Urheilu pois YLE puheesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Urheilu pois YLE puheesta.


Vieras

#51 Re:

13.01.2012 08:34

#26: -

Minulla on radiossa sellanen nappula mistä saa vaihdettua kanavaa tai jopa suljettua kokonaan. Ei tarvitse adresseja laatia.


Vieras

#52 Väsynyt surffaaja

13.01.2012 11:28

Kai meillä tv- ja radiolupien maksajina on oikeus saada äänemme kuuluville. Ei voi arki mennä sellaiseksi, ettei radiokanavilta juuri mitään viisasta löydä. Nyt kun olen kanavilla toista viikkoa surffaillut, en voi muuta kuin ihmetellä, kuinka paljon suomalaisilla on ns. viihdekanavia. En ole sitä ennen tietänyt. Mutta yksi - entinen YlePuhe - puuttuu nyt. Ja kun se puuttuu, puuttuu kaikki!

Vieras

#53

13.01.2012 12:49

Pilaatte hyvän radiokanavan tällä metelisaasteella, edes yksi kanava pitäisi olla meille kilpaurheilun vastustajille!!!

Vieras

#54 Re: Re:

13.01.2012 18:34

#51: - Re:

Adressin allekirjoittajat kaipaavat kadonneita sivistäviä asiaohjelmia. Siinä ei auta radion sulkeminen, eikä kanavan vaihtaminen.

 

 

VALPAS KUUNTELIJA

#55 Re: Höpisijä poistukoon!

13.01.2012 21:00

#19: - Höpisijä poistukoon! 

 Aivan niin. KUn vihdoin saatiin KUNNOLLINEN PUHEKANAVA niin eikös taas tullut urheilua tuutin täydeltä ja vielä höpisijä juontaja.En ollenkaan vihaa urheilua,mutta mulle riittää OIKEA ENTINEN PUHE,joka korvaa televisionkin .En tarvitse kaikkea tuijottaa,selke' puhe ok.Kertaus mainio juttu hyvien ohjelmien uusintakuunteluun.

Ärtynyt seniori

#56 Kohderyhmä,kohderyhmä ...

14.01.2012 21:28

Olen kuullut parikin YLEn toimihenkilöiden haastattelua jollakin radiokanavalla;muistaakseni Marja Keskitalo ja Olli-Pekka Heinonen.Aiheena oli molemmissa tämä YLE Puhe-kanavan uudistus.Haastattelijan kysymyksetkin taisivat olla jossakin määrin tarkoitushakuisia ja ennenkaikkea em. haastateltavien perustelut tehdyille muutoksille olivat kumisevan onttoja.
Kyllä se urheilu minusta mahtuu Radio Suomen "lähetysvirtaan" - ohjelmaahan ei sieltäkään ole tullut enää vuosiin.Ja näitä itserakkaita hömppäjuontajia ovat niin kaupalliset kuin YLEnkin muut kanavat jo väärällään ilman jotakin Olga K:ta.
Näyttää - ja kuuluu - vähän siltä,että kun YLEn rahoitus nyt ilmeisesti turvataan pakkoverolla,voi laitoksen ohjelmatuotannosta vastaava henkilöstö tehdä muutoksia oman mielensä mukaan.PALAUTTAKAA YLE PUHE ENTISELLEEN !!!
Ahdistunut

#57 Olga hevon kuuseen

15.01.2012 09:28

Eivätkö Lauri Kivinen ja Olli-Pekka Heinonen esikuntineen kuuntele YlePuhetta? Eivätkö he kuule, mikä on ero entisen ja nykyisen YlePuheen välillä? Tämä kauhea Olga K on ilmeisesti luvannut työsopimusta tehdessään täyttää suurimman osan YlePuheen ohjelma-ajasta. Laatu ja taso ovat sen mukaisia. Ei ole tasoa eikä laatua. Äsken tuli uusintana Mikko Koukin haastattelu. Kuinka mones kerta? Mikkoa vastaan ei mitään, mutta montako kertaa lyhyessä ajassa sama ohjelma voidaan ajaa ulos ulos jos Olga K on sen tehnyt? Montako uusintaa muutaman tunnin takaa on jo tänäänkin ajettu ulos? Eikä siinä kaikki. Olgan vastenmielisiä ohjelmia ei kannattaisi uusia lainkaan. Ensimmäinenkin kuuntelukerta on liikaa. Kaiken lisäksi useammassa ohjelmassa tämä "loistava" toimittaja on siteerannut pitkiä pätkiä Hesaria. Mehän olemme lukeneet samat tekstit kasvatusguru Anna Wahlgrenin tyttärestä päivälehdestä, joten emme me haluam niitä Ylen kanavilta kuulla. Olgalla ei ole ammattiylpeyttä. POIS TÄMÄ NARSISTI YLEPUHEESTA!

Vieras

#58

15.01.2012 13:25

Asian ohjelmia kuunteleva ei tarvitse asiaa pirstovia urheiluselitteitä. Urheilusta voi tehdä asiaohjelmia, mutta se on eri asia. Päällehyökkäävät urheilutoimittajat eivät kuulu asiaohjelmiin. Tässä on vielä sekin ongelma, että kanava toimii nyt "uudistettuna" urheilubisneksen mainosfoorumina. Urheilu ei ole pientä hassua kilvoittelua, vaan merkittävä bisnes. Urheilun omaistaa aina joku tai jotkut ja nuo jotkut hyötyvät tästä ohjelman tuottamistavasta - ei kuuntelija. Radiokanava toimii nyt yhden bisneksen mainosfoorumina ja siten myös välillisesti rahoittajana. Jos tälle tielle on lähdetty, yhteiskunnan rahoilla, eikö silloin muillekin bisneksille pidä varata riittävasi aikaa mainostaa omaa alaansa ja toimintaansa. Urheilu ei kuulu asiaohjelmakanavalle. Jokainen toki tietää, että urheilubisneksellä on erittäin kovat painostuskeinot oman bisneksensä etujen ajamisessa, ja tämä on yksi esimerkki siitä. Radion johto päätti siis huolehtia ensisijaisesti urheilubisneksen eduista - ei radion tai kanavan kuuntelijan ohjelmatarpeesta.

Vieras

#59

15.01.2012 20:47

YLE puhe meni täysin pilalle. "Nyt myös urheilu" mainostaa YLE. Paha virhe. Vanhat kuuntelijat ajettiin joukolla pois.
Lappari

#60 Siinä meni hyvä kanava

15.01.2012 20:51

YLE puhe oli oikea puhekanava. Urheilu tuli. Nyt YLE puhetta ei voi enää kuunnella. Kuusi tuntia urheilua putkeen ajaa sitkeimmänkin kanavalta. Siinä meni viimeinenkin kanava. YLE 1 on pilattu sillä, että ei osata päättää pitäisikö sen lähettää klassista musiikkia vai kuunneltavaa puheohjelmaa.
Urheilufanaatikot katsomoon

#61 Re:

16.01.2012 01:43

#31: -  

Älkää missään nimessä vaatiko urheilua takaisin Radio Suomeen! Erityisen raivostuttavaa on ollut selostajien hillitön mekkalointi ja pälpätys. Kuuntelen Radio Suomea, sillä haluan välillä kuulla kevyttä musiikkiakin. Lätkäselostusten möykätessä on ollut pakko sulkea kanava. Ymmärrän kyllä teitä, jotka olette pillastuneet Yle Puheen pilaamisesta. Osanottoni. - Miksi muuten Radio Suomessa tarvitaan aina pölöttäviä juontajia musiikin sekaan, juttuaiheet ovat usein hölynhölynpölyä. Muistan nuoruudestani sunnuntain tauottomat äänilevykonsertit keskellä päivää - mikä levollinen musiikkihetki. Muistan myös, kun ainoa urheiluohjelma - isojen tapahtumien lisäksi - oli sunnuntai-illan Urheilukatsaus myöhäisuutisten jälkeen:"Hyvät kuulijat! Kukapa olisi uskonut, että Kouvolan Pallonlyöjät tulee pääkaupunkiin ja ...". Nyt tuntuu urheiluselostuksissa, että henki lähtee...

 

Pedagoomikko

#62 Älyä voi olla pölötyksessäkin

16.01.2012 10:07

On ollut mukava huomata kuinka paljon on vanhan Puheen puolustajia. Ehkä reaktioillamme on vaikutusta. Kun kuuntelin ensimmäistä uuden puheen lähetystä, järkytyin pahan kerran: lempparini Ykkösaamun uusinta meni sivu suun kun tilalla olikin Olga K ja epätoivoinen yritys tehdä asiaa pieleen menneestä mäkiviikosta. LOL. Kirjoitin vastalauseeni YLEn palautteisiin. Pyysin asiaperusteluja ja sainkin ne: Urheilua kuulemma kuuntelee muutamassa minuutissa enemmän ihmisiä kuin vanhaa Puhetta koko viikkona. Ok. Vahinko on siis tapahtunut ja syyt ovat kansan itsensä aiheuttamia. Olen jo ehdotellut tuonne YLEn palautteeseen, että jos enemmistö haluaa hälyä ja hölöä ja vähemmistö älyä, voitaneen kuitenkin tarpeet yhdistäen muuttaa toimittamisen tapaa. Urheiluselostuksetkin voinevat olla älykkäitä, niissä voidaan tuoda esille fiksuja asioita, kysyä ja kyseenalaistaa. Paavo Noposen kaltaista kaunosieluilua ei ehkä kaivata, mutta jospa joku Enbuske tai Stiller tai Hazard löytyisi selostajaksi. Ei ole mahdotonta. Edelleen olen ehdottanut, että Olga K. menisi Jertta Blomstedtin oppiin ja alkaisi tehdä esim. blogikatsauksia, auttaisi meitä seuraamaan aikaamme näistä uuden ajan tietolähteistä. Mutta siis niin että haetaan esille muutakin kuin triviaa.
M Kleemola

#63 Re: Älyä voi olla pölötyksessäkin

17.01.2012 13:47

#62: Pedagoomikko - Älyä voi olla pölötyksessäkin 

 

Ilmeisesti yksi ongelma on tapa, jolla mitataan kuuntelijamääriä. Kuuntelijaksi taidetaan henkilö merkitä, jos hän kuuntelee 15min päivän kuluessa tiettyä kanavaa. Tällä Yle Puheen muutoksella Ylen tällä menetelmällä mitattu kuuntelijamäärä nousee varmasti. Todellinen Ylen kuuntelijoiden määrä kuitenkin vähenee, koska niin moni Yle Puheen aktiivinen kuuntelija joko lopetti tai ainakin vähensi merkittävästi Puheen kuuntelua. Yksi ongelma on siis se, että saat mitä mittaat. Ja Ylen johtoa ei tämä mittausmenetelmän vääristävä vaikutus kiinnosta. He pystyvät omille tahoilleen näyttämään positiivisia (vaikkakin valheellisia) kehityslukuja.
Vanha

#64 Olen luopunut

17.01.2012 15:05

#63: M Kleemola - Re: Älyä voi olla pölötyksessäkin

Minä en kuuntele urheilua enkä Olga K:ta. Tänä aamuna tein itselleni selväksi sen, että en enää jatkossa harrasta kanavilla surffailua. Surffailun tulos on ollut negatiivinen: olen menettänyt vain aikaani. Tästä lähtien kuuntelen Yle radio 1:stä Ykkösaamun ja YlePuheesta Politiikan radion, siinä minun radion kuunteluni. Aikaisemmin kuuntelin Ykkösaamun kahteen kertaan ja sen lisäksi kymmenet muut ohjelmat. Uusinnat eivät häirinneet, koska joukkoon mahtui todella hyviä aikaansaannoksia..

Ihmettelen, mikä tekee Olga K:sta niin merkittävän juontajan/toimittajan, että hänen nimensä mainitaan HS:n radio-ohjelmissa, mutta paljon paremmat juontajat/toimittajat (mm. Wistrand ja Tyykiluoto) jätetään mainitsemata. YlePuheen ohjelmatiedot mahtuvat nykyisin vajaasen kolmeen sentiin!

Voisivatko kaltaiseni asiaohjelmien kuuntelijat saada kanavan, jossa olisi vain todella vanhojen ohjelmien uusintoja. Sen ei uskoisi tulevan kovoin kalliiksi.

Apua!!!

#65

17.01.2012 19:27

Maanantai-illan 16.1 radio ja TV-tarjontaa: Yle Puhe 18.03 Urheiluilta,
19.00-22.15 Suomen Urheilugaala, TV 2 klo 20.00-22.05 Suomen Urheilugaala. TV:ssä ja radiossa samaa ohjelmaa koko paras katselu- ja kuunteluaika.

Vieras

#66

18.01.2012 20:30

Kanavien on syytä erottua toisistaan. YLEn ei ole syytä muuntua kaupallisten mallien mukaan. Tarvitaan kanava jossa on kiinnostavia asioita rauhallisesti esitettyinä. Pidän musiikista ja harrastan paljon liikuntaa. Silti minusta niin musiikki kuin urheilukin olkoon kumpikin omilla kanavillaan.

Vieras

#67

19.01.2012 09:47

Urheilu täysin omalle YLE urheilukanavalle!

Vieras

#68

19.01.2012 16:06

Oli ikävä kuulla, että sinne urheilu tungetaan. Juuri kun olen muutaman kuukauden ajan kuunnellut tuota kanavaa. Nyt kun tulee urheilua, joutuu kanavan vaihtamaan ja taas unohtuu ko. kanava.
Pitääkö sanoa, että "tervemenoa"
Urheilu on hot

#69 beesaan kuusseiskaa

19.01.2012 22:18

Ratkaisu laittaa urheilu puhekanavalle oli virhe. Urheilun voisi tosiaan laittaa ihan omalle kanavalle. Jääkiekkoselostukset ovat kaikkea muuta kuin puhetta. Seminaarinmäen huutajatkin osaisivat selostaa jääkiekkoa kauniimmin. Urheilu on hot. Puhekanavan asiaohjelman ovat myös sitä, mutta eri henkilöille.
Johtajat ovat vastuussa

#70 Onko Ylessä ajateltu?

20.01.2012 13:13

#69: Urheilu on hot - beesaan kuusseiskaa

Onko Ylessä mietitty, mitä YlePuheen tuhoaminen pitkässä juoksussa tarkoittaa? Eikö maallemme olisi tärkeää, että kansalaiset seuraisivat yhteiskunnallista keskustelua? Voisin ajatella, että entinen YlePuhe oli kuin jatko-opiskelua niille, jotka eivät itse osallistu politiikan tekoon. Minä en ainakaan olisi ilman YlePuhetta pysynyt kärryillä kaikissa niissä EU-kaarteissa, mihin maamme viime aikoina on joutunut. Sen sijaan en ymmärä mikä yhteiskunnallinen merkitys on urheilulähetyksillä. Kertoisiko joku?

Voisiko joku kertoa myös radiokuuntelun indekseistä? Kuinka paljon Yle Ykkösellä, Radio Suomella ja YlePuheella oli kuuntelijoita viime vuonna? Entä kuulijoita? Samoin sitä edellisinä vuosina? Minä en ole saanut riittävän hyvää selitystä ohjelmakaaviomuutokselle. Kertoisivatko Ylen johtajat todelliset syyt?

Jaska

#71 Re:

20.01.2012 23:21

#8: -

Olka K ja urheilu pois kanavalta. Kuka tästä linjasta on oikein päättänyt??

 

Ei varmastikaan kuulijakunnalta olla kysytty mitään, tämä on siirtäny minut kuuntelemaan ulkomaisia podcasteja ja räpeltämään mp3 soitinta mm. autossa. Kiitos YLE!

 


Vieras

#72

23.01.2012 15:13

Puhe-kanava perustettaessa otettiin huomioon ihmiset jotka eivät halua musiikin pilkkovan puheohjelmia. Puhe-kanava pilattiin uudistuksessa. Vanha puhe takaisin!
Ahdistunut

#73 Re:

23.01.2012 20:02

#72: -

Pitäisi agiteerata enemmän nimiä ja kommentteja tälle sivulle. Tällaisena tämä ei kanna hedelmää.


Vieras

#74 Mielenilmaus tekeillä

23.01.2012 20:57

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.01.2012 20:58