KRISTUSPÄIVÄ - JEESUKSEN SUOMI 100 VUOTTA!

KRISTUSPÄIVÄ - JEESUKSEN SUOMI 100 VUOTTA! / Tiedotteet / YK:n yleiskokous kokoontuu tänään - to 21.12.2017 - ylimääräiseen istuntoon koskien Jerusalemia. / Kommentit


Vieras

#1

22.12.2017 11:24

HEI Juhani Starczewski
Todellakin ISRAEL TULEE KÄYTTÄMÄÄN YDINASEITA niin Syyrian Damascoa vastaan kuin Iranin ydin laitoksia ja Teherania vastaan.
Eräs Jumalan profeetta Gary on nähnyt sen tapahtuvan tulevassa sodassa jossa enkeli vei hänet Damaskoksen päälle ilmaan katsomaan kun venäläisesten toimittamasta S-300 ohjustortunta järjestelmästä ammuttiin kullan väristä tulta olevia rakettimoottori ohjuksia torjuakseen Israelin koneita. mutta ne eivät pystyneet. ISRAEL joutuu tiputtamaan YDINPOMMIN DAMASKOON JA SILLOIN TOTEUTUU JESAJAN 17. Profetia Damaskoksen tuhosta.
ja samoin ISRAEL tulee hyökkäämän Teheranin kimppuun kun Persia on sodassa Israelia vastaan. JUMALA NÄYTTI Garylle että Israelilla on käytössään salainen ase nimeltä TZITZUM-joka on kabbalistinen sana joka tarkoittaa kirkasta valonvälähdystä. TZITZUM on suunniteltu tuhomaan Iranin maanalaiset Ydinaselaitokset ja varastot ja samoin Bear049 näytettiin että Iranin presidentti Hassan Rouhani kuolee sodassa ja ja samoin Khamenei kuolee sodassa. Israel tuhoaa Persian. Katso youtubesta bear049 kanavalta video nimeltä S-300 DREAM .
ja katso MOSKVA DREAM , joka kertoo Venäjän Mustanmeren laivaston päälippulaivasta joka ON GUIDED MISSILE DESTROYER joka on suunniteltu tuhoamaan mm. lentotukialuksia. Jumala näytti Garylle että Venäjän laivaston MOSKVA niminen laiva tuhoaa ohjuksellaan Amerikkalaisen Nimitz-luokan lentotukialuksen, tämä liittyy tähän Syyrian sotaan jonka Antikristus b a r a c k h u s s e i n O ba ma aloitti Assadia vastaan silloin 2011 ja jossa Gog= Obama tekee jotain joka suututtaa Venäjän aloittamaan sodan USA.ta vastaan.
Myös Minister Paul on nähnyt NÄKYJÄ jossa Venäjän hyökkäävän Amerikkaan. ja juutalainen Nathan näki että GOG on O b a m a !!!!!


SOTAA EI VOI ESTÄÄ ADRESSEILLA. KOSKA SE ON RAAMATUN KIRJOITUKSISSA JOTKA TOTEUTAVAT KOKO AJAN.
MESSIAS HERRA YESHUA ON TULOSSA TAKAISIN!
SHABBAT SHALOM!!!
YAHUSHUA HAMASHIACH

ja todellinem RAUHA TULEE ISRAELIN VASTA SITTEN KUN MESSIAS TULEE JA TUO SEN.
EI ANTIKRISTUS JA sen joukot kuten maailmanhallitus mitään rauhaa tuo.
#KUN HE SANOVAT RAUHA JA TURVALLISUUS niin TULEE HEIDÄN PÄÄLLEEN ÄKILLINEN TUHO KUIN SYNNYTYSKUSKAT NAISEN , EIVÄTKÄ HE PÄÄSE SITÄ PAKOON!" Tessalonikalais kirje.

NUMERO 37 tarkoittaa SOTAA. Ja tälläkin adressilla on kohta 37 allekirjoittajaa. Nyt näkyy olevan 36.

MARANATHA!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…