Adressi RaisU:n johtoryhmälle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi RaisU:n johtoryhmälle.


Vieras

#26 Hahhah

25.02.2017 07:40

Vanhemmat, joiden uimarit vielä ui Raisussa varmaankin luulevat, että ne jotka jää, saa enemmän valmennusta, kun on vähemmän uimareita. Väärin - toiveet kohdistuvat nyt nuorempiin ikäluokkiin joista etsitään uusia kultahippuja joilla ratsastetaan ja ylläpidetään "huippuvalmennus" mainetta. Vaikka nuo kultahiput pärjäävät kyllä valmennukseat huolimatta, ei sen ansiosta. Ja kun v-käyrä taas nousee, on seuraavat  kriisit edessä. Mutta ei hätää, vaihdetaan johtoryhmään uudet jeesjeesnaiset ja jeesjeesmiehet jotka voidaan painostaa äänestämään yhtenäisesti, niin kaikki jatkuu ennallaan. Eipä taida olla raisulaisilla pokkaa vaihtaa koko johtoryhmä - se voisi olla ainoa keino oikeasti saada aikaan muutos. 

Uimareiden mielestä torstaiaamujen Ulpukan omatoimitreenit valmennuksen hääriessä impparissa muutaman uimarin kanssa ovat parasta aikaa - kun saa rauhassa kerrankin uida hyvällä mielellä.

Minä niin mieleni pahoitin

#27 Paha olo

04.03.2017 08:25

Kyllä ei ole asiat hyvin Raisussa vieläkään

kääks

#28 Pitääkö nämä huhut paikkansa?

27.03.2017 11:37

Jopa seitsemän uimaria vaihtamassa pois? Aikamoinen tulonmenetys seuralle - vähän huolestuttaa nuo kausimaksut jo!


Vieras

#29 Laatu maksaa

28.03.2017 05:51

Kuusi ainakin lähti eikä ole huhu.


Vieras

#30 Kyllä on alas vajottu

03.04.2017 20:06

Raisiossa kisamusatkin vedetään suoraan spottifystä kännykällä :D Viis tekijänoikeuksista...


Vieras

#31 Re: Kyllä on alas vajottu

10.04.2017 11:05

#30: - Kyllä on alas vajottu 

 

Teosto ja Olympiakomitea ovat sopineet urheilujärjestöjen ja niiden jäsenyhteisöjen musiikinkäyttöluvista ja korvauksista vuosille 2017 - 2018.

Sopimuksen myötä siihen sitoutuneiden lajiliittojen ja niiden jäsenseurojen ei tarvitse erikseen hakea Teostolta musiikinkäyttölupaa, kun musiikinkäyttö on sopimuksen mukaista.  

Sopimus kattaa musiikin käytön tilaisuuksissa, jotka on järjestänyt Olympiakomitea tai sen sopimukseen sitoutunut järjestö. Sopimuksen piiriin kuuluvat myös siihen sitoutuneiden järjestöjen alueelliset ja paikalliset jäsenyhteisöt; piiri- ja aluejärjestöt, jäsenyhdistykset, seurat sekä joukkueet.

 

että tuollainen Teoston sivuilla, Spotifyhyn en ota kantaa...


Vieras

#32 Re: Re: Kyllä on alas vajottu

11.04.2017 19:51

#31: - Re: Kyllä on alas vajottu 

 

Seuraavat ovat kiellettyjä kaikissa tilanteissa:

  • Spotify-palvelun tai sen sisällön jäljentäminen, uudelleenjakelu, uudelleentuottaminen, kopioiminen, tallentaminen, siirtäminen, esittäminen tai näyttäminen yleisölle ja yleisjakelu sekä Spotify-palvelun tai sen sisällön minkä tahansa osan tuominen julkisesti saataville tai Spotify-palvelun tai sen sisällön käyttäminen millä tahansa muulla tavalla, jota sopimukset tai sovellettava lainsäädäntö ei nimenomaisesti salli tai joka muulla tavoin luokkaa Spotify-palvelun tai sen sisällön tai jonkin osan immateriaalioikeuksia (esim. tekijänoikeuksia)

Vieras

#33 Re: Re: Kyllä on alas vajottu

11.04.2017 19:55

#31: - Re: Kyllä on alas vajottu 

 

Monet ravintolat ja yökerhot käyttävät Spotifyta ja streaming-musiikkia äänitemusiikkina vastoin lupia, paljastui Turkuun tehdyssä ravintolaiskussa.


Joka kolmannella ravintolalla oli puutteita musiikin tallennuslupien tai netistä yksityiskäyttöön ostettujen kappaleiden käyttöoikeuksissa, paljastui Turun ravintoloihin tehdyssä tarkastuskierroksella viikonloppuna.

Musiikkialan tekijänoikeusjärjestö Gramex ja Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen TTVK tarkastivat Turussa poliisin ja tullin kanssa noin sata ravintolaa.

Apulaisjohtaja Leena Pitkänen Gramexilta kertoo, että epäselvyyttä oli muun muassa musiikkipalvelu Spotifyn käytössä. Noin kymmenessä ravintolassa soi Spotify, vaikka palvelu on tarkoitettu pelkästään kuluttajakäyttöön.

– Spotifyn julkiseen esittämiseen ei voi edes hankkia Gramexin tai Teoston lupaa, Pitkänen muistuttaa.

Spotifyn lisäksi lepsuilua oli muun muassa YouTuben ja iTunesin tapaisten nettipalvelujen julkisessa esittämisessä.

Epätietoisuutta oli myös musiikin kopioimisessa ja  tallenteiden esittämisessä. Tiskijukka oli voinut ottaa vinyylilevystä kopion cd:lle tai tietokoneelle, josta hän soitti musiikkia. Kyseessä on tällöin kopio. Tiskijukalla pitäisi olla musiikin esittämiseen tallennuslisenssi.

– Yön aikana toistakymmentä tiskijukkaa hankki lisenssin, Pitkänen kertoo.


Vieras

#34 Seitsemän lähti ja yksi valmentaja + kaksi uimaria tekee lähtöä

11.04.2017 19:57

Tosi eri seuraan kuin muut


Vieras

#35 Re: Re: Re: Kyllä on alas vajottu

12.04.2017 15:23

#33: - Re: Re: Kyllä on alas vajottu 

 Kyllähän lakeja ja sääntöjä saa rikkoa, kunhan ei jää kiinni..


Vieras

#36

19.04.2017 18:41

Spotifyssä Professional sopimus mahdollistaa julkisen käytön...


Vieras

#37 Re:

19.04.2017 20:16

#36: -  

 Tällainen ry on varmasti tällaisen kuukausimaksullisen Spotify Business lisenssin ostanut, jo ennen ikuja :D

kyl_huimaa_o

#38 Auditointi tulossa

23.04.2017 22:59

Toivottavasti huima seura -auditoinnissa uimaliitto kysyy myös miksi lisenssejä reilu vuosi sitten oli 150 ja nyt vähän päälle sata. Seuraa vaihtaneista ja lopettaneista uimareista moni on/oli ikäluokkansa huippuja. Miksi edes huipulle tähtäävät uimarit eivät pysy "Huima Seurassa"? Eikö valmennus ole tarpeeksi hyvää vai mikä mättää? Ovatko huimia vain valmennusmaksut...

Ja miksi uimaliitto ei ota kantaa ongelmiin, uskoo selityksiä joita antavat samat henkilöt, joista on tehty valituksia. Mitä tapahtuisi jos seuran taloutta alettaisiin penkoa vähän pidemmästi taaksepäin. Mikä on syy asioiden villaisella painamiseen?

Mutta tokihan valmennus ja jory etsii haastateltaviksi myötämieliset, hyvin valmennetut henkilöt vastaamaan kysymyksiin halutulla tavalla. Mitäpä jos uimaliitosta haastateltaisiinkin perheet, joiden uimarit vaihtoivat seuraa tai lopettivat... Mutta eihän sellaista voi tehdä, koska myös uimaliiton saamattomuus asiassa paljastuisi.


Vieras

#39 Nuoren terveys ensisijalla

25.04.2017 06:14

Ratkaisu lopettamisesta tai seurvaihdosta kannattaa tehdä mieluummin liian aikaisin, kuin liian myöhään. Pitkitynyt stressitilanne saattaa aiheuttaa nuorille vakavia ongelmia, joiden kanssa joutuu elämään loppuikänsä ja jotka ovat taakkana aina kun joutuu hankalaan tilanteeseen. Liian vähän korostetaan sitä, että valmentajalla on suuri vaikutus kehittyviin lapsiin ja nuoriin - valmentajan valta on lähes rajaton. Joko voi nostaa tai painaa maan alle. Yhdessä vietetyn ajan perusteella, voisi puhua kasvatuskumppanuudesta, joiden kulmissa ovat vanhemmat, opettajat ja valmentaja. Valmentajan rooli on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin opettajan tai vanhemman. Tämä rooli tuo mukanaan myös vastuun. Viimekädessä hankalassa tilanteessa vastuun palkallisen valmentajan toimista kantaa työnantaja. Mutta kuka kantaa nuorta, sen jälkeen kun vahinko on jo tapahtunut ja  ikävien tunteiden kanssa pitää vain elää. Toivottavasti kaikilla uimareilla on vanhemmat ja valmentajat, jotka tiedostavat oman vastuunsa ja seurassa johtoryhmä, joka tiedostaa vastuunsa työnantajana.


Vieras

#40 Re: Nuoren terveys ensisijalla

25.04.2017 15:40

#39: - Nuoren terveys ensisijalla 

Aikuisilla tuntuu olevan kovin lyhytnäköinen asenne nuorten elämään. Mitä se nyt haittaa jos muutama vuosi / kuukausi elämästä menee pilalle ja vähän itkettää. Mutta unohdetaan se, että pahimmillaan herkässä vaiheessa oleva nuori voi saada ikuiset traumat jouduttuaan tilanteeseen, jossa aikuisen harkintakyky pettää tai aikuista lapsettaa. Lapsuus ja nuoruus on aikaa, jolloin meidän aikuisten lasten ja nuorten elämässä kuuluu olla peruskallioita, joihin voi nojata ja luottaa. Kilpauinninkin kuuluisi olla harrastus, jossa on kivaa, ei koko elämä. Aika harva Suomessa pystyy itsensä uinnilla elättämään.


Vieras

#41 No voi voi

29.04.2017 20:23

omaa kunniaa voi koittaa kirkastaa mustaamalla toisten mainetta. perättömät kauhistelut uimarilasten "tavaran jakamisesta" naapuriseurassa on kyllä melkoinen rimanalitus. hoitakaa oma pesä kuntoon.

Evvk

#42 Kyllä nyt ulospäin koitetaan näyttää kivalta

07.05.2017 10:05

Raisu facessa: 
RaisU päätti osallistua Suomi100 -vuoteen roskien keräystempauksella. Roskia kerättiin n. 5 tuntia Ulpukan ympäristöstä. Yhteissaalis oli n. 22680 roskaa. Kaikki ryhmät osallistuivat, edustusryhmä sai aloittaa. Mielenkiintoisimmat roskat olivat ehkä tietokone ja amiksen oppikirjat. Puhtaampi lähiympäristö, parempi mieli! Hyvä RaisU!

Mutta mitä tapahtuu kulisseissa, miten uimareille puhutaan kun kamera ei käy? Kuka nyt on silmätikkuna?  Koska aina joku on. Ihan kaikkien hymy kuvissa ei vaikuta aidolta.

Uimaliitto facessa auditoinnista: 
HuimaSeura-väliauditointi, Raision Urheilijat. Oman seuran analyysi-kysely avattu, haasteet huomattu ja toimenpideratkaisut käynnistetty.Merkityksellistä on avoimuus, näkyvyys ja nettisivujen anti. Raisioklaani Pasi Kallio, Miia Rauhanen, Japi ja Leena Rosama, Minttu Hörkkö ja Petteri Paatos.Olympiakomiteasta Eija Alaja, laatuleidi Outi Aarresola. -Elämä on tässä, puhu hyveistä ja kasvotusten,arvosta olevaa ja usko tulevaan- Ippe 

Iytkut itketty ja todettu, että muut kiusaa meitä viattomia? Hyvät suhteet uimaliittoon takaavat jatkuvuuden raisutyyliselle valmennukselle.

Onnea vaan tuleville uintisukupolville. Selvitelkää toki tausta ja vaihtoehdot.


Vieras

#43 Huima Seura status?

30.05.2017 17:42

Onkohan Raisu vielä Huima Seura? Ei ole Uimaliiton uutisessa listalla, mutta kuitenkin käyttää logoa nettisivuilla ja paidoissa?


Vieras

#44 Re: Huima Seura status?

17.06.2017 07:38

#43: - Huima Seura status? 

Ei ole huimaseura. Ei ole uimaliiton listassa enää, logo poistetu nettisivuilta ja rolloissa punaisessa viirissä huimaseuralogo peitetty. Tästä tuskin jäsenille tiedotetaan - paitojen käyttämistä eivät varmaankaan voi kieltää.


Vieras

#45 Re: Re: Huima Seura status?

17.06.2017 21:25

#44: - Re: Huima Seura status? 

 Mut on huippuseura! Nyt on ratatilaa uittaa rauhassa tulevaisuuden toivoja, kun rupusakki on poissa tieltä. Ja omien lasten valmentaminen ei maksa mitään.


Vieras

#46 Raisulaisille seuravaihtajille vinkki

27.07.2017 08:03

Jos Åskiin meno ahdistaa (jos on liikaa tuttuja), niin kokeilkaa Aurajoen uintia - sielläkin on tuttu valmentaja nyt päävalmentajana...


Anonyymi

#47 Ei kannata mennä raisuun edes harrasteryhmään

31.08.2017 17:02

Sillä ne on nyt täynnä :D  (uimareita, jotka tietää missä ryhmässä on parhaat ja mukavimmat valmentajat)


Anonyymi

#48 Re: Silmät auenneet

31.08.2017 17:04

#25: - Silmät auenneet 

Mitään pähkinäryhmää ei muuten ole, sanoi puheenjohtaja

[kuvalinkki poistettu]


Vieras

#49 Re: Re: Silmät auenneet

04.09.2017 18:02

#48: - Re: Silmät auenneet 

 Mitä kuvassa oli kun linkki on poistettu?


Anonyymi

#50 Re: Re: Re: Silmät auenneet

05.09.2017 13:27

#49: - Re: Re: Silmät auenneet 

Kuva jossa Godbyssä pj kättele Godbyn pomoa, mukana edustuksen uimareita ja päävalmentaja. Otettu lokakuussa 2014. Poistettu, koska lupaa julkaista kuvaa henkilöistä ei ole.