Cesar Millan Suomeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Cesar Millan Suomeen.

kun taito loppuu alkaa väkivalta (oli miten pientä tahansa)

#26 Asiat voi ja pystyy tekemään myös nätisti jopa "vaarallisten" koirien kanssa

02.12.2011 22:48

Millan myy, koska tänäpäivänä ihmiset eivät ole valmiita tekemään töitä minkään eteen. Kaikki pitää tulla valmiina heti. Millan tarjoaa nopeita ratkaisuja, mutta palvelevatko ne koiran hyvinvointia.
Millan puhuu välillä järkeviä, mutta tekee silti asoita päin prinkkalaa. Ajatus laumanjohtajuudesta perustuu tutkimuksiin joissa toisilleen vieraat vangitut sudet ahdettiin liian pieneen tilaan, jolloin syntyy ns. hierarkia. Tällaista käyttäytymistä esiintyy vain SAMAN LAJIN kesken ja vain silloin kun olot ovat stressaavat. Ihminen ja koira eivät ole samaa lajia eikä näin ollen meillä voi olla johtajuusongelmia. Luonnossahan vapaana elävät sudet eivät tälläista hierarkiaa muodosta, koska olosuhteet ovat hyvät ja jokaisella on hyvä olla. Asiasta lisää googleta David. L. Mech (arvostettu susitutkija, tehnyt tutkimustyötä kymmeniä vuosia).
Muistetaanhan, että koira ja susi eivät ole samaa lajia. Millan on tarkkailut kotimaassaan koira"laumoja", maassa jossa koirat eivät ole kovinkaan arvostettuja. Uhkasta johtuen koirat muodostavat suurempia porukoita, mutta oloissa joissa tällaiseen järjestelyyn on tarvetta, on koirien elämä varsin stressaavaa. Kun taas verrataan maihin, joissa koiria arvostetaan tilanne on aivan toinen ja koirat ovat stressittömämpiä. Se onko lähtökohtana oman koiransa kohtelussa jenkkibisneksessä (jossa raha puhuu)itsensä julkisuuteen lyönyt mies, jonka ideologia perustuu koirien käytökseen stressaavissa oloissa vai perustaako mielipiteensä tutkitusti perusteltuun faktaan, johon maailmanlaajuisesti arvostetut käyttäytymistieteiljät uskovat, on jokaisen itse päätettävissä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Millan keskittyy valtaosin pelkän seurauksen hoitoon, eikä työskentele itse syyn kanssa. Hän unohtaa, mikä koira on eläimenä, koirahan on myös saaliseläin. Mielestäni tempaus jossa hän sitoi pelkäävän koiran hännän hihnalla ylös, jotta se tuntisi olonsa itsevarmemmaksi tiivistää hänen osaamisensa koirien parissa. Jos olen surullinen ja suupieleni vedetään jollain naruilla hymyyn, olenko onnellinen?
pave, koiramaailman oppipoika .. koiran elämää.

#27

02.12.2011 23:08

True and WELCOME .. In Finland .. there are too many dog .. and stupid dog hosts : D))

Vieras

#28 Re: Asiat voi ja pystyy tekemään myös nätisti jopa "vaarallisten" koirien kanssa

03.12.2011 17:07

#26: kun taito loppuu alkaa väkivalta (oli miten pientä tahansa) - Asiat voi ja pystyy tekemään myös nätisti jopa "vaarallisten" koirien kanssa

Voi jeesus maria tätäkin kirjoitusta. Luonnossa ei ole johtajuusongelmaa ja johtajia ei tarvita koska..ja plaa ja plaa. ja koira ja susi eri lajia..Käypä kurkkaamassa koiran ja suden genetiikkaa hieman tarkemmin.Tosi on kuitenkin se, että hyvin moni rotu ei ole luonnon koiraeläimiä lähelläkään varsinkaan ulkoisten ominaisuuksiensa puolesta, mutta perimä se niilläkin sanelee käyttäytymistä. Pehmoleluja niistä ei saada vaikka ihmiset niin tuntuvat haluavankin.

Eikö luonto olekin harmoonista? Kyllä se on, uroskarhu tappaa vieraan uroksen poikaset kiinni saadessaan, samoin vieraan susilauman eteen eksyvä yksinäinen susi yleensä joutuu tapetuksi jne. Ja todellakin, harmoniassa siellä eletään. Elinvoimaisuus määrää kuka jää henkiin ja kuka ei. Laumassa otellaan silloin kun siihen on aihetta ja toisinaan otetaan elämän ja kuoleman otteluita, sen jälkeen taas on harmonia maassa . Joten päätelkää siitä miten luontokappaletta käsitellään.

"paavo"

#29 Re: Asiat voi ja pystyy tekemään myös nätisti jopa "vaarallisten" koirien kanssa

03.12.2011 20:58

#26: kun taito loppuu alkaa väkivalta (oli miten pientä tahansa) - Asiat voi ja pystyy tekemään myös nätisti jopa "vaarallisten" koirien kanssa

"Tällaista käyttäytymistä esiintyy vain SAMAN LAJIN kesken ja vain silloin kun olot ovat stressaavat. Ihminen ja koira eivät ole samaa lajia eikä näin ollen meillä voi olla johtajuusongelmia."

Kiva että ihminen ei voi toimia väärin ja olla vääränlainen johtaja kun kerta ei samaalajia olla :D

KOIRA ON KOIRA

#30 voi herran jumala...

04.12.2011 12:28

Koira on laumaeläin. Laumalla on aina johtaja!
Mihin tämä maailma on menossa. Itketään näinkin turhasta asiasta että
saisiko Millan tulla suomeen ja pitäisikö poistaa tv:stä.
Suurinosa ihmisistä kokee oman koiransa olevan hänelle ihminen joka johtaa
ongelmiin. KOIRA ON KOIRA! Se on rakastettu perheen jäsen, mutta sen kuuluu olla
perheen laumassa viimeinen! Jos kasvattaisin koiria vaatisin mielentila tutkimuksen
tulevilta omistajilta jottei ongelmia synny!
Minun mielestä saa tulla ja saa olla televisioissakin.
Hyvät ihmiset! On paljon turhempiakin aiheita ja vakavampia.
Milloin kukakin tappaa porukkaa ihan vaan muuten vaan eikä saa siitä edes vastaavaa
rangaistusta. Eläimiä kohdellaan siellä täällä huomattavasti paljon raaemmin kuin Millan.
Vanhuksia kohdellaan huonosti. Lapsia viedään vanhemilta. Lapsia raiskataan. huumeet. TÄTÄ LISTAA VOISI JATKAA JA JATKAA.....
En voi sanoa muuta kuin että uskomatontä että Millanin tulosta suomeen tehdään näin iso asia mutta kun oikeasti olisi jossain parantamisen varaa niin ei monia kiinnosta!

Miettikää ihmiset mistä valitatte!
kun taito loppuu alkaa väkivalta (oli miten pientä tahansa)

#31 joopa joo

04.12.2011 14:21

Tottakai ihminen voi toimia väärin (ja aika usein toimiikin), en ole missään vaiheessaa niin väittänyt, mutta ihminen ja koira eivät voi muodostaa johtaja/alaimen suhdetta koska eivät ole samaa lajia. Se on koiran inhimillistämistä. Miksi ihmeessä koira tekee poikkeuksen lajina suhteessa muihin eläimiin? Olemmeko myös johtajia: kissoillemme, kultakaloille, hevosille, lampaille, pupuille, hamstereille, possuille jne.?

Onko yksikään pitkään tutkimustyötä tehnyt organisaatio Millanin ajatusten takana. Tietääkseni ei....
huhhuh

#32 Re: Re: Kritiikkiä

16.12.2011 12:12

#16: tutkitaan ennen hutkintaa - Re: Kritiikkiä  

 no ei kai se nyt herranjestas sun silmien edessäs alakkaan käyttää sähköpantoja,tai sitä koirien potkimista minkä näkee aivan selvästi poistetuista videoista. tässä youtube linkki. ei itselleni ainakaa kovin epäselväks jää miten äijä koiria "kouluttaa" enemmänki vaan fyysistä väkivaltaa ja alistamista. http://www.youtube.com/watch?v=V99HA6_LG40


Vieras

#33 Re: voi herran jumala...

16.12.2011 12:21

#30: KOIRA ON KOIRA - voi herran jumala..

kirjoituksistasi saa käsityksen ettei mistään kannata valittaa,katsoa vaan sormien läpi.  sinun ajattelutavallasi kodittomatkin ovat vain kodittomia vai..jos et itse näe mitään väärää tässä koirien koulutuksessa kannattaisi ehkä vilkaista peiliin..tässä maailmassa tulee varmastikin aina tulemaan epäkohtia ja on vain hyvä että ihmiset ottavat kantaa ja oikeasti tekevät jotain asioiden eteen, eivätkä vaan surkuttele toisten oloja..


Vieras

#34 Vastine SEY:lle

21.12.2011 06:09


Hei, tässä linkki aiheeseen vastine SEY:lle. Jos et tiedä, mistä on kyse, katso linkistä Tiedotteet-osio.

http://www.adressit.com/vastine-seylle