Kuntoriihi punasiltaan!!!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kuntoriihi punasiltaan!!!!.


Vieras

#76 Re: Asian konkreettinen edistäminen

27.04.2015 09:15

#74: Vierailija - Asian konkreettinen edistäminen 

 Ota yhteyttä adressin tekijään..


Vieras

#77

27.04.2015 18:16

Muurame on sen verran harvaan asuttu, että hyvällä tahdolla olisi voinut kaavoittaa risteyksen toiselle puolelle Isolahdentie, golfkentäntie, Jkl-Tamperetie -väliselle alueelle uutta rakennuspaikkaa . Tuo nykyisen K-kaupan risteys ei ole mistään kotoisin.Vaatisi liikenneympyrän. Ja nyt sitten lisää Kauppatilaa??. Susi jo syntyessään.

 


Vieras

#78

27.04.2015 18:17

Minulla ei ole mitään asiaa asioida Muuramessa jos Kuntoriihen toiminta loppuu. Tähän asti olen matkalla kotiin pysätynyt K-markettiin ruokaostokselle, onhan se siinä lähellä. On helppo ajaa ohi.

Vieras

#79 Re:

27.04.2015 18:27

#6: -  

 pukuhuoneessa olen saanut kuunnella kuntoilun menestystarinoita siitä kuinka huonokuntoinenkin seniori on innostunut liikkumaan ja kuntoilemaan Kuntoriihessä. Yrittäjäpariskunta on huomioinut iäkkäämmätkin kuntoilijat. 


Vieras

#80 Re:

27.04.2015 18:28

#8: -  

 määrittele kunnon kuntosali. 


Vieras

#81

28.04.2015 05:43

Jos kunnanjohtaja kuvittelee että mikä tahansa ylihinnoiteltu kuntosali (missä ei ole jumppia??) korvaa Kuntoriihen niin väärässä on! Minä ainakin äänestän jaloillani ja todellakin jo pelkkänä kannanottona tähän kunnan törkeään politiikkaan en tule tätä nyt jo nähtävästi tiedossa olevaa uutta kuntosaliyrittäjää tukemaan. Toisen silmäkuopista ponnistaminen ei vaan sovi etiikkaani. Ja jos kerran kaikki muutkin isot päätökset uudesta kauppakeskuksesta ja rakennusten purkamisesta pystyttiin tekemään kunnassa pikavauhdilla niin odotan todellakin että myös korjaus tähän Punasillan asiaan saadaan tehtyä yhtä nopeasti JOS vain sitä halua olisi.


Vieras

#82

28.04.2015 09:09

Muuramen kunta ja kunnanjohtaja pelaavat likaista peliä pienyrittäjää kohtaan. Valehtelevat kuntalaisille,ettei Kuntoriihen siirto Punasiltaan muka onnistu. Varmasti Harvialle löytyisi tilaa heti mistä vaan

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.04.2015 09:19


KuntoRiihen puolesta

#84

03.05.2015 07:43

Miten tästä eteenpäin? Itselläni ei tässä tapauksessa oikein hyvä usko riitä siihen, että nettiadressi ja nämä upeat kommentit muuttavat kunnan tekemää päätöstä. Valitettavasti. 

Audienssi kunnanjohtajalle tai valtuustoon ja Yhteys Muuramelaiseen? Toimittaja tekemään juttua tästä epäkohdasta ja tuomaan ennen kaikkea KuntoRiiheläisten näkemys ja valtaisa epäoikeudenmukaisuuden tunne esiin julkisesti? 

 


Vieras

#85 Re:

03.05.2015 09:33

#84: KuntoRiihen puolesta -  

 Laita viesti adressin tekijälle. Totta, että tämä pelkkä nettikirjoittelu tuskin vie asiaa riittävän painokkaasti eteenpäin.


Vieras

#86 Re:

03.05.2015 10:31

#84: KuntoRiihen puolesta -  

 Muuramelainen on Muuramen kunnan tiedotuslehti. Mitäpä luulette, julkaiseeko ne tämänlaatuisen jutun lehdessään. Ei todellakaan! Punakynä pyyhkäisee taatusti yli. 

Kansalaisaloite saattaa kestää n. 6 kk ennen kuin kunnanvaltuuston tarvitsee se käsitellä.


Vieras

#87 Re: Re:

03.05.2015 13:04

#86: - Re:  

 Totta, julkisuutta pitäisi saada ehdottomasti enemmän. Olen kovasti ihmetellyt ettei esim. Keskisuomalaisen yleisönosastolle ole kirjoituksia tullut. Oma kynäilytaitoni ei kiinnostavaan juttuun riitä, mutta voisiko esim. adressin vireillelaittaja ottaa asiakseen muutaman muun kanssa kasata kantaaottavan kirjoituksen Keskisuomalaiseen?  

vieras

#88 Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

05.05.2015 10:38

http://www.muurame.fi/fi/kunnanjohtajan-tiedote-kauppakeskushankkeesta/

Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

04.05.2015

Uutta, 9-tien varteen rakennettavaa Kauppakeskushankekokonaisuutta vastaan on noussut vastarintaa. On hienoa, että hanke saa aikaan kiinnostusta ja keskustelua kuntalaisten piirissä. Valitettavasti varjopuoli näissä keskusteluissa on tosiasioiden jääminen sivurooliin sekä keskustelujen käyminen totena hajanaisten ja vajavaisten tietojen pohjalta. Kysymyksessä on iso hanke (n. 20 miljoonaa euroa) ja uusia työpaikkoja tulee jopa 100 henkilölle sekä rakennusaika työllistää 120 henkilöä.

Viranhaltijoiden tehtävä on yhdessä luottamushenkilöiden kanssa kehittää kuntaa, tehdä päätöksiä ja panna ne toimeen yhdessä sovittujen/päätettyjen linjausten mukaan. Nämä yhdessä sovitut säännöt koskevat kaikkia osapuolia. Uskottavuuden perusta toiminnassa on luottamus sekä tasapuolisuuden ja yhdenvertaisuuden noudattaminen. Valmistelussa viranhaltijoita velvoittavat myös normit ja hyvä hallintotapa. Pyrimme valmistelussa niin avoimeen ja läpinäkyvään toimintaan kuin mahdollista ja katsomme aina kunnan etua - kokonaisvaltaisesti.

***

Maankäyttö ja kaavoitus ovat pitkäjänteistä ja tarkkaan suunniteltua toimintaa. Yhteistyötä tehdään monien tahojen kanssa, erityisesti valtion viranomaisten kanssa. Kuntokeskus Kuntoriihen osalta on tuotu esiin mahdollisuus toimia pysyvästi Punasillan teollisuusalueella. Tällä alueella on kaava merkinnällä T eli teollisuusalueen kaava. Punasillan teollisuusalue ei ole liikenteellisesti toimiva ratkaisu kuntokeskustoiminnalle, koska sinne ei ole turvallisia kevyen liikenteen reittejä ja 9-tien liittymä on vaarallinen.

Kuntoriihessä kävijöitä on päivittäin satoja. On vaikea ymmärtää, että kunnan pitäisi antaa kaavan vastainen lupa sekä kuormittaa tietoisesti aluetta ja vaarantaa liikenneturvallisuutta, kun uuden kauppakeskuksen kaavassa on kuntokeskustoiminta huomioitu. Korostan, että olen keskusteluissa henkilökohtaisesti luvannut Kuntoriihen toimijalle etusijan, kun kauppakeskukseen tulee kuntokeskus. Myös väliaikaisten tilojen järjestelyissä olemme luvanneet olla apuna. Olemme valmistautuneet myöntämään väliaikaisen poikkeusluvan Kuntoriihen väistötiloille Punasiltaan, jos Kuntoriihi tarvitsee väistötiloja kauppakeskuksen rakentamisaikana.

***

Haluan korostaa, että kunnan elinkeinoelämän kehittämistä, työllisyyden edistämistä ja liikenneturvallisuutta pitää katsoa kokonaisvaltaisesti kuntalaisten näkökulmasta. Tämän vuoksi haluan liikuntapalveluiden olevan lähellä ihmisiä ja nykyisiä palveluja, jonka esimerkiksi uusi kauppakeskus tarjoaa. Punasiltaa tarvitaan teollisuusalueena, kuten se alun perin on suunniteltukin.

Ari Ranta-aho
kunnanjohtaja


Vieras

#89

05.05.2015 12:53

Muuallakin on teollisuusalueilla kuntosaleja, jopa koiraharrastustoimintaan vuokrattuja halleja. Jotenkin tuntuu ettei muutos niin suuri olisi etteikö sitä halutessa saataisi aikaan.


Vieras

#90 S**TANAN TUNARIT

06.05.2015 21:56

Uskooko kunnanjohtaja oikeesti noihin omiin p*ska puheisiinsa...Punasillassa käy päivittäin satoja ihmisiä ja kukaan ei ole huolissaan heidän kulkemisistaan/turvallisuudestaan...siellä voi kyllä pitää firmaa,mutta asiakkaita sinne ei saa ottaa,koska se on T-alue ja sitten meillä on tää laki...asuakkin siellä näemmä voi,mutta yrittäjä jolla olisi ollut jo valmis tuote,tilat asiakaskuntakin ei vaan nyt voi olla mahdollista päästää sinne,ku miten käy sitten sen uuden kuntokeskuksen...kaavamuutostakaan tai poikkeuslupaa ei sinne voi järjestää kun tulle ne 100 uutta työpaikkaakin...ja sitäpaitsi tossa autotalon kohdalla ajetaan joka helvetin päivä 60km/h vaikka rajoitus on 80km/h. 

Kunnanpäättäjiltä puuttuu halu tehdä asia mahdolliseksi...

Miettikää kuka teidänkin palkkanne maksaa!!!

Muurame joutaa Jyväskylään piste.


Vieras

#91 Re:

06.05.2015 21:57

#82: -  

 Ei muuten ole kohta Harviaakaan...uskokaa vaan...


Vieras

#92 Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

07.05.2015 05:32

#88: vieras - Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta 

 Kunnanjohtaja väittää keskustelun nousseen hajanaisten ja vajavaisten tietojen perusteella. Miksi hän ei sitten paljasta noita "vajavaisuuksia" jos päätökesenteko on todellakin niin läpinäkyvää. 

Tällä adressilla ei vastusteta uuden kauppakeskuksen rakentamista, vaan halutaan mahdollistaa Kuntoriihen siirtyminen Punasillan alueelle. 

Kunnanvaltuutetut ovat tehneet päätöksen vajavaisilla ja virheellisillä tiedoilla!


Vieras

#93 Re: Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

09.05.2015 14:16

#92: - Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta 

Eikös tuossa tiedotteessa juuri kerrottu, että poikkeuslupa on myönnetty siirtää KR tilapäisesti Punasiltaan ja lupailtu siihen myös kunnan suunnalta tukea? 


Vieras

#94 Re: Re: Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

09.05.2015 19:19

#93: - Re: Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta 

 Niin siis mitä tukea??? Kunta tuskin remonttia maksaa, ja kuinka vaikeaa se on nyt tajuta, että yrittäjä on ilmoittanut tuon kauppakeskuksen olevan kustannuksiltaan liian korkea.

Sirpa Sastanen

#95 Haljusti tehty

11.05.2015 06:49

Tietääkö kukaan, saataisiinko me nyt viimein Muurameen SATS tai joku ihan ison maailman kuntosaliketju? Odotan jo kovasti! Ajattelin liittyä ensin SATSille Jyväskylään. Sittenhän saan samalla kortilla käydä Muuramen salilla.

Mutta surkeaa että Kuntoriihi lopettaa. En ole itse siellä käynyt mutta olen kuullut paljon hyvää. Minusta mahtuisi kaksikin salia koska fitnessbuumi käy kuumana.


Vieras

#96 Re: Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta

11.05.2015 09:24

#92: - Re: Kunnanjohtajan tiedote Kauppakeskushankkeesta 

 "Kunnanvaltuutetut ovat tehneet päätöksen vajavaisilla ja virheellisillä tiedoilla!"

Niin minkähän päätöksen, kun ei Kuntoriihen omistaja ole edes hakenut mitään poikkeuslupaa taikka kaavamuutosta??!

Kuka vain voisi halutessaan lukea kunnan valtuuston ja teknisen lautakunnan päätösasiakirjat netistä, eikä kummankaan kokouksissa näitä asioita ole edes ollut esillä.......................


Vieras

#97 Re: Haljusti tehty

12.05.2015 03:32

#95: Sirpa Sastanen - Haljusti tehty 

Itse toivoin, että esim. GoGo Express avaisi salin Muurarmeen Kuntoriihen tilalle. Käyn pelkästään vain salilla ja GoGo:n kk-hinnat ovat reilusti edullisemmat (alle 18€/kk) kuin Kuntoriihen hinnat (49€/kk). SATS taitaa olla ihan samoissa hinnoissa kuin Kuntoriihi, mutta heidän etuna on toki se, että jäsenkortilla pääsee treenaamaan myös muissa kaupungeissa esim. työmatkoilla.

Sanna

#98 Re: Re: Haljusti tehty

12.05.2015 05:28

#97: - Re: Haljusti tehty 

 Jos yksi uuden kauppakeskuksen sijoittajista ON "SATTUMALTA" mukana myös kuntosalibisneksessä, niin eiköhän toiveesi toteudu. Minä siirryn treenaamaan Jyväskylän puolelle. Toivottavasti Kuntoriihen huippuohjaajat jatkavat jossain, perässä tullaan! :)


Vieras

#99 Re: Re: Re: Haljusti tehty

12.05.2015 07:05

#98: Sanna - Re: Re: Haljusti tehty 

Yhdelläkään kauppakeskuksen sijoittajista ei ole mitään tekemistä GoGO Expressin kannssa!! Eräs heistä on Go-On yhtiön osakas, joka on kaukana kuntosalibisneksestä! Tässä on taas asiat sekoitettu pelkkien huhupuheiden takia!!

Kuntoriihen puolesta

#100 Kuntalaisaloite?

14.05.2015 17:03

Pitäisiköhän vielä yrittää Kansalaisaloitteen kautta saada asiaa - siis Punasillan kaavamuutosta - edistettyä? 

www.kuntalaisaloite.fi

En nimittäin vieläkään ymmärrä miksi kuntosalia ei voisi Punasillan alueelle perustaa kun onhan siellä myös pesulaa ja autokorjaamoa; eikä ne mun mielestä ole teollisuutta vaan ihan normaaleja kuntalaisten palveluita? Ja se että tuo alue ei ole turvallinen liikkua - eihän nykyiseen Kuntoriiheenkään ole joka suunnasta turvallista kevyenliikenteenväylää joka suunnasta - eikä onnettomuuksia ole sattunut.

Lisäksi eikö olisi fixua ja turvallisempaa ohjata tuon Kauppakeskuksen alueen liikennettä muualle esim kuntosalikäyjien osalta? Nythän sille alueelle ohjataan kaikki mahdollinen liikenne ja tuolla alueella kulkee kuitenkin paljon lapsia kouluun ja harrastuksiin eikä tuon alueen liikennemäärien lisääminen varmasti lisää heidän turvallisuuttaan.

Keskusteluissa on myös puhuttu siitä kuinka Punasillan alueen liiikennejärjestelyt ovat vaaralliset, mutta eiköhän ne kunnan alueen pahat autojen liikenneonnettomuudet ole viime aikoina tapahtuneet enemmänkin Verkkoniemen alueella eikä Punasillan alueella. Joten tuokin perustelu tuntuu tuulesta temmatulta; etenkin kun työaikainen liikenne vähenee Punasillan alueelle / alueelta ilta-ajaksi jolloin pääosa kuntosalikäyjistä tuolla alueella liikkuisi. 

Kaiken tämän päälle vielä kunnan asenne kuntalaisten huolta yrittäjän tulevaisuudesta sekä muuramelaisten näköisen liikuntapaikan - liikuntapaikan joka poikkeaa valtavirrasta ja mahdollistaa kaikenlaisten ja -näköisten ihmsiten liikkumisen - menettämistä kohtaan on todella alentavaa ja vähättelevää. Joka kertoo mielestäni vaan siitä, että asioita ei ole hoidettu puhtaat jauhot pussissa ja oikeasti kuntalaisten ja nykyisten yrittäjien etua ajatellen; kysehän ei ole vain Kuntoriihen yrittäjästä vaan tiloissa toimivien kahden yrittäjän yritystoiminnasta sekä myös Kauppakeskuksen yrittäjien yritystoiminnasta, jotka menettävät muualta / kauempaa tulevien kuntoilijoiden rahavirrat siinä samalla. Onkohan tämän vaikutusta laskettu kun vaan niin kovasti hehkutetaan miten 100 työpaikkaa tulee lisää jne?

Jos on tahtoa on keinoja!