Kannanotto tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa vastaan.

TK

#26 Re:

22.11.2016 06:23

#25: Sami Saarela -  

 Turvapaikkaprosessiin kuuluu edelleenkin oikeus käyttää avustajaa/ asiamiestä. 1.9.2016 lähtien 'palkallisen' lakimiehen tarpeen turvapaikkapuhuttelussa määrittelee yleinen oikeusaputoimisto ja senkin jälkeen veto-oikeus on maahanmuuttovirastolla. Jos turvapaikanhakija saa negatiivisen päätöksen, hänellä on sama oikeus lakimieheen kuin ennenkin.

Perustuslain edellyttämä yhdenvertaisuus rikkoutuu siinä, että valitusajat negatiivisen päätöksen jälkeen ovat oleellisesti lyhyemmät kuin meidän Suomen kansalaisten valitusajat oikeusprosesseissa.

SUOMI SUOMALAISILLE!

#27 Korpilaki käyttöön

22.11.2016 17:47

Ei kai täsä muu auta, kuin että suomalaiset alkavat ns. keinolla millä hyvänsä puhdistamaan maataan lutikoista. Nuo Arto Mikkosenkin ryöstömurhaajat selvinnevät mädän oikeuslaitoksen hellällä päänsilityksellä, koska tuota ilmiselvää murhaa käsitellään tappona ja ilmeisesti loppuvaiheessa enää pahoinpitelynä ja sitten vielä tällaisten kusipääadressien laatijat ja allekirjoittajat vaativat noiden irakilaiskyrp*en turvapaikkaoikeutta jatkaa rikollisuuttaan Suomessa. Kansalaisten on itse huolehdittava oikeudenmukaisesta rangaistuksesta noille kahdelle ryöstömurhaajalle!

TK

#28 Re: Korpilaki käyttöön

22.11.2016 19:44

#27: SUOMI SUOMALAISILLE! - Korpilaki käyttöön 

 Tällaisten kommenttien kirjoittajat, jotka ottavat oikeuden omiin käsiinsä, ovat vaarallisia yhteiskunnan jäseniä. Toivottavasti yksittäistapaus...

SUOMI SUOMALAISILLE!

#29 Re: Re: Korpilaki käyttöön

22.11.2016 20:45

#28: TK - Re: Korpilaki käyttöön 

 Ei oikeutta maassa saa ken itse ei sit hanki...

eki

#30 Re: Re: Korpilakia EI TIETENKÄÄN käyttöön

23.11.2016 12:17

#28: TK - Re: Korpilaki käyttöön 

 Näissä vaikeissa paikoissa on oikeastaan ainut järkevä vaihtoehto pitää pää kylmänä ja sydän lämpimänä.

 Ihmiselle ollaan ihminen ja se sääntö koskee myös suhtautumista miehen ja naisen välisen avioliiton kannattajiin, jotka näkevät aivan aiheellisesti lapsen oikeuden isään ja äitiin meitä suomalaisia sitovana sopimusten perusteella ja muutenkin lasten tulevaisuuden kannalta parempana. Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, joka on pitänyt julkisuudessa esillä isien tärkeää merkitystä lapsille sekä kritisoinut sukupuolineutraalin kasvatuksen aikuislähtöisyyttä, on hänkin todellinen asiantuntija, jota kannattaa kuunnella!

Ihmiselle ollaan ihminen, niin kristityille kuin muslimeille, Suomessa. 

Muslimimaissa (etenkin shiiamuslimimaissa, kuten Iranissa) tapetaan niin paljon kristittyjä, että heidän lukumääränsä on pudonnut rajusti. . Suomessa on yhdistys, joka yrittää auttaa näitä kristittyjä. Moni, jotka ovat elossa, ovat paenneet. Osa on joutunut vankilaan. Pakistilaispastorin perheineen pitäisi saada turvapaikka Suomessa. Tekaistuilla tai muuten heikoilla syillä Suomessa on saatu turvapaikkaa. 

Ei oikeutta voi ottaa omiin käsiin (korpilaki), koska silloin ei ole suojaa miltään!!

Kuitenkin on Suomessakin huomioitava muslimimaissa tapahtuva kristittyjen todellinen paha ahdinko, joten ei voi lähteä yksipuoliseen tulkintaan, että vain kantasuomalaisissa olisi vaarallisia yhteiskunnan jäseniä. Näissä asioissa täytyy löytää yhteiskunnassamme sopiva tasapainoinen näkemys  ja vieläpä rauhanomaisin keinoin!

Valtiovalta ratkaiskoon perusteettomasti maassamme olevien kohtalon kuten muidenkin kohtalon ja me kansalaiset saamme rauhallisin mielin odottaa tulevaan sopivia ratkaisuja kuin Manulle illallista! 

 

eki

#31 Re: Re: Re: Re: Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

23.11.2016 12:36

#15: vaaleja odotellessa - Re: Re: Re: Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Lakien vääristelyt Suomessa jo vihdoin riittäisi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2016 14:20


Tuire Kajasvirta
Adressin tekijä

#33 Huomautus ylläpidolta

23.11.2016 15:41

Poistan kaikki kommentit, joissa jostakin kansanryhmästä tai uskonnosta käytetään loukkaavia termejä. Voidaan toki olla eri mieltä, mutta käyttäydytään asiallisesti ja toisia kunnioittavaan sävyyn.

SUOMI SUOMALAISILLE!

#34 Re: Huomautus ylläpidolta

23.11.2016 16:00

#33: Tuire Kajasvirta - Huomautus ylläpidolta 

 Totuus satuttaa ja suvakki sensuroi...

Tk

#35 Re: Re: Huomautus ylläpidolta

23.11.2016 16:34

#34: SUOMI SUOMALAISILLE! - Re: Huomautus ylläpidolta 

 Kyllä... siivoton kieli satuttaa ja suututtaa. en ole suvakki...olen nimenomaan suvaitsematon tässä suhteessa.

SUOMI SUOMALAISILLE!

#36 Re: Re: Re: Huomautus ylläpidolta

23.11.2016 18:01

#35: Tk - Re: Re: Huomautus ylläpidolta 

 Totuus muuttuu valheeksi, jos RUMAA ASIAA kaunistellaan. Siitä todisteena on valtamedian valheet, joille altistumme päivittäin!

Ja Suomen matutus on rumaa, suorastaan oksettavaa!

kärki maa

#37

24.11.2016 07:06

Suomi turvallinen maa pakolaisille.

Kovat sodat kokenut maa, kuten kaikki muutkin Euroopan maat. Sotimista on Euroopan ulkopuolella.

Pelko kuitenkin elää Euroopan ulkopuolisissa valtioissa sodan leviämisestä edelleen, siitä myös ytimeen, kiristyneen sotilaallisen kilpavarustelun lisääntyessä. Alue valtaukset ja etupiiri ajattelu ei ole mihinkään kadonnut ammoisista ajoista.

Pakolaiset luonnollinen kasvava uhka on sodalle, ilman sitä lietsomista ja siitä syyttämistäkin.

Ihmisiä kun vaivaa alati kasvaka kaikkinainen suuruuden hulluus, sanotaan kun on tyhmä pää, niin koko ruumis kärsii siitä ja samalla koko valtakunta, puhuttaessa päättäjistä. Eipä sen puoleen tehdään hyviäkin päätöksiä ja sitoumuksin, ottaa vastaa mielettämät määrät jatkuvana virtana pakolaisia ja päälle vielä kiintiöpakolaiset ja saadaan aikaa kunnon isoa jytkyäkin jytkympi jytkytys. Että varatkaahan kunnon kuulosuojaimet, ennenkuin on jo liian myöhäistä, sanoi Iidyn Tilty Venäjältä varoittaen, "Äänisen vettä pulloonne ..."

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2016 07:42


Seppo Lehikoinen

#39 Olipa kiire poistaa kommentti...

24.11.2016 08:00

...ettei yhdenkään TÄMÄN MIELETTÖMÄN ADRESSIN ALLEKIRJOITTAJAN silmät avautuisi. Mitään kansanryhmää en kommentissani nimitellyt, mutta kiinnitin huomiota siihen epäoikeudenmukaisuuteen, että pakoloisia hyysätään ja niille löytyy miljarditolkulla rahaa, muttaSUOMALAISTEN ETUUKSIA LEIKATAAN - ja tietenkin sieltä kaikkein heikompien osalta.

Samalla teillä on adressillanne otsaa vaatia, että perusteettomasti Suomeen tulleet ns. maahanmuuttajat saisivat jäädä loisimaan.


Vieras

#40

25.11.2016 11:44

On todistettu, että yli 30 % näitä pakolais "lapsista" on valehdennut ikänsä.

Miksi näitä valehtelijoita ja laittomasti maahan tulleita paapotaan ja palvotaan?

Heti ulos sinne mistä  ovat tulleet!

Ville Niinistö

#41 Kannanotto turvapaikkaa koskien

25.11.2016 15:40

Kyllä täytyy sanoa, että maassa on hallitus, joka jakaa rahaa lopuilleen miljardin tänäkin vuotena uusille pakolaisille ja ottaa samanaikaisesti köyhiltä suomalaisilta ja opiskelijoilta leikkataan pois. Ja minkäs se rahoittaa jo aikaisemmin turvapaikan saaneita, satojatuhansia maahan saapupeita pakolaisia, useilla miljardeilla, kun maassa ei ole etes omille kansalaisille työtä ja leipää nimeksikään.

Maa on niin turvaton, kuin olla ja osaa, ei voi enää tästä, kun paheta.

A

#42 Kiitos

27.11.2016 10:23

Allekirjoitin. Afganistan, Irak ja Somalia eivät ole turvallisia maita.

Tämä ulkomaalaislain pykälä liittyy tietysti tähän:

147 § (30.12.2013/1214)
Palautuskielto
Ketään ei saa käännyttää, karkottaa tai pääsyn epäämisen seurauksena palauttaa alueelle, jolla hän voi joutua kuolemanrangaistuksen, kidutuksen, vainon tai muun ihmisarvoa loukkaavan kohtelun kohteeksi, eikä alueelle, jolta hänet voitaisiin lähettää sellaiselle alueelle.


Vieras

#43

28.11.2016 11:58

Mitä enemmän täällä on näitä ko. nuoria miehiä, sitä vaarallisemmaksi muuttuu tämä maa. Ensisijaisesti naisten kannalta. Yksi mieskin on jo päässyt hengestään heidän toimestaan. Täältä pitää kohta lähteä pakoon Irakiin, kun kaikki nuoret miehet on siirtyneet tänne, siellä on turvallisempaa, koska siellä on vain naisia, lapsia ja vanhuksia.

TK

#44 Re:

29.11.2016 18:05

#43: -  

 Pelkästään Bagdadin alueella on 30 eri terroristijärjestöä, jotka vainoavat näitä 'nuoria miehiä'. Jos menisit Irakiin, olisit ulkomaalaisena ja ehkä amerikkalaisten vakoojana erityisesti terroristien silmätikkuna.

Joonas

#45 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

06.12.2016 10:05

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

Seppo on tässä varmasti asian ytimessä eli otettaisiin oikeita pakolaisia,  niitä nälkiintyneitä lapsiperheitä suoraan pakolaisleireiltä ja tietyin kiintiöin. Eihän Suomen kuulu olla avoin sosiaalitoimisto kehitysmaalaisille?  Nykyisellään tänne saapuu hyvinvoivia, pulskia armeija-ikäisiä miehiä VAATIMAAN kaikkea itselleen. Ja osa vieläpä itse ostamallaan autolla Venäjältä. Mikä hätä Venäjällä tai Ruotsissa on? Houkuttimena toimii juurikin tuo raha jota Suomi jakaa niin avoimesti.  Tavallisen kansan,  veronmaksajien jaksamista koetellaan kun lapsilisiä yms leikataan ja yhtä aikaa turvapaikanhakijoille haalitaan kaikkea ilmaiseksi. Itse auttaisin mielelläni oikeita pakolaisia mutta nykyinen tilanne saa lähinnä hermot kireälle ja spr on lähinnä kirosana. Maahanmuuttovirasto varmasti tietää mihin paikkoihin ja keitä on turvallista palauttaa. Irak mm on turvallinen palautusmaa. Nyt kun kirkko aikoo vielä piilotella näitä laittomasti maassa oleskelevia niin onhan soppa valmis!  Itsekin jouduin kirkosta eroamaan koska eihän laittomassa toiminnassa ole hyvä olla mukana. Kaikenkaikkiaan minun mielestäni kaikki toimet turvapaikkapäätösten kiristämiseksi ovat enemmän kuin tervetulleita,  mutta jokaisellahan on oikeus mielipiteeseensä. Sitä on oikea suvaitsevaisuus. 


Vieras

#46 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

22.12.2016 17:59

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Räksiinlavan räkättirastas räkättää taas räävittömiä rasistisia riimejään!

Seppo Lehikoinen

#47 Re: Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

25.12.2016 11:31

#46: - Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Taidan kuitenkin kuulua samaan elukkalajiin kuin sinä, kiukkuusi tukehtuva suvakkikin, mutta Räksiinalavalla en ole koskaan asunut, vaan enämpi niinku eteläisemmässä suunnassa....

Vastasin tuohon aivopieruiluusi vain sen vuoksi, ettei täysin syytön kaimani joutuisi teidän rasmus-hörhöjen hampaisiin. Teillehän sitäpaitsi on luonteenomaista lässyttää anonyymeina paskiaisina....Mutta raukathan ovat raukkoja. On mukavan turvallista haukkua muita pää oman pers*en suloisen turvallisessa lämpimässä!

ei passia eikä hammasharjaa

#48 Palautus turvalliseen maahan

27.02.2017 21:19

Miksi on otettu turvapaikanhakijaksi esim. Ruotsista läpikulkumatkalta tulevia? Aivan hyvin voidaan kaikki Tornion raja-asemalle tulevat käännyttää takaisin Ruotsiin, eihän heitä siellä vainota eikä ole syytä mikseivät voi siellä tai jossain aiemmassa maassa hakea turvapaikkaa. Ihme menoa kun kymmenen Euroopan maan läpi tullaan eikä kelpaa kuin Suomi. Jos ei turvalliset maat kelpaa niin matka pitää silloin kääntää takaisin päin eikä tuupata edelleen seuraavaan maahan.

Jori eskolin

#49

01.03.2017 09:00

Pakolaisongelma on helppo ratkaista Suomessa. Ei anneta rahaa, eikä tarjota yltäkylläisyyttä niin ei tänne kukaan tule.

Hannele V

#50

02.03.2017 14:31

Kun monikulttuurista otetaan pois, suomalaisten ulkoisesti epämuodostuneiden naisten pe****n jako ja suomalaisten miesten rahoitus, niin mitä jää jäljelle?

Ei mitään...