!!
hessu
Vieras

#304 Animalian jäseneks?

06.03.2011 03:02

pitäskö porukalla liittyä animalian jäseneks? kai sillä rekisteröityneenä yhdistyksenä on vuosikokous, jossa äänestetään hallituksesta.

Pitäiskö perustaa oma eläinsuojeluyhdistys ja hakee valtion tukee.

USAssa 100% lypsylehmistä saa kasvuhormoneja.

Minä en ainakaan juo soijamaitoa. Jos elimistöni kaipaa melamiinia, jyrsin keittiön kaapin ovea, saan siitä helpommin.
Vieras
Vieras

#305 Re: jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa

07.03.2011 11:40

#7: suurkapitalisti - jokaisen liiketoiminnan on oltava itsessään kannattavaa

Kyllä maatalous olisi kannattavaa jos ruoka hinnoiteltaisiin totuuden mukaisesti. Ihmiset eivät vain ole valmiita maksamaan ruoasta, kaiken pitäisi saada ilmaisesksi.

Vieras
Vieras

#306 Re: suurkapitalisti

07.03.2011 12:34

#21: suurkapitalisti - suurkapitalisti

Maataloudesta tulee ruokaa, tukia tarvitaan, koska ihmiset eivät ole valmiita maksamaan elämisestään. Ainoa asia, mikä pitäisi Suomessa lakkauttaa on kulttuurialan tuet ja avustukset. Turhin asia maailmassa on suomalaisten taitelijoiden töherrykset.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=50176:kulttuurille-esitetaeaen-13-lisaemiljoonaa-vuodessa&catid=2:kotimaa&Itemid=31

 

antikom
Vieras

#307 Vihreiden vallankumous...

07.03.2011 16:13

alkaa olla tiensä päässä. Luojan kiitos, että ihmiset ovat vihdoin huomanneet kuin järjetön on vihreiden ideologia ja aate.

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/vihre%C3%A4t-putosivat-parlamentista-virossa
Nuori Emäntä Sievistä
Vieras

#308 Onko rikos rakastaa lehmiä?

14.03.2011 14:16

Minä olen ollut tähän asti sitä mieltä, että jos joku epäilee meidän maitotilallamme eläinten hyvinvoinnin tasoa, niin tervetuloa tarkistamaan tilanne (Ketään kuka on navettaan halunnut kurkistaa en ole kieltänyt, olen vain antanut jokaiselle vierailijalle asianmukaiset ja tilakohtaiset suojavarusteet ihan vain omien eläintemme etua ja terveyttä ajatellen, etteivät vierailijat toisi tahallaan taikka tahtomattaan mitään tauteja), mutta empä ole enään lainkaan varma tohdinko kaikkia sinne päästää, kun kitenkin haukutaan eläinrääkkääjäksi.
Navetassamme on vieraillut eläinsuojelu tarkastajat, seminologit, eläinlääkärit ja monet muut asista ymmärtävät ammattilaiset, mutta olen myös mielellääni näyttänyt kaupunkilais lapsille ja heidän vanhemmilleen "elinkeinoammé" Kukaan ei ole minulle mistään huomauttanut vaan tyytyväisin mielin ovat voineet lähteä.
Meillä on 40 lehmän parsinavetta, tiedän että parsinavetta ei ole se eläimelle luonnollinen ympäristö, missä se voisi toteuttaa luontaista käyttäytymistään ympärivuoden. Talvisinkin kuitenkin aina päästämme lehmät ulos jaloittelemaan ja piehtaroimaan laitumelle, kasvukaudella ovat lähes aina ulkona. Tuntuu vain pahalta että minunkin arvostukseni ja rakkauteni eläimiä kohtaan on yht'äkkiä täysin merkityksetön asia eläinten hoidossa. Jokaisen eläimen olen parhaani mukaan hoitanut ja saaanut siitä lehmiltä aina kiitoksen, jokaisen työ päivän päätteeksi. Jokaisen lehmän, jonka olen syystä tai toisesta joutunut hyvästelemään olen kyynel silmässä surutyöni tehnyt, sillä nämä eläimet ovat myös minun ystäviäni. Eläimet ovat eläimiä, ja lypsyrotuiset on jalostettu ihmisten tarpeiden mukaisesti tuottamaan maitoa. Mutta jos joku väittää meidän tilaamme tehotuottajaksi niin erehtyy, meidän tilallamme vaalitan myös luonnon omaa perintöä, on perinnebiotooppeja (joiden kohdalla joku viherasiantuntija korosti lehmien laidunnuksen tarvetta eri lajien säilymiselle) ja löytyy myös uhanalaisia suomenkarjan eläimiä, jotka eivät todellakaan ole mitään tehotuottajia. Minä tulen varmasti jatkossakin hoitamaan lehmäni hyvin, sitten kun en enään siihen pysty niin en ala väkisin elukoita hengissä pitämään.

voisihan tämä elämä helpompaakin olla, joten jokainen joka kadehtii maataloutta, jokainen osa-alue huomioon ottaen niin tervetuloa yrittämään.... Ei tämä niin leveää ole kuin julkisuudessa annnetaan ymmärtää.

Toinen nuori emäntä naapuripitäjästä
Vieras

#309 Re: Onko rikos rakastaa lehmiä?

16.03.2011 10:40

#308: Nuori Emäntä Sievistä - Onko rikos rakastaa lehmiä? 

 Ihana kirjoitus, ja niin totta! On todella loukkaavaa kun väitetään eläinrääkkääjäksi. En voi muuta ajatella kuin, että se johtuu ihan puhtaasta kateudesta ja tietämättömyydestä. Ainoa asia miksi tätä työtä tänä päivänä jaksaa tehdä on nuo rakkaat työtoverit ja ystävät tuolla navetassa.

Ihminen näkee sorron kun on itse kohteena, jos se kohdistuu johonkin muuhun ihminen sulkee silmänsä
Vieras

#310

17.04.2011 16:41

Minusta on hyvä että nuorille tiedotetaan mitä heidän ruoka (eläin) on joutunut kokemaan. On aivan järjetöntä koittaa peitellä asiaa kun on kyse elävistä tuntevista olennoista. En tue noita aktivisteja jotka päästää eläimiä vapauteen kahdesta syystä: a) eläimet eivät välttämättä selviä ja b) kaikki eläinsuojeliat nähdään terroristeina. Itse kannatan juuri asioiden tiedostamista mahd. laajalle porukalle ja että kerrotaan faktoja vaikka suomalaisesta eläintuotannosta. Koska jättimäisten eläinmassojen yksilöllinen hoito on kerrassaan mahdotonta. Yleensä jos joku pyytää että ´´saako tulla käymään´´ niin tuottajat koittaa hoitaa pahimmat eläimet pois. On ihan hyvä että eläimet ovat kuvattu niin ei eletä enää ´´suomalainen possu voi tosi hyvin´´ näkemyksessä. Mutta on hyvä että vielä niitä alle 50 eläimen tiloja on.


Vieras

#311 Re:

17.04.2011 20:46

#310: Ihminen näkee sorron kun on itse kohteena, jos se kohdistuu johonkin muuhun ihminen sulkee silmänsä -  

 Onneksi Suomessa ei olekaan noita jättimäisiä eläinmääriä, joita esim. Amerikassa on.  Suomessa hoidetaankin hyvin eläimiä (joskin muutama poikkeustapaus).  Olikin ihanaa katsella niitä tyytyväisiä ja kauniita eläimiä. 

 Tosiaan nuorille voitaisiin antaa totuudenmukaista kuvaa suomalaisista tuotantoeläimistä eikä ainoastaan mustamaalata. 

 


Vieras

#312 Re:

20.05.2011 11:26

#310: Ihminen näkee sorron kun on itse kohteena, jos se kohdistuu johonkin muuhun ihminen sulkee silmänsä -  

 Kyllä, on tärkeää kertoa faktaa suomalaisen ruoan kulusta tilalta lautaselle. Oikeaakin tietoa siitä on saatavilla ja kyllä tiloille pääsee asiallisesti vierailullekkin niin halutessaan. Meidän tuottajien syyttely valehtelusta ja peittelystä on todella loukkaavaa. Sairastuneen eläimen vieminen jonnekkin piiloon ei ole käytännössä mahdollista eikä järkevää. Sairaskarsinat eivät ole piilopaikkoja vaan juuri sitä varten, että eläin voi siellä rauhassa toipua eikä sen tarvitse käyttää energiaa mihinkään ylimääräiseen. Sitä ei sinne viedä pois silmistä vaan nimenomaan parantumaan. Vieraita ei mielellään viedä töllistelemään lähelle sairaskarsinaa, ettei eläimelle aiheutuisi stressiä vieraista ihmisistä ja turhasta hälinästä. Eläimelläkin on oikeus saada sairastaa ja toipua rauhassa!

Tarkastajilta yhtäkään eläintä olisi täysin mahdotonta edes yrittää piilotella. He kun tulevat tilalle mukanaan lista tilan eläimistä ja jokainen eläin käydään yksitellen läpi.

Se on tosiasia, että eläinkin sairastuu joskus ja tarvitsee silloin taudin mukaisen hoidon. Siihen on puututtava jos eläin jätetään heitteille, mutta jos näet huonokuntoisen eläimen tilalla se ei automaattisesti tarkoita eläinrääkkäystä. Mikään sairaus ei parannu taikaiskusta ja hoitoa joudutaan antamaan useita päiviä ennenkuin tauti voitetaan. Joskus mikään hoito ei auta ja eläin kuolee tai joudutaan lopettamaan. Se on aina meille tuottajille surullista ja kova pettymyksen ja riittämättömyyden paikka.

Katsoin jokin aika sitten näitä sikalakuvauksia tehneiden ihmisten haastattelun ja mieleeni jäi se, että he kuvattuaan sairaskarsinassa makaavaa sikaa kommentoivat kyynelsilmin, kuinka julmasti tuottaja oli päiviä kävellyt tämän sian ohi tekemättä mitään eläimen auttamiseksi. Tätähän he eivät mitenkään voineet tietää ja eivät ymmärtäneet sitäkään että ilman hoitoa se sika ei siinä edes olisi voinut päiviä elää. Ammattilainen taas näki siinä sian, joka oli siirretty sairaskarsinaan, asianmukaisesti hoidettu ja jätetty lepäämään. Aamulla hoitoa on todennäköisesti jatkettu, ellei sika sitten yöllisestä häiriöstä stressaantunut liikaa ja kuollut. 

Tutkimus osoittaa, että suurin osa kaupunkilaisista kaipaa 50-luvun maaseutua ja maatiloja. Tässä on ilmeisesti se syy miksi tänä päivänä edes keskustelemme eläintenhyvinvoinnista nykyisillä maatiloilla. tämänpäivän maatila on vieras kaupunkilaisille ja siitä onkin helppo tehdä vääriä käsityksiä. Tässä olisi ilmeisesti se faktatiedon paikka, jota ihmisille pitäisi saada. Paluuta entiseen ei ole ja hyvä niin. Entisestä voidaan ottaa oppia, mutta maaseudullakin kehitys kulkee eteenpäin halusivat kaupunkilaiset sitä tai eivät. Se onko eläimet jääneet jalkoihin tässä kehityksessä on hyvä kysymys ja aina on syytä tarkastella kriittisesti toimintatapoja. Syyttely ja mustamaalaaminen eivät kuitenkaan ole oikeita keinoja!


Vieras

#313 tuottajat

27.10.2011 19:16

Lakatkaa tuottamasta eläimille kärsimystä, niin teidät jätetään rauhaan. Eläinsuojeluaktiivit eivät tule ennen sitä lopettamaan.
Make my day

#314 Re: tuottajat

02.11.2011 22:19

#313: - tuottajat 

 Media,totuus ,sananvapaus,ihmisoikeusasiat,siinä aktivistien lääkkeet.Totuutta ei saa päästää mediaan,missä on vastapuolen näkökulmat.Ei edes tuomioistuimen viimeisenä päivänä dokumentoitu tätä,Salossa .Tiistaina kylläkin mediaa oli yllin kyllin,mutta niitä kiinnosti vain ja ainostaan syytettyjen näkökanta.Tässä nyt tulee faktaa joita voi jokainen tarkastaa kuulustelupöytäkirjoista jne. Ensinnäkin kahteen sikalaan oli menty lukituista ovista,vastoin väitämää.Toisiin kahteen sikalaan oli tuotu ja levitettyä sikaruusua josta koitui tuottajille vahinkoa ja poliisikuulusteluja,sikaruusu tartuu ihmisiin myös.Toiseen kahteen sikalaan oli aiheutettu huomattavia taloudellisia menetyksiä,toiseen emakkojen poikimiseen ja toiseen oli käyty avaamassa ovet pakkasilla ja laitettu tuulettajat käymään niin että kylmä ilmä hajoitti ja pisti 1150 sikalpaikkaa pois toiminnasta 10 kuukaudeksi.

Tämmösestä on siis kyse,ei sananvapaudesta,ei ihmisoikeuksista jota kuvaajien cityjuristit moukaroivat kyllästimiseen asti.

Mediaa raiskaten ja yleistä mielipidetä muokaten nämä sociaalitapaukset joilla oli Suomenvaltion maksamaa juristipalkkioita

vajaan 400 keskiarvio kuukausituloilla saavat kohtuuttoman paljon mediaaikaa ,ja vielä valittavat että liian vähän.

Ylimielisyys paistoi läpi todistusaitiossa,varsinkin Hedbergillä,muut toistivat videoissa motiivinsa ja olihan se oikeutettua ja en tekisi mitään toisin tyyliin.

Kivelältä syyttäjä vielä tiivaisi että olitko , ensimmäistä kertaa sikalan sisällä,ensimmäistä kertaa kuvaamassa,ja että hetikö olit expertti kertomaan että uninen sika joka laiskuuttaan ei jaksa nousta on halvaantunut.Kyllä likka meinas että internetistä hän on oppinu,olikohan omilta sivuilta.Huittisten eläinlääkirikään olisi pystynyt kuvien perusteella sanoa miten on.

Valheilla ja kuvamanipulaatiolla on pystytty viemään oman edun tavoitteisiin ja varmaan rahaa riittä OE-sponsorina yksityiskäyttöön myös.

Oikeudessa ei kuiteskaan yksikään ollut tehnyt mitään,vaikka toisella on tatska "älä v..u ole jänis",ei kuvannut ei syyttänyt.

Tuottajärjestöt pettivät totaalisesti asiasta ja tuomiota odotellessa on motivaatiota tulevaan.

Jos,ja kun tuomio on tullut toivon sen pistävän miettimään asioita ,Varsinkin UUsien iltojen värväyksien jälkeen kuin jalkasotureita yllytetään samaan.Muutoin vielä jona päivänä "oman käden oikeudesta joku makaa porkkana työnnettynä ja hengettömänä".

Yhdyskunnassa on lakia sen takia että järjestys ja oikeudemukaisuus säilyisi,aktivistit eivät kunnioita näitä.Oli muuten unohtua Turun sanomiin mielipiteeseen nimimerkillä"Totuus jo please"Sencuroitiin yllä mainitut asiat.Ja TIEDÄN että Perjantain istunnossa oli Turun Sanomien toimittaja,ei sanakaan totuudesta.SE SIITÄ SANANVAPAUDESTA.Linkki alla

 

http://www.ts.fi/online/kotimaa/270356.html?forumid=9&topicid=114430&parentid=0&docid=270356&topicsortorder=0&topicpage=1&commentsortorder=0&commentpage=1&commentpagesize=50&action=0#comment-top

 

 

Hannu K

#315

08.11.2011 12:21

#313
Ei me eläimille tuota kärsimystä. Kuka niin väittää ? Me hoidamme eläimiä helekkarin hyvin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 08:42


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2012 16:56


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.10.2012 05:47


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.10.2012 07:01


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.07.2013 07:24


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.07.2013 04:32


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.07.2013 16:01



Vieras

#323

20.06.2020 20:12

:() ASIAA !

 

:() ITS RIGHT !

 

:() ELÄINSEXSI LAILLISTETTAVA !

 

:() AINIIN MUT SEHÄ ON JO LAILLISTA !

 

:( NO VOI HARMI

 

:() HÄLLÄ VÄLII ... ELÄINSEXSI LAILLISTETTAVA !