Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Eino Väihkönen
Vieras

#51 eläinsuojeluterroristeille ei tukea

24.01.2011 18:34

Eläinaktivistit teoistaan vastuuseen. Ei suinkaan tueta,verovaroin!
Teretulemast voimailemise ringi
Vieras

#52 Terveisiä kettutytöille

24.01.2011 18:51

Eräs tuntemani kettufarmari sanoi,kun hän saa tämmösen nihilistin kiinni,heti vaan lihamyllystä läpi.Sitten syöttää ketuille.Ja niin tämä eläinrakkaus saa olla kettuja lähellä aina.
Vieras
Vieras

#53 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

24.01.2011 19:06

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Perusteleppa suurkapitalisti, että kuinka se ruotsalainen ruoka olisi puhdasta ja suomalainen saastaista?!!!

Vieras
Vieras

#54 Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

24.01.2011 19:49

koivisto
Vieras

#55 Turha adressi

24.01.2011 20:35

Eläinrääkkäyksen vastustajia pitää tukea siinä kuin eläinrääkkääjiäkin. Verovaroja syydetään jotta lehmiltä poltetaan sarvenaiheet, porsailta revitään pallit ja broilereilta katkotaan koivet.

Vieras

#56 vihdoinkin !

24.01.2011 20:46

tämä on justiin se oikea adressi,tätä ja tämän kaltaisia toimia olisi kaivattu jo pitkään.

Gladiaattori
Vieras

#57 Ehkä jonkin sortin kapitalismi

24.01.2011 21:33

synnyttää tätä terrorismia, liian helppo elämä ja turhautuminen? Eläinten hoidosta on tarkoitushakuisesti annettu väärä kuva. Vastaavaa materiaalia saataisiin mistä tahansa elämän alalta, perheistä, vanhainkodeista, sairaaloista jne. tunkeutumalla yöllä kuvamaan. Suurissa karjoissa on joka hetki joku sairas eläin, aivan kuten ihmispopulaatiossakin. Olenkin sanonut useammalle, jos tällaista materiaalia halutaan ja tarvitaan, voin kuvata sitä itse, en tiedä ketä se hyödyttää? Onko se tämänpäivän hupia? Tositeeveetä, näin se eläin sairasti,näin sitä hoidettiin, sitten se parantui tai kuoli.

Henkilökohtaisesti, en aio antaa valtaa, en eläinterroristeille, enkä ammattitaidottomille virkamiehille.

Virkamiestenkin käyttäytymisessä on ollut todella asiattomia tapauksia. Entä jos herkempi ihminen päättää lopettaa oman elämänsä painostuksen alaisena, eikö kysymys ole kuolemantuottamuksesta?

Maailmaa uhkaa suunnaton ruokapula, ehkä on syytä perustaa naamakirja näille terroristeille, jotka huolehtivat omasta ruoastansa sitten tulevaisuudessa.
tuottaja
Vieras

#58

24.01.2011 21:36

suojelisivat nuo eläinsuojeliat mielummin lemmikkieläimiä näis kaupungiis sen vois vielä hyväksyä mutta siinä on menty liian pitkälle kun on alettu puuttumaan tuotantoeläimiin ja siitä niiden pitää saara kunnon rangaistus mutta aivan ekaksi tietysti jos semmosen tapaisin niin tuli semmoset turpakäräjät että!!
Hannu Miettinen
Vieras

#59

24.01.2011 21:51

Tätä se luonnosta vieraantuminen aiheuttaa. Pitäisi niiden kettutyttöjen ja poikien tulla mukaan hirvimetsälle ja suolistaa. Siinä pieneen päähän taas iskostuisi ajatus, että ollaan osa ekosysteemiä, ei sen hyperälyn joka älykkyydellään päättää olla syömättä lihaa ja istuu edelleen puussa. Jos kaikki muinaiset ihmiset olis ollu yhtä-älykkäitä, kun nää veget, paskottais puusta alas ja oltais onnellisia. (Tietämättömyys tekee onnelliseksi).
Ruoska
Vieras

#60 Piiskoomänty

24.01.2011 22:26

Otetaan vanhan ajan Piiskoomänty käyttöön, on tehokas ja edullinen tapa pistää häjyiliät ojennukseen :) Olen varma, että kun kunnolla ruoskitaan, niin ei paljoakaan enää ole haluja häjyillä :) ja verorahoja säästyy pilvin pimein, vankilat ovat turhia, rangaistus pitäisi olla sen verran kova. murhamiehet ensinnäkin passittaa sähkötuoliin.
Osa ravintoketjua
Vieras

#61 Anarkismi ja terrorismi

24.01.2011 22:41

Jotkut anarkistit luulee että maailma muuttuu paremmaksi paikaksi terrorisoimalla yksittäisiä ihmisiä jotka ajattelevat eri tavalla asioista kuin he itse. Maailmaa ei kuitenkaan sillä tavalla muutu ainakaan yhtään parempaan suuntaan. Voisivat käydä vaikkapa lähi-idässä katsomassa mitä oman uskonnon/uskomusten levittäminen terrorismin avulla saa aikaan.
heitä villi veikkaus
Vieras

#62 nämä on nähty...

24.01.2011 23:00

eiköhän se ois helepoin olla aivan hilijaa meilläki tuottajilla näistä asioista. nämä kiihkoilijat eivät oo valamiita kahtomaan asiaa meän vinkkelistä, eivätkä kenenkään muunkaan vinkkelistä. tärkein on se oma mielipide joka on hiljaa siellä omissä päissä pähkäilty. erottaisivat nyt lapin, kainuun ja pohjanmaan omaksi valtiokseen niin saisivat siellä etelässä pähkäillä niien eläinaktivistien kanssa keskenään. meikäläisellä alakaa pikkuhiljaa keittää nupissä jo nämä kinat ja vastakkainasettelut tuottajan ja kuluttajan välillä. pohojosemmassa ihimiset sentään tajuavat vähänkään arvostaa alkutuotantoa ja sen merkitystä.
tälle suurkapitalistille sanoisin vielä että; tulevissa kiistoissa muista, että tällä hetkellä pärjäävät kaikista parhaiten pienet tilat joilla ei ole esimerkiksi ylihintaisia suomalaisella rakennustekniikalla tehtyä navettainvestointia alla velkataakkana. lisäksi suomessa ruoka on muuhun hintatasoon suhteutettuna kolmanneksi tai neljänneksi halvin ruoka EU:n alueella. vieläkin haluaisin kertoa pienen esimerkin maatalouden tukemisesta EU:n alueella; tuet määräytyvät kunkin maan heikoimpien ja parhaimpien olosuhteiden mukaan, esimerkiksi eräässä itäisessä saksan maakunnassa saadaan etelä-suomeen nähden kolminkertainen viljasato, ja sinne maksetaan tuplasti tukia hehtaaria kohden.
yhteenvetona voisi sanoa, että tukijärjestelmä ei ole niin yksinkertainen, kuin mitä voisi kuvitella. Myöskin voisin muistuttaa että näitä tukia ei saa tekemättä mitään (toisin kuin esim. sosiaaliapu, joihin maataloustukia virheellisesti, osin myös provokatiivisessa mielessä satunnaisesti verrataan).

ihan näin uteliaisuudesta voisin kysyä suurkapitalistilta myös, että keskitettäessä ihmiset kaupunkeihin, mitä peruselinkeinoja kaupunki tarjoaa, joka korvaisi esimerkiksi maa-, ja metsätalouden. pelkillä palveluilla ei elä, tiedäthän sen. kaikista huvittavimpana pidän ehdotusta kaiken tämän rahan siirtämistä pääkaupunkiseudun julkiseen liikenteeseen, miten kuvittelet sen tuovan n. 60 000 työpaikkaa + välilliset vähennettävät. mitkään suomesta poispäin pyrkivät suuryritykset tuskin pystyvät kehittämään näitä työpaikkoja, kun entisiäkin ollaan vähentämässä.
argumenttisi voitaisiin jopa ottaa tosissaan, asiallisuutensa vuoksi. kaino toive asiaan perehtymiseen voitaisiin esittää, ilmeisten asiavirheiden tähden. toivoisin pystyväni puhumaan kasvotusten, mutta oletan välimatkan olevan kohtuuttoman suuri kyseisen ajatuksen toteuttamiseen.

tämä viesti on kyllä jokseenkin aiheesta poikkeava, mutta pakko sanoa että kyllä kait tämä koko ketju on lähteny jo kaartelemaan aiheen laidoille.
Totuuden puolesta
Vieras

#63 Terroristejako

25.01.2011 07:44

Vihreä liike on leimannut itsensä ikävästi terroristijärjestöksi.
lintukoto
Vieras

#64 maakunta komppaniat käyttöön

25.01.2011 08:49

nehän on perustettu sisäistä sekasortoa järjestämään.
spare
Vieras

#65 Pari kysymystä

25.01.2011 08:52

Pää pois takapuolesta, velikullat! Ennen kuin sekoatte täysin sukkiinne, mikä järjestö tekee mitä, ottakaa kiltit ja hyvät ihmiset selvää. Mitenkään työtänne aliarvioimatta haluaisin kuitenkin kysyä pari kysymystä, joka leimaa kauttaaltaan tätä "keskustelua" (joka kyllä uhkaa muistuttaa enemmän jotain puberteettista mölinää kuin mielekästä argumentointia). Toivoisin näihin kattavia perusteluja, joita tuottajien suista kuullaan valitettavan harvoin.

1. Voiko tuotantoeläin Suomessa hyvin? Jos voi, miten se näkyy? Jos voi, miten tuotantotekijät ottavat tuotantoeläimen elämän itsessään ja tuotantoeläimen (mahd.) itseisarvon huomioon (vrt. esim. broileriteollisuus) ts. onko tuotantoeläimen mahdollista elää sille lajityypillistä elämää (vrt. siat ja lehmät)?
2. Onko tämä elinkeinon harjoittamisenne oikein vain koska a) se on laillista ja b) se on elinkeinonne?
3. Jos eläinsuojelujärjestöt luennoivat kouluissa tuotantoeläinten hyvin/pahoinvoinnista, miten se on teiltä pois? Eikö ole vain hyvä, että nuoret saavat joko tietää, miten heidän ruokansa tuotetaan, tai kuulla erilaisia versioita asiasta, jotta heidän kriittinen lukutaitonsa kehittyy ja heistä tulee siten kunnon kansalaisia?

Pohjalaisen sinänsä spektaakkelinomaisen nettiuutisen perusteella lehmien ulosajaminen on toki typerä ja tuomittava teko.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.01.2011 09:43


lasse
Vieras

#67 kyllä

25.01.2011 10:56

suomalainen tuotantoeläin voi suomessa hyvin, näkyy ja maistuu ruokapöydissä. meillä ilmasto asettaa tietynlaisia olosuhdevaatimuksia hyvinvoinnille. turkistuotanto näyttää soveltuvan tänne kylmään pohjolan olosuhteisiin huomattavasti paremmin, näkyy olevan suomalainen turkis maailmalla huippulaadukasta ja arvossaan. taitaa olla tuoteista ainoa johon kiinalainen ei pysty.
terrori kitkettävä
Vieras

#68 TOSI HYVÄ ADRESSI

25.01.2011 11:29

VIIMEINKIN !
Make my day
Vieras

#69 #65 vastaus 1 2 3 sparelle

25.01.2011 12:27

1=kyllä,jalostettut eläimet omalla eläinkaarella joka poikkeaa luonnonvaraisista

2=Sekä että,ruokaa tarvitaan,ihminen tarvitsee vaihtelevaa ruokavaliota ja on dominantti yksilö eläinkaaressa maapallolla,ollaan luonnostaan predaattoreita.

3=Puuttuva pätevyys,motiivit tiedottamiseen ilmiselvästi väärät,olette erittäin huonona esimerkkinä nuorisolle miten luovaa kriittisuutta ja kunnon lainkuuliaaksi kansalaiseksi tullaan.Nuoriso on erittäin herkästi ohjattavissa murrosiässä,mutta senhän te tiesitte jo kuin olette analysoineet tieteellisiä tutkimuksia googlesta.

ETTÄ siksi tuet pois terrorisoivista kansalaistottelemamuutta olevat myöhäis puberteetissä olevilta hihhulleilta.Kovat tuomiot rikoslain mukaisesti.

Ainoat jolla on päät takapuolessa on anarkistit itse,ja ennemmin tai myöhemmin joku varmaan avittaa maaseudulla.

olkaa hyvät vaan!
Vieras

#70 Re: suurkapitalisti

25.01.2011 13:13

#21: suurkapitalisti - suurkapitalisti 

 Todella valitettavaa jos kuluttajat ajattelevat ravinnon tuottajista noin! Mitä me tyhmät tuottajat enää mitää ruokaa tuotamme kenellekään kun kukaan ei sitä arvosta. Lopetetaan sitten kaikki ruoantuotanto  kun eihän "isoissa kaupungeissa" tarvi enää syödä - mun puolesta saisitte kuolla nälkään kaikki! Että kiitos vaan luottamuksesta!

Jos luulette että tuontiruoka ratkaisee teidän mässäilyn, niin ihan vapaasti vaan sillä keskieuroopan elukoilla ei ole yhtään kaksisemmat olosuhteet kuin täälläkään, lisäksi saatte mukavan annoksen lääkejäämiä ja kaikkea muuta mukavaa (esim. Suomi on ainoa salmonella vapaa EU-maa) eli bon appetit teille vaan kun yrjöätte sitä salmonellasafkaa, mutta älkää sitä muihin tartuttako!

Vieras
Vieras

#71 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

25.01.2011 13:25

"#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

"Vaadin MEIDÄN verovaroilla tuottevan maanviljelyn lopettamista. Ruokaa saa ostettua edullisesti Euroopasta, meidän veronmaksajien ei tarvitse maksaa teidän "harrastustanne". Mielummin ostan puhdasta ruotsalaista tms. ruokaa, kuin saastaista suomalaista."

Vai ruotsalainen puhtaampaa? Lopeta syöminen kokonaan.

Veroista maksetaan eu:n kautta espanjalaisille ja romanialaisille viljelijöillekin.


olkaa hyvät vaan!
Vieras

#72 Vähän kunnioitusta!

25.01.2011 13:53

En tiedä onko muissakin "hyvinvointivaltioissa" vastaavaa vastakkainasettelua että kuluttajat kääntyvät omavaraista ruoantuotantoaan vastaan? Tämä on tämän "hyvinvointivaltion" kääntöpuoli. Jos olis tasaisen kurjaa niin tämäkin Suomen kurja kansa olisi vaan tyytyväinen jos joku kurja vielä jaksaisin tämän maan rajojen sisäpuolella ruokaa tuottaa omalle kansalle. Ne ihmiset jotka sotien jälkeen kaikella työllä ja hiellä rakensivat tämän maan kuntoon eivät olisi sillon IKINÄ uskoneet että heidän työtään joku tulevaisuudessa tulee kyseenalaistamaan! Se että maatalous ja ruoan omavaraisuus säilytettäisiin Suomessa on myös kansallisvelvollisuus niille urheille ihmisille silloin.

Vieras

#73 Vastauksia Sparelle

25.01.2011 13:53

On hyvä, että kysyy jollei tiedä. Huomattavasti parempi kuin epäasiallinen syyttely. Kiitos siitä sinulle! Esittämiisi kysymyksiin on kyllä vastauksia ja tietoa tullut moneltakin suunnalta, ne eivät vain ehkä ole valitettavasti syystä tai toisesta sinua tavoittaneet. Vastaan kysymyksiisi maidontuottajana.

1. Lehmät voivat Suomessa hyvin. Meillä ei ole esim. Tanskan tyylistä tehotuotantoa vaan maitoa tuotetaan pääasiassa perheviljelmillä. Lehmien hyvinvointi on kaiken toiminnan perusta. Kaikki työ tehdään lehmien vuoksi, tarpeenvaatiessa vaikka keskellä yötä. Jokainen lehmä, hieho ja vasikka tunnetaan erikseen ja sen persoonalliset piirteet tiedetään.
Me emme ole kouluttamattomia maalaistolloja vaan koulutettuja ammattilaisia. Me emme hoida eläimiämme mutu-tuntumalla vaan tiedämme tarkasti mitä pitää tehdä ja miksi!

2. Mielestäni kaikki työ on arvokasta. Ruuantuotanto on yksi peruselinkeinoista. Ihminenkään ei elä syömättä ja ruoka ei ilmesty kauppaan itsestään. Jonkun on se ensin tuotettava.

3.Olen lukenut koulutusmateriaalin ja se ei anna todenperäistä tietoa tuotantoeläinten hyvinvoinnista ja hoidosta. Motiivi on hyvin selvä: kaikkien on alettava kasvissyöjiksi ja maailma pelastuu. Näin mustavalkoinen ei asia oikeasti ole. Eläinten hyvinvointi on tärkeä asia ja syyttelyn sijasta toivoisin eläintensuojelujärjetöiltä enemmän yhteistyökykyä. Rikollinen toiminta ei auta ketään, vähiten eläintä.

Terho Rajakangas
Vieras

#74 Milloin Suomessa

25.01.2011 14:23

Englannissa Kuninkaalliseen eläinsuojeluyhdistykseen soluttautunut eläinvihaaja joka yritti todistella rehellisiä tuottajia eläinrääkkääjiksi sai yli 11v ehdotonta vankeutta
spare
Vieras

#75

25.01.2011 14:40

Kiitos teille, etenkin vieraalle # 73. En oikeastaan tiedä, onko informaatio tavoittanut minua vai ei, koska en ole lainkaan varma, onko "oikeaa tietoa" tästä asiasta olemassakaan. Puolueetonta maaperää on vaikea löytää. En tunne eläinten sielunelämää kovinkaan hyvin, jotta voisin sanoa, miten he kokevat asian - voin vain ihmisenä yrittää samastua heidän asemaansa tuotantotiloilla, ja ihmisenä tämä samastuminen on lähinnä tuskallista: en haluaisi olla heidän asemassaan.

Yhtä kaikki kun esität, että lehmien hyvinvointi on "kaiken toiminnan perusta", jään heti ymmälleni. Kyllä luultavasti kaiken toiminnan perusta on ennemminkin saada lehmät tuottamaan maitoa, jotta tuottajat saavat siitä elinkeinonsa - olkoonkin, että tuottajat kaiketi ajattelevat terveen lehmän tuottavan paljon maitoa jne. En siis epäile, että tuottajat olisivat sadisteja, vaan, kuten sanottu, olette ammattilaisia, koulutettuja ammattilaisia. Tuottaja ajattelee eläintuotantoa loppujen lopuksi kuitenkin elinkeinonaan, käyttää järkeään välineellisesti - mistä en tietenkään ketään syytä, totean sen vain olevan silmiinpistävää. Välineellisen järjen käytöllä taas on historiallisesti saatu aikaan melko surullista tulosta.

Samalla tässä keskustelussa kannattaisi ehkä kiinnittää huomiota siihen, ettei maataloutta käsitettäisi yksioikoisesti kattamaan sekä maanviljelys (jota monikaan Suomesta tuskin haluaa pois) että eläintuotanto, kun kyse on esim. näiden "eläinsuojeluterroristien" kannoista. Nykyisessä Suomessa voitaisiinkin mielestäni satsata enemmän härkäpavun ja öljyhampun kasvattamiseen - näiden kasvattaminen laajemmissakin määrin käsittääkseni onnistuu Suomessa? Ja ei, en ole pilveä pössyttelevä hippi, kuten ärhäkkäimmät saattavat jo ajatella. Esitän tämän siksi, ihan vain heittona teille, että miksi meidän suomalaisten ylipäätään pitäisi ylläpitää eläintuotantoa (ja kyllä, EU tulee luultavasti tulevaisuudessa vain pistämään kotimaiset viljelijät entistä ahtaammalle ja pakottamaan siten suurempiin tilakokoihin ja tehotuotantoon). Miksi meidän pitäisi syödä lihaa ja kananmunia tai juoda maitoa? Ihan vilpittömästi, en provosoidakseni esitän tämän: miksi? Miksi, kun meillä on hyvät edellytykset olla niitä syömättä? Emme elä Mongoliassa.

Enkä kysy tätä siksi, että haluaisin pakottaa kaikkia kasvissyöjiksi. Kysyn tämän siksi, että minua kiinnostaa mitkä ovat ne perusteet, joiden vuoksi edelleen syömme lihaa ja tuottajat, kiitokset vain teille, tuottavat sitä meille muillekin. "Luonnostaan sekasyöjä" on tässä minusta kelpaamaton peruste: monet ravitsemusalan ihmiset myöntävät jo, että kasvisruoalla voi elää aivan normaalin elämän ja joissain osissa maailmaa sekasyönti ei ole koskaan lyönytkään itseään läpi. Ihmisellä on, kiitos evoluution, kulmahampaat, mutta hänellä on myös häntäluu ja mikä tärkeämpää, hänellä on - luultavasti erotuksena muista eläimistä - kehittynyt etiikantaju ja valinnanvapaus.