yle lopetettava.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista yle lopetettava..

pois robakantakoneisto

#1 yle lopetettava

14.01.2016 17:39

se nyt olisi kuulunut lopettaa jo ajat sitten,mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan

sontaa

#2 kerro lisää

14.01.2016 21:04

Mitä ropakandaa tarkkaanottaen yle esittää. Ettei vaan adressin tekijä itse ole jonkin sortin propakandisti. Tottahan tuo sinänsä että kaikkia faktoja ei aina mediakaan esitetä totuuden mukaisesti.

Seppo Lehikoinen

#3 Mokutuksen pakkosyöttäjä

15.01.2016 09:29

Ei huvita kuunnella päivästä toiseen törkeää valehtelemista monikulttuurisuuden ihanuudesta eikä itkunpyrskähdyksillä tehostettua säälin kerjäämistä elintasoturistien kamalasta kohtelusta "rasistisessa" Suomessa. 

Ei YKSIKÄÄN kunniallinen mediayhtiö pitäisi palkkalistoillaan Husun kaltaista provokaattoria, joka somessa törkyilee arvostelijoilleen tyyliin: SYÖ PA*KAA  JA KUOLE POIS! Jos joku suomalainen suoltaisi tuollaista tekstiä "kunniakansalaiselle", niin välittömästi olisivat nettipoliisit ja helve*inmoinen suvakkilössi vaatimassa tuomiolle.

Yle on Suomea ja suomalaisuutta vastaan. Omien kansalaisten mahdollisuus mielipiteittensä esiin tuomiseen Ylen -  niin radion kuin televisionkin -  kanavilla sensuroitu, mutta maahan tunkeutunut loisjoukko ja epäisänmaallinen anarkistipoppoo saa olla äänessä jatkuvasti!

ei ratkaisua näy ongelmiin

#4 yle lopetettava

15.01.2016 17:34

Ylen lopettamisella on todella kiire, koska entistä enemmän se lähettää suomalaisvastaista probakandaa, ulkomaalasten toimittajien lisääntyessä,suomalaiset potkitaan pois kaikki. Näinhän on asianlaita on ollut kaikilla muillakin työpaikoilla suomessa jo kolmenkymmenen vuoden ajan,jonka ajan vasemmistolainen valtakausi on ollut, Koivistosta alkaen ja se huipentui Tarja Halosen valtakaudella huippuunsa. Saavutettu etuisuus jatkuu Niinistön valtakaudella, tosin myöskin yritysten lähtö ulkomaillekin jättää työpaikatkin avoimiksi maahanmuuttajille. Kekkosta kaivataan, mutta vielä enemmän isä aurinkoista Stalinia ja Hitleriä. Oi´se kultainen aika, vapaat Molotovin koktailit ja Stalinen urut,Hitlerin säilöt.


Vieras

#5

24.01.2016 16:04

Yle on vajonnut todella alas. Euroviisuja mainostetaan pornolla eikä Hintikan ohjelmakaan mikään perheohjelma ole.
Joonas

#6 Nyt on uus adressi pystyssä!

22.02.2016 12:04


Vieras

#7

23.02.2016 15:52

Allekirjoita kansalaisaloite -Yle vero lakkautettava

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818


Vieras

#8

28.02.2016 23:39

Olen samaa mieltä kirjoituksen kanssa Yle uutisoi vain asiat joita heidän on sovittu uutisoivan. Kansalle ei kerrota kuitenkaan totuutta vaan päättäjien toivomat uutiset, niin kuin he haluavat ne kerrottavan. Verotus pois kansalta turhia uutisia ei tarvita!